Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Hvem gider se old boys håndbold?

Slutspillet i herreligaen er blevet rost for sin uforudsigelighed, fordi holdene har slået hinanden på kryds og tværs. Jeg mener det er en katastrofe. Uforudsigelig må aldrig være et mål men et resultat af jævnbyrdighed. Målet skal altid være, at få så god håndbold som muligt med nerve og intensitet. Uforudsigeligheden i år er opstået ved at smalle trupper, båret af aldrende og slidte spillere, kun lige yder det nødvendige for, at kunne komme i finalen.

Hovedparten af spillertrupperne, består af dels af ældre spillere, der er vendt tilbage til Danmark, efter at haft en karriere i udlandet. Dels af helt unge og talentfulde spillere, der endnu ikke er endnu ikke er blevet solgt til større og mere attraktive klubber eller ligaer. Men trupperne er for smalle.  Og så snart de yngre, har fået rutine og nået det niveau, som den danske liga kan løfte dem til, kommer større udenlandske klubber med økonomiske og sportslige tilbud, der overgår alt hvad danske klubber kan tilbyde. Det er på mange måneder en naturlig og sund udvikling for dansk håndbold generelt.

Men det betyder også, at spiller materialet ikke kan bære en liga med 14 hold. Antallet af hold bør reduceres til 12 som hos damerne, sådan at den kritiske masse af kvalitetsspillere i deres bedste alder bliver fordelt på færre hold. Med færre hold vil der være færre kampe, hvilket vil gavne de hold, som skal deltage i særligt Champions League men også europiske turneringer generelt. Ligesom det vil gave hold, der har landsholdsspillere og ungdomslandsholdsspillere som bærende kræfter.

Desuden bør der ændres i regler for deltagelse af ungdomsspillere, så disse kan blive mere attraktive at bruge, for liga klubberne fremfor de aldrende spillere. Ikke at de aldrende spillere er ubrugelige eller skal udfases. Tvært imod bidrager de til, at hæve niveauet for ligaen generelt, Både for medspillere der skal træne med dem, men også for de modstandere der skal stå ansigt til ansigt. Problemet er blot, at lige nu er presset på dem for hårdt fordi de ofte er uundværlige på holdene, der i nogle tilfælde slet ikke kan stille hold uden. Der er ikke tid, mulig og plads til den nødvendige restution.

Jeg vil have at man accepterer den danske liga som en udviklingsliga, hvor et mix af fremtidens talenter og rutinerede kræfter, skaber en liga hvor der spiller attraktivt og publikums venligt håndbold. Turneringsformen skal samtidig ændres, så vi får færre ligegyldige grundspilskampe der slider spillerne og i stedet flere kampe med nerve og intensitet. Ligegyldige kampe, hvor det ene hold slår op i banen og taber stort, skader sportens omdømme. Det er nu man skal vågne op og modernisere sporten. 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️