Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Spænding i kvalifikationsgruppe I efter CAS-dom

I denne uge har CAS (Court of Arbitration for Sport, populært kaldet ”den internationale sportsdomstol”) afgjort, at Albaniens A-landshold i EM-kvalifikationsgruppe I ikke skal have fratrukket de 3 point, de ellers blev tildelt efter skandalekampen i mod Serbien tidligere i kvalifikationen. Dermed er Albanerne á point med Danmark i kampen om at kvalificere sig til EM 2016 i Frankrig. Begge nationer har 10 point, men Albanerne har spillet én kamp færre. Danmark har spillet 5 kampe. Begge nationers point er tre point færre end Portugals.

Dette bliver særligt interessant. På den ene side, fordi denne afgørelse potentielt kan afgøre, hvorvidt Danmark eller Albanien bliver direkte kvalificeret til slutrunden i Frankrig, samt faktummet og aspektet i, at det hele kan blive afgjort på en skrivebordskendelse. På den anden side er det også uhyre interessant, fordi Danmark tager imod Albanien den 4. September. Denne kamp kan blive altafgørende for begge nationers skæbne i denne kvalifikation. Får Albanien nul point med fra denne kamp, kan de stadig godt nå at kvalificere sig direkte til slutrunden. Men kommer Danmark fra kampen med nul point, ser det efterhånden lidt sort ud – i hvert fald i forbindelse med den direkte kvalifikation.

Danmark er dog lige nu bedre placeret i gruppen, altså på gruppens andenplads, da man er bedre indbyrdes de to hold/nationer imellem. Uanset hvad, så betyder denne afgørelse også, at dét hold, der ender på tredjepladsen i Kvalifikationsgruppe I, når kvalifikationen er helt færdigspillet til efteråret, vil få en rigtig god position i forhold til placeringen af alle tredjepladserne på tværs af alle kvalifikationsgrupper. Det er jo sådan, at alle de bedste og næstbedste hold i kvalifikationsgrupperne kvalificerer sig direkte, hvorefter den bedste tredjeplads på tværs af alle grupper også går direkte videre. Derefter skal de resterende tredjepladser ud i play-off-kampe, hvor vinderen så går videre til slutrunden.

Skulle Danmark ende på tredjepladsen i Kvalifikationsgruppe I ser det dog alligevel nogenlunde ud.

Faktisk kan afslutningen på netop denne kvalifikationsgruppe blive uhyre interessant!

Antager vi at Danmark og Albanien ligger tæt ved de sidste spillerunder i november måned, bliver det en sand gyser: Portugal-Danmark spiller den 8. November, hvor Albanien-Serbien spiller samme dag. Spillerunden efter, som er den allersidste, sidder Danmark over, hvor Armenien-Albanien spiller den 11. November. Det kan blive en gyser uden sammenligning! (Inden runden den 8. November mødes Albanien-Portugal i øvrigt…).

Der er lagt op til spænding i den afsluttende fase af kvalifikationen. Det er godt for intensiteten, og for produktet i sin enkelthed, men med afgørelsen fra CAS ser det også lidt mørkere ud i forhold til de danske chancer for at kvalificere sig direkte.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️