Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

NHL 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

DBU - En Del af En Konflikt

Denne uges blogindlæg er skrevet før DBU og Spillerforeningen lørdag den 21. marts, kl. 13.30, præsenterede den fælles aftale for A-landsholds-, U/21-landsholds- og kvindelandsholdsspillere for de kommende 3-4 år. Dog gælder hovedbudskabet stadig. 

 

For nogle uger siden, skrev jeg om, hvorledes DBU var kommet i endnu en konflikt. Denne gang med Spillerforeningen, og dette er som bekendt en konflikt, der endnu ikke er løst. I 2013 var DBU i storkonflikt mod samtlige breddedommere. Hvad er det, der gør at DBU konstant havner i konflikter i disse år?

”Landsholdskonflikten”, som mange medier fordummende kalder den verserende konflikt imellem DBU og Spillerforeningen, er blot det seneste eksempel på uoverensstemmelser mellem DBU og en af deres samarbejdspartnere. I det seneste halve års tid, tror jeg, vi har oplevet endnu en konflikt i DBU. Her hentyder jeg selvfølgelig til den åbne ordkrig A-Landstræner Morten Olsen og DBU-direktør Claus Bretton-Meyer imellem.

Lad mig tage dig tilbage til november måned 2013. Her kan man på DBU.dk, den 22. November, kl. 13.00 læse, at DBU har ansat tidligere TV2-Sport-direktør, Claus Bretton-Meyer. Artiklen på DBU.dk var i øvrigt skrevet af Lars Berendt – Lars Berendt var i øvrigt den første, Claus Bretton-Meyer valgte at fyre i begyndelsen af marts 2014.

Den hidtidige Generalsekratær i DBU, Jim Stjerne Hansen, fratrådte ved årsskiftet 2013-2014. Og læg gerne mærke til den tidligere DBU-høvdings titel. Her var der tale om en Generalsekratær. Ikke en administrerende direktør, som det hedder sig i dag. En titel siger ikke ret meget i sig selv, men den plads en virksomheds overhoved har i virksomheden, på baggrund af bestyrelsens direktioner, er altafgørende. Er man sat i verden for at (videere)udvikle en fodboldkultur, eller er man sat i verden for at drive en toptrimmet virksomhed?

Denne dualistiske opstilling er fuldstændig fundamental og altafgørende, når man skal diskutere hvorledes DBU ser ud i dag, sammenlignet med for to år siden (og i 2000’erne generelt!).

Der var utrolig meget kritik af Jim Stjerne Hansen i de sidste par år af hans tid i DBU. Men Jim Stjerne Hansen var fodboldmand og A-landstræner Morten Olsen brugte ham til taktiske sparringer og drøftelser i periode. Det er jeg ikke sikker på, Morten Olsen og Claus Bretton-Meyer gør…

Netop ansættelsen af en ny frontfigur i DBU har haft vidtrækkende konsekvenser. Måske flere, end DBU i første gang havde håbet på – måske også for mange konsekvenser?

At ansætte en rendyrket forretningsmand er i sig selv ikke en dårlig idé – at ansætte en mand, der har brugt størstedelen af sit liv på at optimere økonomiske problemstillinger og tænke i rationelle, økonomiske beslutninger er i sig selv en fin idé. Det kræver bare, at man har gjort sig klart, hvad det er, man ansætter. Og det tvivler jeg på, at DBU helt var klar over!

At optimere og skarptrimme forretningen og samtidig drive et Nordeuropas bedste nationale talentfabrik er bare ikke to ting, der går super godt sammen. Samtidig kommer de andre besparelser på både Drenge-, Pige-, Herre- og Kvinde-siden – alt sammen noget der ikke fordrer, at den næste Messi eller Wambach kommer fra netop Danmark.

”En Del af Noget Større” er DBUs nyeste skud på en charmeoffensiv. Strategiplanen blev udviklet fra efteråret 2013, og nåede frem til DBUs bestyrelse, og blev vedtaget, i sommeren 2014. Kampagnen skulle få A-landsholdet og deres spillere med millionlønninger tættere på den almene dansker, og Landsholdet skulle gøres folkeligt. Siden da, har strategiimplementeringen dryppet videre ud i DBU-systemet.

Ironisk nok, har DBU, nærmest lige siden strategien blev lanceret, ligget i en eller anden form for splid. Burde det i virkeligheden: ”DBU- En Del af En Konflikt”

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️