Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kampe/events for mere info
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Kære TV-stationer, vi er på rette vej!

I en tid med Champions League, og daglige fodboldkampe fra verdens bedste ligaer, er det en fryd, at medierne får mere og mere fokus på ungdomsfodbolden. Der er sket en drastisk ændring i måden TV-stationerne prioriterer deres rettigheder og deres indkøb heraf.

For nogle år siden, skrev jeg her på bloggen, at det var utroligt ærgerligt at medierne ikke satte mere fokus på ungdomsfodbolden og særligt var det dumdristigt af TV-stationerne ikke at vise f.eks. den daværende UEFA Youth League, NextGen Series, da dette er et helt andet marked end de traditionelle kampe fra verdens bedste ligaer, hvorfor man også ville tiltrække et andet segment. Det er som om, at man har fået øjnene op for dette segment, hvilket jeg selvfølgelig hilser velkomment.

Dengang jeg skrev indlægget (det har været i 2013), var det daværende danske U/17-U/19-landshold på vej frem og man var stort set i gang med en af dansk fodbolds største succeser – at kvalificere sig til et ungdoms-VM.

Jeg er helt sikker på, at netop det daværende ungdomslandshold, der lige havde kvalificeret sig til et ungdoms-VM, har været med til at vække opmærksomheden fra både skrevne og visuelle medier. Hvor er dette ungdomslandshold i dag? Jo, det er delt mellem det nuværende A-landshold og det nuværende U/21-landshold. Pointen taler nærmest for sig selv.

Jeg tror dog også at medieudviklingen med større fokus på Twitter, Facebook og andre undermedier har været med til at eksponere de, der i forvejen interesserede sig for ungdomsfodbolden. Jeg er sikker på, at man har via disse medier har udvidet sine distributionskanaler med nærmest eksponentiel udvikling til en meget, meget billig pris. Det samme gør sig et eller andet også gældende med bloggen her!

Særligt Eurosport holder jeg personligt meget af! De viser, så vidt det er muligt, gruppekampe fra UEFA Youth League og samtlige ungdomsslutrunder i UEFA- og FIFA-regi, hvilket jeg bifalder i utrolig stor udstrækning. Derudover gælder dig mig utroligt meget, at et medie som Danmarks Radio ligeledes bifalder ungdomsslutrunder i disse dage – dog er jeg sikker på, at man ikke havde kunnet finde ungdomskampe på TV, hvis Danmark ikke var med. Sidstnævnte er jeg også overbevist om gælder for Viasats repræsentanter i Tjekkiet.

Og når man nævner Eurosport og deres fokus på ungdomskampene, er jeg særligt spændt på, hvorledes dette bliver med SBS/Discoverys opkøb/fusion/joint venture i forbindelse med Canal8 og Eurosport 2’s transfusion til Eurosport Danmark – den nye kanal, der særligt vil have fokus på Dansk sport. Således bliver der mindre tid – umiddelbart – til at vise kampe fra diverse ungdomsslutrunder, da man samtidig nedlægger Eurosport 2, der ligesom hovedkanalen Eurosport, har haft meget fokus på ungdomskampene.

Dog kunne man håbe på at realiteterne ikke bliver, som de selv giver udtryk for. Dette er naturligvis spekulationer, men man kunne have sine forhåbninger om, at de stadig ville satse på ungdomskampene, ligesom man vil satse på Superligakampe, Bundesligakampe og EURO-kvalkampe.

Det er uden tvivl gået i den rigtige retning i de seneste par år. Det næste skridt i denne retning må være, at de etablerede TV-stationer også sender (som et minimum) de afgørende kampe i U/17 og U/19-ligaen herhjemme. Der bliver spillet rigtig god fodbold i toppen af de to bedste ungdomsligaer herhjemme, og hvis menigmand fik øjnene op for dette, ville interessen igen stige endnu mere. Der vil skabes en eksponentiel stigning i interessen. Uden tvivl.

Dette er dog utopi at tro, at TV-stationer i næste sæson sender guldkampen i de to ligaer, men vi skal klart arbejde hen imod målet. Der er et enormt stort publikum for disse ungdomskampe – og antallet af potentielle TV-seere vil kun stige fremadrettet.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️