Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Fuldt overblik over EURO 2020 kampe
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Håndbold: Det korrupte forbund

Håndboldsporten er blevet til en underholdningsindustri, der malkes af grådige mænd i jakkesæt. Det er svært at drage andre konklusioner ud fra den verserende debat om VM slutrunden i Qatar ud fra følgende kriterier:

 

1. slutrunden er blevet en oliestat, der har købt slutrunden for næsen af store håndboldnationer som f.eks. Frankrig. En hel del indicier peger på korruption ved tildelingen af værtsskabet.

2. præsidenten for IHF har taget konsulenthonorarer fra TV selskaber i forbindelse med tildeling af TV rettighederne for VM til en TV station, der ikke har seer interesse, som matcher prisen for rettighederne.

3. da Tyskland kikser kvalifikationen til VM, ændrer IHF pludselig regler, så de har mulighed for at udelukke sportsligt svage lande som Australien, der bliver udelukkende. Efterfølgende ignoreres Island (der umiddelbart var første reserve til slutrunden) og Tyskland, der er håndboldsportens kommercielle kraftcentrum, tildeles den ledige plads.

4. der sendes invitationer ud til diverse journalister, som mod en indforstået rosende omtale af nation og slutrunde, kan bo og leve gratis i Qatar under slutrunden.

Eksemplerne er mange og veldokumenterede. Mange siger håndboldsporten har mistet sin uskyld, renhed og charme. Jeg mener at denne slutrunde skal aflyses og der skal laves en hel ny slutrunde struktur. Jeg ved også at det ikke sker. Omvendt står man også med en KÆMPE lyst til at råbe til alle de forargede, at det var på tide de fik øjnene op for den forplumrede råddenskab, der præger håndbold såvel som anden professionel sport. Håndbolden har mistet sin uskyld! Det gjorde den da forskellige landene nationaliserede spillere fra diverse Østeuropæiske nationer i 90'erne. Måske endda før, da Østeuropæiske nationer dominerede sporten, med hold der reelt levede som professionelle og udøvere der virkede overnaturlige i forhold til konkurrenterne.

Det undrer mig, at der stadig findes naive romantikere, som har anset håndbolden som en kommerciel ren sport. Der har været tydelige beviser for korruption i andre sportslige organisationer som FIFA og den olympiske komité. Hvorfor er det så tvingende nødvendigt at have mindst årlig 1 slutrunde for de Europæiske nationer for både herrer og damer, hvis ikke det har til formål at malke sporten for TV penge? det sportslige argument er ikke eksisterende. Ej heller hensynet til udøverne, hvis fysik slides af de manglende kamppauser. Jeg er overbevist om, at havde enten EHF eller IHF mulighed for, at arrangere en årlig egen slutrunde, ville de gøre det for til gengæld at kunne sælge dobbelt så mange TV rettigheder, sponsorater og slutrunder.

Samtidig har vi set oliestater smide penge i klubber som f.eks. PSG. De organisationer, der vælger at smide penge i en sport forventer at få noget retur. De der smider beløb i de størrelser, som kræves i moderne professionelidræt, vil have noget retur. De vil have indflydelse, eksponering og/eller omtale. De vil også altid finde en korrupt person et eller andet sted, der er både i stand- og villig til, at yde modydelserne de kræver. Hvad enten det er et reelt sponsorat uden skumle bagtanker eller det er en korrupt, diktatorisk oliestat, der bygger sin velstand på import af slavearbejdere fra lavtlønsområder eller ulande.

Ses håndboldsporten i lyset fra de øvrige professionelle globale sportsgrene, så bliver billedet mere nuanceret. Der er hård kamp om TV penge, med andre sportsgrene, som presser sig på for at høste noget af guldet. Størst er idrætsgrene som fodbold og events som OL. Nedenunder findes en skov af forskellige idrætsgrene, der har regional udbredelse som f.eks. basketball, håndbold, rugby, cricket osv. Det er i dette lag, at sporten skal høste økonomi til at have en professionel kultur.

Håndbold har potentialet til, at blive den største paneuropæiske indendørssport. Det betyder enorme kommercielle interesser og brands der skal plejes. Jeg har til stadighed argumenteret for, at antallet af deltagere til VM slutrunder reduceres. Simpelthen fordi, at de indledende gruppekampe ved slutrunden er hamrende ligegyldige. Der er ikke ret mange der finder det interessant, at se Australien blive smadret af store europæiske nationer. Det reducerer værdien af sporten, slutrunden og skader sporten brand. Det er ikke den korrekte måde, at håndtere det på, ved at udelukke et land, der faktisk er kvalificeret eller betale journalister med gratis luksus ophold, mod til gengæld at få lidt positiv omtale.

Samtidig må tildelingen af slutrunden til Qatar ses som et forsøg på, at få sporten positioneret i regionen og dermed få adgang til olie milliarder.  Det ses også ved, at man vælger at sælge tv-rettighederne til Al Jazeera til en temmelig opskruet beløb, der ikke kan matches af seer interesse i kanalens udbredelses område. Derfor må det forventes, at Al Jazeera er i markedet for, at sælge rettighederne videre til nationale medieselskaber, som det er sket i Norge/Sverige, hvor SBS har købt rettighederne. Ligenu står det hen i det uvisse, hvem der får rettighederne i Danmark og om nogen overhovedet ønsker at købe dem.

Alt sammen tegner et billede af, at IHF har set den kommercielle værdi af sporten og prøver at malke den. Uden hensyn til udøvere og fans. Det er en del af underholdningsindustrien og slutrunder er en vare der skal sælges. Men hvor der er pengestrømme, findes der også mennesker, der ønsker at høste deres del. Sådan også her. Derfor er VM 2015 på vej til at blive en skandale, joke og farce. Jeg vil derfor ønske, at slutrunden aflyses og IHF går i tænke boks, til de fremkommer med et format, der tager højde for fans, udøvere og smålande. Jeg ved også, at det ikke sker, da det vil betyde mistede indtægter for forbundet, præsident og alle de andre korrupte interessenter.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️