Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Få 3F Superligaen 2021/2022 i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Håndbold: Trist afslutning på en stor karriere

15 år som landstræner gav 2 OL guld og 1 EM sølv. Og en uværdig afsked. Eftermælet vil dog blive hans meritter som træner, mens DHF står tilbage med en skadet image som de håber bliver pudset under VM i Qatar.

Jeg har ofte været højlydt uenig med Pytlicks dispositioner på sidelinjen som A-landstræner. Jeg har siddet til kurser og seminarer hvor jeg har været imponeret over hans manglende evne til at brænde igennem og formidle stof. Fora hvor f.eks. Dalmose har billieret med charme, faglighed og arrogance.

Men jeg kan ikke sætte en finger på hans resultater. Nok har de ikke været på niveau med Wilbeks, men han har også haft et helt andet spillermateriale til rådighed. Den afsluttende 8. plads ved EM 2014, kunne med en smule held, have været vekslet til en semifinaleplads. Havde Danmark fået en sejr i kampen mod Rumænien, ville Danmark have stået i semifinalen efter sejren over Ungarn i mellemrunden. Pladserne 4 – 8 bliver besat lige så meget ud fra held og tilfældigheder, som ud fra spillernes og trænerens evner.

Sandheden om baggrunden for fyringen af Pytlick er der kun få der kender. Men jeg håber ikke at 8. pladsen ved EM er et væsentligt argument for at skifte landstræner på tærsklen til VM på hjemmebane i 2015, da det blot udstiller DHF som et inkompetent gammelmadsvælde. Et billede der bliver forstærket voldsomt af den efterfølgende offentlige ballade mellem presseansvarlig og den øvrige ledelse.

Uanset at jeg ofte har været uenig i hans dispositioner på sidelinjen anerkender jeg dog hans meritter, der havde fortjent en afsked medhyldest og fanfare fremfor det pinlige dilettant teater der udspillede sig op til nytåret. Jeg har aldrig selv været tæt på ham selv, men har talt med mange der har. Alle har omtalt ham som en af de bedste trænere nationalt som internationalt. Når kapaciteter som Lars Friis, Tonje Kjærgaard og Line Fruensgaard, der alle har arbejdet tæt med ham, tager bladet fra munden og forsvarer ham, så er det fordi han er dygtig. Vi der betragter landsholdet gennem medierne, ser kun toppen af isbjerget i fht. arbejdsopgaverne. En af de store arbejdsopgaver, der ikke kommer frem i medierne og som derfor går upåagtet hen er ansvaret for, at sætte retningslinjer for talentarbejdet i Danmark. Det er her, at Pytlick har præsteret. Der er ikke andre lande, der kan masseproducere kæmpe talenter og fantastiske årgange som Danmark gør det.

Afskeden skulle have været efter OL i 2012, hvor diverse personlige kontroverser mellem træner og spillere blev offentlig og behovet for nyt blod på posten blev tydelig. Dengang kunne man have stoppet samarbejdet uden de store offentlige bølgeskvulp. Men da DHF forlængede kontrakten i december 2011 afskar man sig selv fra den mulighed.

Sket er sket og vi må videre. Pytlick vil poppe op et nyt sted. DHF har dog en større opgave. På damesiden har det store mål gennem mange år været VM 2015 på hjemmebane. Det bliver med en ny træner på sidelinjen, der skal have tid og arbejdsro til at finde sin egen trup og spillestil inden slutrunden. For DHF haster det med, at finde en ny mand til posten og de vil offentliggøre et navn i løbet af foråret, når herrernes slutrunde forhåbentligt har fået den brede befolkning til at glemme balladen omkring fyringen og fodboldens superliga atter er startet, så kvindehåndbolden ikke er i mediernes fokus.

Kandidaterne til den ledige plads er mange. Morten Saubak og Christian Dalmose synes at være de spidskandidater skal man tro de brede medier. Jeg vil elske at få Saubak som dansk landstræner, men mine spidskandidater er hhv. Jakob Vestergaard og Heine Eriksen. Vestergaard har bevist sine evner som træner på højeste niveau. Eriksen mangler erfaring på sidelinjen på højeste niveau, men kan til gengæld har han en unik viden om danske talenter på vej og kan videreføre Pytlicks talent arbejde.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️