Info om spansk, italiensk og fransk fodbold på TV

Helt naturligt modtager vi utrolig mange henvendelser fra folk der undre sig over hvorfor vi ikke lister kampe fra Spanien, Italien og Frankrig, nu hvor sæsonerne er gået i gang.

Forklaringen er lige så enkel som den er kedelig. På nuværende tidspunkt er der rent faktisk ingen danske TV kanaler der har rettighederne til La Liga, Serie A eller Ligue 1. I sidste sæson var det produktionsselskabet bag Canal 8 Sport og Canal 9, der havde rettighederne til La Liga og Serie A, rettigheder der udløb efter sidste sæson. Selskabet bag bl.a. 6’eren, Discovery Networks Danmark, købte i sidste sæson en ugentlig kamp, som så blev sendt på 6’eren, mens det var TV3 SPORT der havde rettighederne til den franske Ligue 1.

Rettighederne til de tre omtalte ligaer udløb her i sommerpausen. Det er endnu ikke lykkedes for nogen TV selskaber at blive enige med rettighedshaverne om disse rettigheder, hvorfor der altså ikke er nogen TV selskaber der har mulighed for at sende kampe for de tre ligaer.

Her på Sofabold.dk er vi dog overbevist om, at det blot er et spørgsmål om tid før rettighederne til La Liga og Serie A falder på plads. Vi ved der er afgivet bud på både La Liga og Serie A, men man er endnu ikke blevet enige om en pris, som begge parter har kunne stille sig tilfreds med. Om der bliver sendt kampe fra denne sæsons franske Ligue 1 er vi dog mere i tvivl om.

Vi ved rigtig mange af jer har set frem til sæson start i både La Liga og Serie A. Der er heller ikke nogen tvivl fra vores side, at rettighederne falder på plads inden for kort tid. 

Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️