Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

🇩🇰 Få NordicBet Liga 2023/2024 i din kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
🏁 Formel 1 2022 kalender
🟡 Brøndby IF kalender 2023/2024
Klik på kampe/events for mere info
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2023/2024 i din kalender
🇩🇪 1. Bundesliga 2023/2024 kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
🇪🇸 La Liga 2023/2024 kalender
⚪️ F.C. København kalender 2023/2024
⚫️ FC Midtjylland kalender 2023/2024
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2023/2024 i din kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2023/2024
🇮🇹 Serie A 2023/2024 kalender
NHL 2022/2023 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Få så indført den mål teknologi!

Hvis man her lørdag fulgte med i Swansea - Manchester United fra Premier League samt Silkeborg - Esbjerg, så fik man et tydeligt indblik i hvor afgørende mål teknologien kan være i en fodboldkamp.

Swansea fik helt korrekt afvist en scoring i første halvleg, da bolden ikke var over linjen, hvilket tydeligt kunne ses på de efterfølgende billeder på TV skærmen, ligesom dommeren heller ikke havde modtaget et signal på hans ur. En lille time senere bliver der dømt mål til Esbjerg, på en scoring, hvor jeg før den langsomme gengivelse kunne se, at bolden umuligt kunne ha’ krydset linjen - hvilket slow billederne da også med alt tydelighed viste.

Jeg har hørt tal fra én million til 2,5 millioner per klub, som det vil koste at indfører mål teknologi for de danske klubber, hvis det skulle indføres i Superligaen. Det er koster altså et sted mellem 12 og cirka 25 millioner for dansk fodbold, hvis vi skal ha’ mål teknologi i Superligaen. Jeg går stærkt ind for, at man fra DBU’s side indfører det som et krav for at deltage i Superligaen, at man har mål teknologi på stadion, nøjagtig som der er krav til varme i banen. Kan klubben ikke betale investeringen ved oprykningen, så kan man passende tage beløbet for TV pengene som udbetales efter de første 11 runder.

Det er hovedrystende at sidde og se gang på gang at kampe bliver afgjort af dommere der ikke - helt naturligt - kan afgøre på et split sekund, om en bold har krydset stregen eller ej. Teknologien er her, få den indført - Premier League har allerede siden august vist, at det virker!

Det er i min forstand trættende, at Danmark gang på gang skal halt efter når det gælder fodbolden. Allerede tilbage august 2013 efterlyste jeg skumsprayen til dommerne i Superligaen, noget der heldigvis er blevet indført her i vinterpausen. I august 2013 havde skumspray allerede været i brug i MLS, Brasilien og Sydafrika. I den nye sæson blev skumspray indført i langt de fleste store europæiske ligaer - hvorfor skulle vi vente 6 måneder i Danmark?

Som det er nu, er det et krav at Superliga klubbernes stadions har varme i banen, samt plads til 10.000 tilskuere, hvor 3.000 af disse skal være siddepladser, samt et lysanlæg på 1000 lux. Der har i en længere periode været tale om kravet til opvarmning af banen skal gælde allerede fra 1. division, hvilket det efter min mening bør. Hvis der indføres krav om plads til 5000 tilskuere, 2000 af disse siddende, samt varme i banen ved oprykning til 1. division, så vil krav om ekstra pladser til tilskuere, samt mål teknologi heller ikke det der sprænger budgettet ved en oprykning.

Det er efterhånden blevet så trist et syn at komme rundt til stadions i Danmark, hvis man besøger en klub der ikke har været en fast del af Superligaen i de seneste 10 år. Flere stadions viser tydeligt præg af, at de er kommunalt ejet, samt at den største udgift som kommunen har haft på stadion, har været den mand der er blevet sendt ud for at slå græsset. Flere og flere klubber har heldigvis fundet ud af, at hvis man ønsker flere tilskuer til kampene, så kræver det nogle investeringer i forholdene.

Jeg elsker Superligaen, det var en glædes dag for mig fredag, da vinterpausen endelig var slut. Men hvis Superligaen ikke skal udvikle sig til en ligegyldig række, hvor kampe bliver afgjort på tilfældigheder, eller om en linjedommer når ned på baglinjen i tide, så må der investeres - til glæde for både klubberne selv, men så sandelig også for os der følger med på stadion og på TV.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
AC Horsens
AGF
B.93
Brøndby IF
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
lozad
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2024
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️