Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

🟡 Brøndby IF kalender 2023/2024
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2023/2024 i din kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🇩🇪 1. Bundesliga 2023/2024 kalender
⚪️ F.C. København kalender 2023/2024
NHL 2022/2023 kalender
🇪🇸 La Liga 2023/2024 kalender
🏁 Formel 1 2022 kalender
Klik på kampe/events for mere info
⚫️ FC Midtjylland kalender 2023/2024
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2023/2024 i din kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🇮🇹 Serie A 2023/2024 kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2023/2024 i din kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Optakt til 2. Bundesligaen 2015/16

På fredag sparkes 2. Bundesliga-sæsonen i gang, når Duisburg tager imod Kaiserslautern. Den kamp er samtidigt kampen mellem en af nedrykningsfavoritterne, Duisburg, og en af de formodede oprykningskandidater, Kaiserslautern. Når jeg skriver formodede er det fordi Kaiserslautern, de seneste år har været sene til at komme igang, og derfor er endt på 4. pladsen, netop udenfor oprykningspladserne. Men traditionsklubben skal tages alvorligt og de vil være at finde i den allerøverste del af tabellen når sidste runde er spillet. Dette vender jeg dog tilbage til.

2. Bundesligaen har, ligesom 1. Bundesliga, deltagelse af 18 hold. Der er to direkte oprykkere og to direkte nedrykkere, mens der er en play-off plads om oprykning til 3. pladsen og en play-off kamp om nedrykning til 16. pladsen. Sidste sæson var Karlsruhe i play-off om oprykning til 1. Bundesligaen men tabte til Hamburger SV, mens 1860 München over to kampe mod Holstein Kiel, vandt retten til atter at optræde i 2. Bundesligaen i denne sæson. Dermed er der fire nye hold i denne sæson. Ned fra 1. Bundesliga er kommet SC Freiburg og SC Paderborn mens førnævnte MSV Duisburg og Armenia Bielefeld er kommet op fra 3. Bundesliga. 

Hvis jeg skal vende tilbage til oprykningskandidaterne i årets 2. Bundesliga så må det siges at der er en  række stærke hold i 2. Bundesligaen i den kommende sæson. Foruden førnævnte Kaiserslautern bør et hold som SC Freiburg, som nedrykker, være at finde i toppen af rækken, mens tidligere 1. Bundesliga-hold som eksempelvis 1. FC Nürnberg, Greuter Fürth og Eintracht Braunschweig formentligt også vil forsøge at blande sig i toppen. Udover disse hold vil et hold som Rassenballsport Leipzig være en del af oprykningsfeltet. Et sidste hold, der er værd at nævne er så Karlsruhe SC, der også kan komme til at spille med om de sjove placeringer igen i år. Sidste sæson så man jo at de mindre hold snød de store da Ingolstadt, Darmstadt og Karlsruhe indtog de tre øverste placeringer.

Personligt vil jeg dog ikke sætte min lid til hverken Fürth eller Braunschweig. Sidste sæson endte Greuter Fürth på 14. pladsen, mens Eintracht Braunschweig endte på 8. pladsen. Jeg har mere tiltro til at Nürnberg i denne sæson kan komme tilbage og blande sig i toppen, efter en miserabel sidste sæson. RB Leipzig har den økonomiske formåen til at kunne blande sig i toppen af ligaen og derfor vil det være en kæmpe skuffelse for koncernen, hvis det ikke lykkes for Leipzig at komme op i den bedste række.  Og hvad med den anden nedrykker fra SC Paderborn? Personligt tror jeg de leverer en blød mellemvare. De har mistet deres træner, André Breitenreiter, der er taget til Schalke 04, og en række af deres bedste spillere fra sidste sæson er blevet solgt, heriblandt Elias Kachunga, der er taget til Ingolstadt.

Kigger man på nedrykningskandidaterne vil det være de to oprykkere fra MSV Duisburg og Armenia Bielefeld der vil være oplagte at nævne. Også et hold som 1860 München kan komme i problemer ligesom 1. FC Heidenheim, der havde en flot sæson som oprykker sidste sæson, vil få det svært i år. Derudover vil Sandhausen, FSV Frankfurt og St. Pauli komme til at slås hårdt for at undgå de nederste placeringer i tabellen. En dårlig start på sæsonen kan blive katastrofal for disse klubber. 

Det sidste jeg lige vil kommentere på er også noget af det mere interessante, for der er jo tre danskere at kigge på i 2. Bundesligaen i den kommende sæson. Eller det vil sige, at jeg tror på at der 1. september blot er to tilbage, da jeg tror at Hamburger SV lander Emil Berggren inden deadline. Men indtil videre er Berggren stadig at finde i Entracht Braunschweig sammen med sin tidligere kollega fra Hobro IK, Mads Hvilsom. Foruden disse to er Yussuf Poulsen selvfølgelig værd at holde et vågent øje med. Poulsen kunne sagtens blive en af de største profiler i 2. Bundesligaen i denne sæson, og meget af RB Leipzigs succes kommer til at afhænge af Poulsen. Et stort ansvar at lægge på den unge danskers skuldre. Hvad Hvilsom og Berggren angår så kommer det an på om Hvilsom kan fortsætte sin udvikling fra sidste sæson og om han tager chancen når han får den tilbudt. Gør han det skal han nok få sine kampe og score sine mål. Berggren har allerede bevist sig nok til at Hamburger SV altså gerne vil lande ham. Om det lykkes er et åbent spørgsmål indtil videre.

Det bliver under alle omstændigheder en rigtig interessant sæson i 2. Bundesligaen og det ser ud til at både top og bundstriden vil blive lige så tæt som sidste år. En anbefaling herfra er at følge 2. Bundesligaen på Eurosport DK når de sender kampe derfra. Som regel vil de sende i hvert fald en kamp pr. runde. De starter med et interessant opgør mellem to af oprykningskandidaterne nemlig SC Freiburg og 1. FC Nürnberg på mandag klokken 20.15. Allerede denne kamp kan give en tidlig indikation på hvilket af de hold der er den største favorit til oprykningen.

God fornøjelse med 2. Bundesliga-sæsonen herfra.  

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
AC Horsens
AGF
B.93
Brøndby IF
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
lozad
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2024
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️