Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kamp for mere info

Håndbolden har problemer - men det er ikke Qatar

Lad det være sagt med det samme - jeg er ikke håndboldfan, ekspert eller noget der blot liner. Jeg er bange for, at jeg ikke engang kan sige, at jeg har set en fuld håndboldkamp, hverken i TV eller i en hal.

Jeg følger dog en smule med i debatten omkring håndbold, specielt efter vi begyndte at dække håndbold her på Sofabold, da vi selvfølgelig også dækker håndbold på f.eks vores Twitter konto. Igennem hele VM har jeg således kunne se det ene hånelige tweet efter det andet om værtsnationen Qatar. De officielle Twitter kontoer fra både DR Sporten og TV2/Sport har kaldt Qatar alt fra “Købehold” til “Mastercard” under hele turneringen - vel og mærket uden Qatar har gjort en eneste ting forkert eller ulovligt.

Jo, Qatar har udnyttet reglerne til fulde og samlet et hold af profiler, der gerne skiftede statsborgerskab for iskolde oliekontanter. Det kan man naturligvis foragte og fordømme, men at komme med kommentarer om, at Qatar har ødelagt håndboldsporten, det mener jeg er at gå langt over stregen.

Problemet ligger ikke i Qatar, men hos det Internationale Håndbold Forbund, der tillader spillere at skrifte nation med en meget kort karantæneperiode. Det står naturligvis folk frit for ikke at bryde som om det Qatar har gjort. At mene, at Qatar viser en dårlig moral. Men at påstå, at Qatar ødelægger håndboldsporten, fordi de overholder de regler som IHF har på området, det mener jeg er helt forkert.

Jeg er helt enig i, at reglerne bør laves om. Jeg har det dog også sådan, at så længe reglerne tillader det, så har jeg intet problem med det. Jeg er ganske sikker på, at langt de fleste der kører bil heller ikke kun kører 60 km/t på motorvejen, da fart jo dræber og det derfor er moralsk korrekt at sætte farten kraftigt ned. Lige netop reglen/loven om hastigheden har vi danskere sjovt nok ikke det store problem med at overtræde. Men kommer der et håndboldhold, der overholder reglerne, men måske ikke moralen i et spil som vi danskere har opfundet - så skal jeg da lige love for at folk kommer op på barrikaderne.

I stedet for at fordømme Qatar, bør folk bruge deres kræfter på at påvirke IHF, så reglerne kan blive lavet om. Det er sådan tingene bør forgå, ikke ved at sidde på Twitter og pege fingre. 

Næste
kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
1. Bundesliga
La Liga
Ligue 1
Major League Soccer
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa League
UEFA Euro 2020
A-League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Hobro IK
Lyngby Boldklub
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
HTH Ligaen
Primo Tours Ligaen
1. Bundesliga Männer
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
EHF EURO (H)
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Basketball
National Basketball Association
Andre
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Tour de France
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️