Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Når to klubber kommunikerer i Øst og Vest

Søndag aften skulle der, som de fleste nok var klar over, ha’ været spillet topopgør i Alka Superligaen på MCH Arena i Herning, hvor F.C. København skulle ha’ mødt FC Midtjylland.

Det blev dog stormen Gorm der løb med alle overskrifter søndag eftermiddag og aften, da den blæste ind over landet. Resultatet blev som bekendt, at opgøret mellem de to klubber blev aflyst, da det blev vurderet, at det var for farligt at spille opgøret, både for tilskuerne og ikke mindst for de implicerede spillere på banen. 

Efter man har set billeder fra MCH Arena efter “Gorm” havde forladt Herning, er der vist ingen der er i tvivl om, at det var helt korrekt at aflyse kampen. Sikkerheden for tilskuerne og spillerne skal selvfølgelig altid komme i første række. Siden søndag er der kommet flere udmeldinger fra de klubber af den mere eller mindre pæne slags. Mathias “Zanka” Jørgensen lagde ud søndag aften på Twitter, da kan blot skrev “Amatører …” kl. 16:57. Mange har vist mistolket dette tweet, som et udtryk for, at “Zanka” mente FC Midtjylland var amatører, fordi de aflyste kampen. Der er dog så vidt jeg ved, ingen fra F.C. København der mener, at det var en forkert beslutning at aflyse kampen.

Jeg undrede mig selv en smule søndag middag, da jeg læste følgende, “Vi har her i formiddag været i kontakt med MCH. Vi har styr på det, og kampen bliver ikke påvirket af vejret. Det er ikke første gang, vi prøver at spille fodbold i blæsevejr, og det er helt sikkert for tilskuerne at komme. Vi har ingen løse genstande eller telte, der kan blive påvirket af vejret, så kampen er normal for os, forsikre Anders Bech Jensen”. FC Midtjylland fulgte op på twitter, med at forsikre om, at kampen ville blive spillet som normalt. Alt dette blev dog komplet ændret søndag klokken cirka 16:55, da kampen pludselig uden forvarsel blev aflyst. 

Det skabte naturligvis en del frustration hos bl.a. F.C. København, der havde taget turen til Herning, men samtidig også pludselig skulle finde vej hjem til København, ligesom klubbens fans også måtte tage turen hjem til hovedstaden. Frustrationen bundede dog ikke i aflysningen, men måden aflysningen skete på.

Mandag aften smed FC Midtjyllands kommercielle direktør, Jacob Jørgensen, så lidt ekstra brænde på bålet, da han tweetede følgende, “Tøsedrenge blev vi kaldt, da vi tog en svær, rigtig og nødvendig beslutning. Tør ikke tænke på konsekvensen hvis seje FCK'ere havde bestemt!”. Her bliver det for alvor tydeligt, at ledelsen i FC Midtjylland ikke kan forstå, hvad det er som F.C. København brokker sig over. Både F.C. Københavns direktør, Anders Hørsholt, samt andre fra den københavnske klub, har været ude og sige, at deres kritik intet har at gøre med, at kampen blev aflyst, men det er måden det er gjort på, de er utilfredse med.

FC Midtjylland har meldt ud, at man tog beslutningen efter flere møder mellem MCH, dommerne og de relevante myndigheder, samt at Ståle Solbakken stak hovedet ind i det lokale møderne blev holdt flere gange. Hvordan beslutningen blev taget og på hvilken baggrund, har jeg naturligvis ingen idé om. Jeg er dog ikke tvivl om, at det var fornuftigt, hvilket de fleste vel også er.

Der er dog ingen tvivl om, at FC Midtjyllands håndtering af sagen har mildest talt været mangelfuld. Alene det, at klubben vælger at slette de tweets der blev skrevet søndag, hvor man garanteret at kampen blev spillet ligemeget hvad, er et ret godt tegn på, at FCM godt har været klar over, at kommunikationen ikke har været helt skarp.

Nu venter der så et opgør mellem de to klubber i foråret, hvor man næsten kan frygte, at optakten bliver fyldt med stikpiller mellem de to klubber. Herfra skal der dog lyde en lille opfordring til både F.C. København og FC Midtjylland: Løs kampen mellem jer på fodboldbanen, hvor den bør løses…

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️