Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Viborg HK version 2.00

Økonomiske problemer i Viborg HK. Det er en nyhed der næppe kan få de gule breaking news lamper til at blinke, da det er en nyhed der gentager sig selv med jævne mellemrum. Nu er den så gal igen. Virksomheden bag klubben har udsendt fondsbørs meddelelse om nedjustering. Der snakkes om manglende likviditet og formanden har trådt tilbage. Selskabet vil blive forsøgt rekonstrueret og afnoteret fra børsen.

Ifølge den afgående formand, er forklaringen primært en højt profileret trænerfyring. Dels har det givet unødvendige omkostninger for klubben, men det har også haft en særdeles negativ indflydelse på salgsarbejdet overfor potentielle sponsorer. Skylden skydes især på spillerne, som han giver en stor del af skylden for det manglende salg af sponsorater. Han har nok ret, men det er kun en meget lille del af problemerne i klubben. Problemerne er ikke opstået de seneste 3-4 måneder. Men har stået på i længere tid. Det ligger fast, at Jakob Vestergaard, som sportschef, allerede før årsskiftet gjorde det klart for bestyrelsen at der var problemer mellem spillertruppen og træneren. Alligevel går bestyrelsen/ledelsen ud og forlænger med træneren. Her mener jeg, at der er et tydeligt symptom på problemerne i klubben. Ledelsen har været i gang med et projekt, som spillerne ikke har bakket op omkring.

Jeg medgiver klart, at det ikke er holdbart, at medarbejderne skal diktere hvem der skal lede dem. Men det er nu også normalt at en leder, der mister opbakningen fra sine medarbejdere, bliver fyret af den ansvarlige ledelse. Således også i en virksomhed, der producerer underholdning gennem håndbold. Senest er direktøren fratrådt. Samtidigt har to af de største talenter annonceret, at de skifter fra Viborg HK til den næstbedste tyske række. Der begynder at tegne sig et billede af den totale opløsning, når et hold der for få år siden var toppen af sporten både nationalt og internationalt må afgive fremtidens fundament til 2. bundesliga.

Nu er spørgsmålet så hvordan kommer Viborg HK tilbage på sporet? Hylekoret samles straks og råber på de gamle dyder. De fortælle anekdoter om Susan Olsen, Maibritt Benda osv. Dengang de grønne bluser kom ud ad næsten ingenting og trådte direkte ind på den store internationale scene. Men verden har forandret sig og der skal trykkes på andre knapper i dag.

Først og fremmest skal det blive naturligt, at stadionhallen er fyldt når der fløjtes op til kamp. Ikke pga. entré indtægter, selvom de i øjeblikket ville lune i klubkassen. Klubbernes økonomi er i dag hovedsageligt baseret på salg af sponsorater. Det handler om markedsføring interesse og genskabe VHK som et stærkt og varemærke nationalt og i særdeleshed lokalt inden for sporten. Men der hård kamp om den nationale bevågenhed og mediedækning, da FCM og nu også Nykøbing Falster kommer med stærke medieprofiler og store sportslige medievenlige profiler. Det har Viborg bare ikke i næste sæson. Derfor kommer Viborg til, at starte forfra hvor de skal skabe sig en ny profil, opbygge et stærkt hold og skabe gode mediepersonligheder som f.eks. en ny Kristina Kristiansen eller Louise Burgaard. Det vil tage tid og vil kræve tålmodighed henover de næste 3-5 år.

 

⏰ Næste
mackabler.dk
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️