Anmeldelse: Mirakelmageren

Tungt guf til nørderne
Modsat Martin Davidsen og Nils Finderups skildring af Richard Møller Nielsen i bogen ‘Mirakelmageren’, vil jeg forsøge ikke at gøre dette til en TL;DR-anmeldelse (Too Long, Didn’t Read, red.)

Lad det være sagt med det samme. Den er langt, og den er tung, og den er fyldt med ligegyldig info. Bogen om Danmarks mest succesfulde fodboldtræner følger ham fra vugge til grav, men indeholder samtidig alt for meget information.

‘Mirakelmageren’ er - til trods for, at den er lang og tung - en god skildring af en af Danmarks største fodboldpersonligheder, krydret med mange erindringer fra blandt andet klubkammerater og kollegaer, samt citater fra avisartikler gennem tiden, hvilket vidner om en både lang og grundig research. Sammen med de mange gode fotos af Ricardo gennem tiden giver skildringen en utrolig grundig gennemgang af hans liv og de ting, han nåede at opnå igennem karrieren.

Derfor er bogen også fyldt med masser af godter til fodboldnørderne, som med garanti vil savle, når de læser den. Men i sidste ende er det også en bog, som kunne være cuttet af med rigtig mange sider. Flere af fortællingerne om kampene er utrolig informationstunge med alt fra dato og resultat til antallet af tilskuere og nærmest den præcise adresse på det pågældende stadion.

Kort sagt: 50 % af bogen kunne skæres fra.

Derfor: Læs bogen, hvis du har en særpræget interesse for Ricardo eller er god til at skimlæse.

 

MirakelmagerenMirakelmageren er skrevet af Martin Davidsen og Nils Finderups.

Udivet af: TURBINE

Bogen kan købes via dette link.

Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️