Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

🏁 Formel 1 2022 kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
⚪️ F.C. København kalender 2023/2024
NHL 2022/2023 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2023/2024 i din kalender
⚫️ FC Midtjylland kalender 2023/2024
🇩🇪 1. Bundesliga 2023/2024 kalender
🟡 Brøndby IF kalender 2023/2024
🇮🇹 Serie A 2023/2024 kalender
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2023/2024 i din kalender
Klik på kampe/events for mere info
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2023/2024 i din kalender
🇪🇸 La Liga 2023/2024 kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Kære fodboldspillere, tal nu ordenligt!

I går, onsdag den 28. oktober, sluttede 4. runde opgøret i DBU Pokalen mellem Lyngby Boldklub og AaB med ren dramatik, da AaB’s Lukas Spalvis fik direkte rødt kort. Den formstærke angriber fra den nordjyske klub, skulle ifølge linjedommeren, som TV3 SPORT talte med efter kampen, ha’ sagt, “You fucking ref”.

Lukas Spalvis er dog ikke helt enig i den udlægning af “samtalten”, da han efter kampen udtalte til NordJyske, at han havde bedt om at linjedommeren åbnede sine fucking øjne. De to kan dog trods alt blive enige om, at ordet “fucking” er blevet brugt i “samtalen”, hvilket jeg går ud fra er det ord som dommer Peter Kjærsgaard reagerede på.

I fodboldloven står det sort på hvidt, at dommeren kan give rødt kort hvis en spiller “bruger fornærmende, hånende eller upassende sprog eller tegn”. Så kan man jo ha’ sin egen personlige mening om hvad upassende sprog er, men når det forgår på fodboldbanen, så er det dommerens mening der tæller og ikke ens egen.

Der er en del fodboldspillere, inklusiv Lukas Spalvis, samt fodboldfans, der åbenbart mener at brugen af ordet “fucking” eller “fuck” er helt fint og normalt at bruge på en fodboldbane, da det åbenbart er helt normalt sprogbrug ifølge dem. Nu er det muligt at jeg er blevet gammel og forstokket, men i min bog er det helt ved siden af. 

Selvfølgelig skal der være plads til at spillerne viser passion og kampvilje under en fodboldkamp, det er jeg ret sikker på selv fodbolddommerne er enige i. Der skal dog også være en grænse, som jeg personlig mener man når, når man som spiller ansigt til ansigt med enten en dommer eller linjedommer bruger ordet “fucking” i en sætning.

Efter kampen forsvare Lukas Spalvis sig med, at selv hvis han skulle ha’ sagt “fuck dig”, skulle der ikke have været rødt kort. Det er tydeligt, at Lukas Spalvis og dommeren ikke har samme mening om upassende sprog er - Lukas Spalvis mening tæller bare ikke rigtig i den sammenhæng, da det ikke er ham der løber rundt med fløjten under kampen.

Jeg har absolut intet personligt imod Lukas Spalvis, som jeg mener er en super dygtig angriber. Jeg mener dog klart det røde kort kan forsvares, ligesom jeg mente, at det røde kort til F.C. Københavns Benjamin Verbič i Europa League kampen mod FK Jablonec kunne forsvares, da også her blev ordet "fuck" brugt.

Dommerne skal efter min mening ikke finde sig i hvad som helst. Under en fodboldkamp er dommeren chefen, og jeg tvivler på, at der er ret mange der på det danske arbejdsmarked stiller sig op overfor sin chef og beder ham om at “åbne dine fucking øjne”. Selvfølgelig er der forskel på at spille fodbold hvor pulsen kører på max og så at sidde bag skrivebordet på kontoret. Høj puls er dog i min bog ikke en undskyldning for at slå hjernen fra og have frit lejde til at sige hvad der passer en.

Jeg ved allerede nu, at der sikkert sidder en del læsere og helt uenige med mig omkring hvad passende sprogbrug er. Min egen tommelfingerregel er, at hvis jeg ikke ville sige det til min egen mor, så skal det nok heller ikke siges på en fodboldbane.

Herfra skal der blot lyde en opfordring til fodboldspillerne om at tale ordenligt, også når pulsen kører på max - alt andet kan koste karantænedage.

⏰ Næste
annonce
annonce
mackabler.dk
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
AC Horsens
AGF
B.93
Brøndby IF
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2024
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️