Velkommen til en ny - og forbedret - Sofabold.dk

Natten mellem den 8 og 9 januar lagde vi - hvad vi selv mener er - en ny og forbedret udgave af vores webside online. Vi har igennem det seneste stykke tid arbejdet på, at få løftet sidens udsende, samt rette nogle basale fejl som vi mente der var på siden.

En af de helt store ændringer vi har lavet på siden er, at en dag nu går fra klokken 05:00 om morgen, til 04:59 den efterfølgende dag. Det betyder, at f.eks NFL, NHL eller NBA kampe der spilles om natten, vil nu stå på dagens program, således som de også gør i TV kanalernes egne TV oversigter. Vi har desuden også gjort det muligt, at oprette ”specielle events” i vores TV oversigt. Dermed vil vi fra i dag også liste lodtrækninger til f.eks UEFA Champions League, EM eller VM, samt andre events der sendes LIVE til vores oversigt på siden.

Som dem der besøger siden fra deres telefoner vil kunne se, så er siden blevet kraftigt optimeret til disse. Der vil være ting som ikke vil blive vist på siden ved besøg på en telefon, men selvfølgelig vil de vigtigste ting stadig kunne findes nemt og hurtigt. Ligesom før i tiden vil en kamp blive markeret med en grøn streg når den spilles. Som noget nyt vil en kamp blive markeret med en gul streg, hvis TV optakten er startet til kampen.

Når en kamp er færdigspillet, vil den forsat stå på siden, men vil blive tonet ud, således det er tydeligt, at kampen er færdigspillet.

Det næste stykke tid vil vi forsætte med arbejdet på siden, da Sofabold.dk altid vil være en side der skal udvikles på - skulle du finde en fejl eller ha’ spørgsmål til ting på siden, så høre vi meget gerne fra dig. 

Vi håber du bliver lige så glad for den nye side, som vi er for at lave den!

Hele redaktionen på Sofabold.dk

Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️