Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Få NordicBet Liga 2021/2022 i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Dårligste A-landshold siden år 2000!

I aften skal Danmarks EM 2016-skæbne for alvor afgøres. Når Armenien og Albanien tørner sammen, er det samtidig den sidste kampdag i kvalifikationsgruppe I, hvor Danmark jo som bekendt gisper som en fisk på land, efter det sidste håb i form af en EM-billet til Europamesterskaberne 2016 i Frankrig.

Som jeg har beskrevet så mange gange før her på siden, er netop EM 2016 i Frankrig blevet historisk nem at kvalificere sig til, set i forhold til, hvor mange hold, der er deltager i slutrunden.

Derfor er det samtidig en fuldstændig vital dag i dag, i forhold til Morten Olsens eftermægle; kvalificerer Danmark sig direkte er alt fint og han har formået at få holdet med til endnu en slutrunde. Kvalificerer vi os ikke direkte, vil han stå som landstræneren, der for første gang i mange, mange år skal ud i en play-off-kamp om en slutrundebillet.

Personligt synes jeg det danske A-herrelandshold har spillet rædderligt i de seneste par år. Jeg har personligt mistet en interessen en lillesmule. Om det er grundet den voldsomme eksponering af klubfodboldkampe- og ligaerne rundtom i Europa, eller om det er noget andet, ved jeg ikke. Men én ting er sikkert. Min subjektive vurdering af det nuværende landsholds formåen er historisk kritisk!

Derfor satte jeg mig for at se på de objektive præstationer, for det danske A-herrelandshold, i alle kvalifikationer siden årtusindskiftet. Det mest objektive mål må alt andet lige være antal point. pr. kamp!

Kigger man kvalifikationerne igennem siden år 2000, ser man hurtigt at især UEFA har skiftet ud i kvalifikationsstrukturen. Det er faktisk meget interessant at se.

Siden årtusindskiftet synes jeg, at det danske landshold har præsteret dårligere og dårligere, og da jeg var lille, huskede jeg da også at landsholdet være ”the big thing”. Denne følelse har jeg slet ikke nu – men jeg følger jo stadig med.

Ligeledes derfor er det interessant at sammenligne Morten Olsens ”regeringstid” op imod sig selv. Det må være det mest korrekte grundlag af flere årsager: 1) fordi tiderne fra før årtusindskiftet og til i dag har ændret sig så ekstremt meget og 2) fordi Morten Olsens (og DBUs) filosofi gennem de sidste 15-16 år har været så banebrydende og dengang revolutionerende, som den jo var.

Men kigger vi faktisk på resultaterne ser det således ud: Danmark har i hver kvalifikation siden 2002 og til kvalifikationen 2016 mistet 0,0502 point pr kamp i gennem alle kvalifikationer! (Det er hældningen på tendenslinjen på grafen). Et tal, der ikke siger så meget i sig selv, men som siger noget om, i hvilken retning det er gået for det danske landshold.

 

 

 

Det aktuelle danske A-landshold for herrer har i denne kvalifikation været historisk dårlige (i hvert fald igennem de seneste 16 år), når man måler antallet af point pr. kamp. Det ville være synd, at efterlade Morten Olsen med dette eftermægle og samtidig skulle gå glip af den letteste kvalifikation/slutrunde i mands minde!

 

 

⏰ Næste
mackabler.dk
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
FIFA World Cup 2022
UEFA Women's EURO 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
CAF Champions League
CAF Confederation Cup
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
EHF EURO (K)
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Ishockey
IIHF World Championship 2022
Metalligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Giro d'Italia
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Tour de France
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️