Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Landsholdsstatus efter matchday 7

Det er landsholdsperiode, og dermed også tid til et blogindlæg fra undertegnede, som handler om det danske A-landshold for herrer. Det er nogle ulideligt lange dage i disse ”Week of Football: European Qualifiers”-stunder, men vi må bare leve med det. UEFA har talt.

Danmark spillede som bekendt i fredags, den 4. september, 0-0 mod Albanien, hvorfor både Danmark og Albanien har 11 point i EM-kvalifikationsgruppe I, som i øvrigt toppes af Portugal med 12 point. Serbien vandt samme dag 2-0 mod Armenien, men Serbien er ude af spillet til en EM-billet grundet episoden i deres opgør mod Albanien før i kvalifikationen. Danmark er altså sikret minimum en play-off-kamp, mere om dette senere.

Danmark møder Armenien, gruppens bundprop, på mandag den 7. september. Forud for kampen laver jeg en lille status over Danmarks helbredstilstand i form af landsholdets strabadser. Står det virkeligt så skidt til, som mange gerne vil gøre det til? Eller ser det i virkeligheden langt værre ud?

Ser man på stemningen i medier og hos DBU selv, var man ved lodtrækningen forud for dette kvalifikationsspil sådan nogenlunde tilfreds med at havne i en gruppe med netop disse 4 modstandere. Antallet af hold i puljen, vender jeg tilbage til. Portugal har vi mødt før i de senere år, både til finalerunderne og i selve kvalifikationsspillet, men modstandere som Armenien, Albanien og Serbien burde være til at overkomme. Det var i hvert fald stemningen dengang. Og det må man jo sige, også er sket fyldest. Grundet episoden i kampen mellem Serbien og Albanien har Serbien på forhånd udspillet sin rolle i Gruppe I – det samme burde være skæbnen for Albanien, men vi kan takke CAS for at de stadig er i spil til en EM-billet.

Der har været nogle ”svipsere” i denne kvalifikationskampagne. Nogle svipsere, som jeg sagtens tror, vil kunne blive definerende for netop denne kvalifikationskampagne, og noget man måske vil se tilbage på som ”dengang Morten Olsen sluttede som A-landstræner”. I de 6 kampe (ud af 8) Danmark har spillet i denne kampagne, har vi vundet én gang over Armenien, spillet uafgjort to gange mod Albanien, tabt én kamp mod Portugal og vundet to gange over Serbien. På nær de to kampe mod Albanien, må det siges at være okay. Omvendt, hvis vi havde vundet de to kampe mod Albanien, havde vi allerede så godt som booket flybilletten til Frankrig næste sommer. Netop disse svipsere, kan komme til at blive afgørende.

Ser vi på antallet af hold i kvalifikationspulje I, er dette faktisk ikke så tosset. Historisk har det vist sig, i hvert fald med dette format, at den gruppe, hvor der kun var fem hold indblandet, var dette gruppen med den bedste tredjeplads, sammenlignet med de andre tredjepladser i de andre grupper. Netop dette kan blive fuldstændig altafgørende, da den bedst placerede tredjeplads i de 9 grupper går direkte videre til finalerunden i Frankrig næste sommer. Resten skal ud i play-off-kampe mod de andre tredjepladser. Og netop dette er Danmark i hvert fald sikre på at komme ud i.

Hele finten ved Danmarks aktuelle placering i Gruppe I er, at Albanien har én kamp til gode i forhold til Danmark. De har kun spillet 5 kampe, hvorimod Danmark har spillet 6.

Danmark skal i de to sidste kampe spille mod Armenien (i morgen, mandag) og mod Portugal, i Portugal, den 8. oktober. Albanien derimod skal møde alle de andre, end Danmark: Portugal, Serbien og Armenien respektivt. Dette kan blive ret spændende, idet det må antages at de taber til Portugal og vinder mod Armenien. Dette giver dem i hvert fald tre point. Derved afhænger det af deres kamp mod Serbien: Vinder de, er vi (antageligt) placeret på gruppens tredjeplads, og taber de, kan vi ”nøjes” med at vinde mod Armenien på mandag. Jeg tror i hvert fald ikke på, at vi slår Portugal på udebane – så heldige er vi ikke (igen). Det eneste, der taler for at vi skal kunne slå Portugal, er at de antageligt vis har sikret sig minimum andenpladsen, og dermed direkte kvalifikation, når vi møder dem i oktober.

Tager vi det danske A-landshold og gennemgår det spiller for spiller, er der faktisk stor grund til at være kritisk over den aktuelle situation. Til en slutrunde, der er blevet udvidet med hele 8 nationer, må det simpelthen ikke ske, at vi to runder før, stadig er usikre på, om vi kommer med eller ej. Det er nærmest en falliterklæring, hvis vi ikke kvalificerer os i sidste ende (uanset play-off-modstander!).

Vi har spillere på det danske A-landshold, der spiller i nogle af Europas og Verdens bedste ligaer, og man må i den grad sige, at kollektivet ikke har fungeret, hvis vi ikke kvalificerer os (igen, vores svipsere i denne kvalifikation). Meget, meget tit efter kampene i denne kvalifikation har man set spillerne og landstræneren udtale, at ”vi var der ikke lige i dag” og ”vi spildte x-antal minutter i denne kamp, men næste gang må vi tage os sammen”… Det er altså ikke dét, man kvalificerer sig af.

Nu må Landsholdet meget gerne vinde mod Armenien på i morgen, og må vi sætte os i venteposition og se på udfaldet af Albaniens resterende kampe. Vi har det desværre ikke i egne hænder mere, hvorfor vi må bede til de højere fodboldguder om nogle gunstige resultater, set fra vores egen andedam.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️