Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kamp for mere info

Fire år med Sofabold - tak!

Sofabold.dkHer i august måned, kan Sofabold fejre fire års fødselsdag. Fire år, hvor en gruppe dedikerede personer har gjort deres ypperste, for at levere en ting, en guide til bold på TV.

Om dette er dit første besøg, du besøger os dagligt eller bare kommer forbi engang imellem, vil vi gerne benytte chancen for at sige tak. Igennem fire år, hvor vi har gjort vores bedste, for at du ikke behøver at gennemgå den ene TV guide efter den anden, for at finde de kampe som du gerne vil se.

Da vi startede for fire år siden, var det udelukkende med fokus på fodbold. Det har nu udviklet sig hen over årene, så både håndbold, amerikansk fodbold, basketball og ishockey er kommet med, ligesom vi nu også findes som app til både iPhone/iPad og Android.

Principperne bag siden er dog det samme. Vi skal levere en nem og overskuelig oversigt, hvor fokussen er kampene og ikke reklamer. Siden vi startede i 2011, med 80 besøgende (ialt) i den første måned, har vi ikke haft nogen lønnede medarbejdere på Sofabold. Det skal være lysten der driver værket - vi ELSKER alle bold og laver Sofabold fordi vi gerne vil dele vores glæde med andre.

Selvfølgelig er det ikke gratis at drive en side som Sofabold, hvorfor faste besøgende fra sidens start også har kunne se et par annoncer “snige” sig ind på siden. Siden den første banner kom ind på Sofabold, er alt indkomst dog lagt tilbage i siden - sådan vil det også være i fremtiden.

Igennem vores fire år har meget ændret sig på siden, ting er kommet til eller blevet ændret. Vi har forsat en stor “to-do” liste, med ting vi gerne vil lave på siden, men er også altid åbne nye spændende idéer. Vi ved at vores kalender funktion er yderst populær blandt fodboldfolket, så da vi ikke ønsker at “snyde” nogen, vil der i løbet af kort tid også dukke en kalender funktion op for de andre sportsgrene vi dækker.

Vi udvikler og optimere dagligt på Sofabold, af den eneste grund, at vi ønsker du som bruger og besøgende får den bedste service vi kan levere. Vi forsøger i bund og grund, at lave en side/app som vi selv gerne vil bruge dagligt.

Så TAK fordi du bruger os, samt en endnu større tak, hvis du har delt os med venner, familie, bekendte eller på de social medier, så de også kan få et nemt overblik over bold på TV.

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvilken ⚽️ liga følger du tættest?
3F Superligaen
NordicBet Ligaen
2. Division
Premier League
La Liga
Serie A
1. Bundesliga
Ligue 1
Eredivisie
Anden
Uge 05
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
1. Bundesliga
La Liga
Ligue 1
Major League Soccer
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa League
UEFA Euro 2020
A-League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hobro IK
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
HTH Ligaen
Primo Tours Ligaen
1. Bundesliga Männer
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Basketball
National Basketball Association
Andre
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Tour de France
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️