Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2020 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Info om spansk, italiensk og fransk fodbold på TV

Helt naturligt modtager vi utrolig mange henvendelser fra folk der undre sig over hvorfor vi ikke lister kampe fra Spanien, Italien og Frankrig, nu hvor sæsonerne er gået i gang.

Forklaringen er lige så enkel som den er kedelig. På nuværende tidspunkt er der rent faktisk ingen danske TV kanaler der har rettighederne til La Liga, Serie A eller Ligue 1. I sidste sæson var det produktionsselskabet bag Canal 8 Sport og Canal 9, der havde rettighederne til La Liga og Serie A, rettigheder der udløb efter sidste sæson. Selskabet bag bl.a. 6’eren, Discovery Networks Danmark, købte i sidste sæson en ugentlig kamp, som så blev sendt på 6’eren, mens det var TV3 SPORT der havde rettighederne til den franske Ligue 1.

Rettighederne til de tre omtalte ligaer udløb her i sommerpausen. Det er endnu ikke lykkedes for nogen TV selskaber at blive enige med rettighedshaverne om disse rettigheder, hvorfor der altså ikke er nogen TV selskaber der har mulighed for at sende kampe for de tre ligaer.

Her på Sofabold.dk er vi dog overbevist om, at det blot er et spørgsmål om tid før rettighederne til La Liga og Serie A falder på plads. Vi ved der er afgivet bud på både La Liga og Serie A, men man er endnu ikke blevet enige om en pris, som begge parter har kunne stille sig tilfreds med. Om der bliver sendt kampe fra denne sæsons franske Ligue 1 er vi dog mere i tvivl om.

Vi ved rigtig mange af jer har set frem til sæson start i både La Liga og Serie A. Der er heller ikke nogen tvivl fra vores side, at rettighederne falder på plads inden for kort tid. 

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvor tror du AGF slutter i 3F Superliga stillingen?
2. pladsen
3. pladsen
4. pladsen
5. pladsen
Uge 27
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️