Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Håndbold: 5 ting vi lærte af VM i Qatar

Værtsskab og købelandshold er blevet diskuteret i endeløse baner. Min holdning er, at slutrunden aldrig skulle være afholdt i Qatar og det bør være ulovligt at købe et landshold. Men så gider jeg ikke bruge mere tid på det, da jeg ikke kan bidrage med nyt. I stedet vil jeg fokusere på 5 ting, som jeg mener er blevet overset i efterskriftet efter slutrunden.

1) 3 ugers forberedelse er ikke nok
Landstræneren har kun haft spillerne til rådighed i 3 uger ifølge ham selv. Jeg mener Danmark lige pt. har verdensbedste træner som landstræner. Jeg mener også, at han er den helt korrekte som landstræner og han også kan præstere i den rolle og ikke kun som klubtræner.

Men han skal også have rammer, der matcher hans evner. 3 ugers forberedelse er ikke nok. Vi har en velbegrundet forventning om, at Danmark skal være blandt de 4 sidste til alle slutrunder. Så er det ikke godt nok, at landsholdet skal stille op i en forfatning, der gør de må finde ud af at spille sammen i løbet af slutrunden og dermed kommer til at smide dumme point til f.eks. Argentina.

2) Frankrig er nummer 1 så længe de har lyst.
Så længe de halvgamle franske drenge har lyst til at spille på deres landshold, så vil de være nummer 1 i verden. Fra tid til anden, vil et land få lov at vinde mesterskab. Men Frankrigs hold er komplet og niveauer over alle konkurrenter, så længe Karabatic, Narcisse og Omeyer vælger at spille. Frankrigs niveau vil falde voldsomt den dag, de vælger at stoppe.

3) 6-0 forsvaret lever
skal man til tops skal man hovedsageligt dække i et 6-0 forsvar. Slutrunden bød på en del forskellige fortolkninger af forsvaret. Spanien dækkede i perioder noget, der mere lignede et mand-mand forsvar, fremfor et zone forsvar. Men fælles for særligt Qatar, Spanien og Frankrig var det, at de kunne præsentere en offensivt 6-0 forsvar, hvor skytterne blev presset langt væk fra målet hvilket bidrog til mange redninger fra keeperne. Med de rigtige spillere på banen, kan et 6-0 forsvar være offensivt. Det stiller blot store krav til de typer af spillere, der er på banen.

4) Duel spillet afgør kampene
Når forsvaret bliver offensivt og de angribende spillere skubbes langt væk fra målet, bliver arealet der skal dækkes også væsentlig større. Det giver mange duel spil og det hold, der vinder flest dueller vil vinde kampen. Drop tanken om systemer, løbebaner og flotte kombinationer. Den type herrehåndbold døde i forrige årtusinde. I dag handler det om, at sætte sit spil sådan, at man kan isolere og vinde en mand-mand duel. For forsvaret gælder det om, at læse hvordan spillet bliver sat og lave modtræk så det ikke sker. Det handler i stedet om boldsikkerhed og vurderingsspil fremfor løbebaner og systemer.

5) Spillernes præstationer på klubholdene smitter af på landsholdet
Landin tog sine svingende præstationer fra klubholdet med til slutrunden. Det blev tydeligt, at han var langt fra hans sædvanlige niveau. Dels fordi forsvaret ikke kom til at fungere optimalt,  dels fordi hans igennem efteråret ikke har ramt niveauet på klubholdet. Uden en keeper der præsterer blandt de 4-5 bedste i verden, bliver det umådeligt svært at komme længere end en kvartfinale til slutrunder.

Håndbold er et spil, hvor man ikke kan forhindre modstanderne i at komme til afslutninger. I stedet handler det om, at forsvaret skal kunne bestemme hvem der får lov at afslutte og fra hvilke positioner. Derfor skal forsvaret også have tillid til, at hvis de lader afslutningerne komme fra de rigtige spillere i de mest fordelagtige situationer, vil målvogteren også redde disse skud.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️