Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Alt få små straffe fra DBU, for store forseelser

Her tirsdag formiddag (24. marts), afsagde Fodboldens disciplinærinstans dom efter kvartfinalen i DBU Pokalen mellem SønderjyskE og Brøndby, samt  Alka Superliga opgøret i Telia Parken mellem F.C. København og Brøndby IF.

Det resulterede i en advarsel til Sønderjyske, for ikke at have annonceret en advarsel ud til tilskuerne efter ønske fra dommerne. Da det er første gang SønderjyskE får en påtale i denne sæson, er en advarsel helt på sin plads, da det, efter min mening, heller ikke ligefrem er en af de klubber man forbinder med problemer på stadion.

Noget anderledes er det med F.C. København og Brøndby IF.
For F.C. Københavns side er der tale om den syvende gang klubben er  blevet indberettet for en overtrædelse. Fodboldens disciplinærinstans har blandt andet lagt vægt på, at FCKTV har valgt at filme pyro afbrændingen før kampen, samt det faktum, at kampen blev udsat i flere minutter på grund af netop det pyroteknik. DBU har fastlagt en bøde på 75.000 kr.

Jeg finder det helt absurd, at en klub der har overtrådt vigtige regler som DBU har fastlagt blandt andet på grund af tilskuernes egen sikkerhed, kan slippe med en bøde på 75.000 kr, hvilket vel svare til hvad en enkelt tribune havde tjent hjem, inden dommeren fløjtede kampen til pause. Helt vildt bliver det dog, når Brøndby IF’s to sager bliver behandlet.

Brøndby bliver inden for en uge indberettet for 10 og 11(!) gang i denne sæson. DBU vurdere de to sager til bøder på 75.000 kr i den første sag fra kampen mod SønderjyskE, mens kampen mod F.C. København bliver takseret til en bøde på 150.000 kr., efter blandt andet kast med lightere og batterier mod F.C. Københavns målmand.

Der er noget HELT galt her DBU!
Der er virkelig noget galt, når klubber kan overtræde regler gang på gang, åbenbart helt op til 10-12 gange, og blot få et slag over fingerne. Hvilket signal er det lige DBU sender til de andre klubber - her iblandt F.C. København? Så længe det er under 12 gange i bliver indberettet, så sker der ikke det voldsomme.

I bund og grund kan F.C. København sætte sig med hænderne over kors indtil de næste 3-4 indberetninger er fundet sted - DBU har jo allerede signaleret, at straffen maximalt bliver en bøde på mellem 75.000 og 150.000 kr. 

I min bog fylder det absolut intet, at DBU melder ud, at man overvejede en hårdere straf til Brøndby. Hårde straffe er ikke noget man skal overveje, det er noget man skal effektuere.

Jeg skal ikke gøre mig klog på hvad en passende straf skulle være til F.C. København eller Brøndby IF. Faktum er dog, at de beløb der her er tale om er småpenge i de budgetter som de omtalte klubber har. Ja, det er store beløb for Hr. og Fru Danmark, men med klubber der har millionindtægter år efter år, flytter en bøde på 75.000 kr ikke fra eller til.

DBU bør simpelthen få strammet op på reglerne, hvis forbundet mener det alvorligt med sikkerheden på stadions. Et klap over fingerne og en løftet pegefinger flytter INTET!

 

Alle dommene kan læses i deres fulde længde på DBU’s website.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️