Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kampe/events for mere info
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Kære DBU, få nu prioriteret DBU Pokalen!

Lige så højt som jeg elsker Alka Superligaen, lige så højt elsker jeg DBU Pokalen. Som mange andre, finder jeg det fascinerende, når de store hold fra de øverste rækker, skal på besøg hos langt mindre klubber, hvor overraskelsen ligger og lurer under overfladen.

Vi husker alle, nogen med et smil på læberne, “Skagen kampen", hvor lille Skagen IK fra Jyllandsserien slog store Brøndby IF tilbage i 1987. Det er naturligvis en kamp de færreste i Brøndby vil huske tilbage på, men kampen var et bevis på, at nogle gange kan det lade sig gøre.

Det gør derfor også næsten ondt, når man prøver at finde information omkring DBU Pokalen den dag i dag. Jeg skal blankt indrømme, at det var gået helt forbi min næse, at der blev trukket lod til 2. runde af DBU Pokalen i dag. Det var helt tilfældigt jeg opdagede, at der rent faktisk blev trukket lod i dag. Jeg syntes ellers selv, jeg har nogenlunde styr på fodbold, specielt på TV, men dette var gået min næse forbi.

DBU Pokalen

Jeg tænkte derfor, at jeg måske havde overset noget, enten på Twitter eller på Facebook. Et check på DBU’s Twitter konto gav ingen resultater. Ikke én gang har DBU’s officielle Twitter konto nævnt DBU Pokalen i denne sæson. Man kan dog finde tre tweets om en fodboldkamp mellem DBU og Presselandsholdet?!?

På DBU Pokalens egen Facebook side, er der dog en smule mere hjælp at hente. Her har man nu nævnt turneringen tre gange i denne sæson. Den 11. august skrev man en opdatering om 1. rundes kampe, mens man i sidste uge gjorde opmærksom på, at der i dag ville være lodtrækning. Inden for de seneste time er der så kommet endnu en opdatering, med hvilke hold der deltager i 2. rundes lodtrækning. Jeg er altså ikke selv helt uskyldig, men én opdatering forsvinder hurtigt på de sociale medier.

DBU kunne lære rigtig meget af deres engelske kollegaer hos FA. Når der er lodtrækning til FA Cuppen, eller for den sags skyld Capital One Cup, så er man ikke i tvivl om det, hvad enten man følger FA eller ej.

DBU Pokalen er et fantastisk produkt, der ikke kun drejer sig om finalen eller semifinalerne. Det er de mindre holds chance for et par timer i rampelyset, hvor de måske kan lave en overraskelse. Fodboldfans ELSKER disse overraskelser (måske lige med mindre de går ud over det hold man selv følger). Lad os da få noget mere fokus på denne fantastiske turnering der har eksisteret siden 1955.

Så kære DBU, få noget mere fokus på DBU Pokalen. Dyrk den! Turneringen bærer jeres navn, giv den da for pokker den prioriteringen som den har fortjent

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️