Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Et VM er ved at være slut og herrehåndbolden er blevet forandret

Mens vi vendter på finalen skal starte, kan man og summe lidt over hvad dette VM har vist. Mange har kritiseret Mikkel Hansen og har er blevet kaldt alt lige fra doven til arrogant.

Mikkel Hansen har godt nok ikke scoret vanvittigt mange mål og det er vel det, som forventer af ham. Han har også spillet et har halvsløje kampe, men at kalde ham doven eller arrogant er fuldstændig i hampen. Fakta er, at han er den af de danske spillere, der har leveret flest assists.

Det skyldes, han har haft en anden rolle ved dette VM end vi har set tidligere, hvor han skal være den erfarne, vurderende og spilstyrende spiller mere end han skal være den afsluttende. Rollen har han udfyldt fremrangende og har bevist, at han er en endnu bedre playmaker end han er venstre back.

Årsagen til dette rolle skift skal findes i to elementer. Det ene er, at de øvrige spillere på landsholdet har præsteret på et højere niveau og har været i stand til, at score de nødvendige mål på Hansens frispilninger. Det andet er at generelt skifte i den spillestil hos de bedste hold.

Fælles for top 4 ved dette VM har været, at de har spillet hurtigt, scoret mange mål og har droppet de deciderede forsvarsspecialister. Spillerne skal nu deltage i kontraen og være med til at lægge anden bølge presset. De store skytter, der kan skyde hårdt, men som ikke har den store forståelse er hverken angrebs- eller forsvarsspil er væk. Der er ikke længere plads til dem på top 4 holdene.

Det et totalt skifte i spil filosofien, der vil præge herrehåndbolden de kommende 5-10 år. Indtil nogen kommer med et modtræk mod denne spillestil. De danske kommentatorer har rost vores egen Kasper Nielsen til skyerne. Men reelt har han kun spillet 1 god kamp. Han er en fremragende spiller, men det har været tydeligt, at han ikke er spillet ind på holdet. Han har løbet i vejen på kontraen og placeret sig forkert i forsvaret, når modstanderne skruede op for tempo og pres.

Et tydeligt resultat af, at han ikke har deltaget nok i forberedelserne til slutrunden. Selvom det er forkert at fremhæve en enkelt dansk spiller ved dette VM, da det netop har været kendetegnet ved en fremragende holdindsats, så vil jeg vove skindet og sige, at de bedste danske spillere har været Henrik Møllegaard og René Toft Hansen. De har været nøglen til, at have et rimeligt stabilt forsvar samtidig med vi har haft en fantastisk kontrafase, ved at lægge et enormt pres op midt i banen. Både i første bølgen og anden bølgen.

Det store spørgsmål er så, hvem vinder finalen. Det er nemt at svare på om et par timer. Mit svar vil være, at det gør Danmark. Danmark har bare spillet bedre end Spanien. De største trusler mod et dansk verdensmesterskab er ikke modstanderne, men danskerne selv. Det skyldes at der er en større risiko for, at de enten lader sig stresse af de mange tilskuere eller at de set Kroatien kampen som det store klimaks og derfor ikke yder maksimalt i dag. Spanien er et godt hold, men bare ikke så godt som Danmark normalt er.

Men danskerne skal alligevel yde optimalt for, at være sikre på at hive mesterskabet hjem. Så er det hen til sofaen og varme op til en ordentlig omgang VM i sofabold!

GO DANMARK!

⏰ Næste
annonce
annonce
mackabler.dk
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️