Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

NHL 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Twitter er ikke et fredet land

I den forgangne uge blev SønderjyskEs cheftræner, Lars Søndergaard, idømt to spilledages karantæne af DBUs Diciplinærudvalg for et tweet, som han lagde online søndag aften i sidste uge. Men er Twitter et beskyttet land, hvor man må sige, hvad man vil? Hvor går DBUs Diciplinærudvalgs grænse for, hvad de vil give karantæne for? Og kan man overhovedet idømme karantæne på baggrund af 140 tegn? 

Søndag aften i sidste uge, skrev SønderjyskEs cheftræner, Lars Søndergaard, et muntert tweet på sin ellers til den tid ret tavse Twitterprofil. Tweetet lød: 

“Anders Poulsen ??? Undlader rødt til Gislason, derefter billigt straffe. Skal han dømme i Kbh??”

Det var en kommentar til ovennævnte dommer, som dømte kampen mellem FC København og Randers FC. 

Anders Poulsen vælger til gengæld indrapportere Lars Søndergaard til DBUs Disciplinærudvalg, idet Anders Poulsen mener, at Lars Søndergaard med sin kommentar stiller spørgsmålstegn ved Anders Poulsens objektivitet. 

Og netop herfor er det, at DBUs Disciplinærudvalg har idømt Lars Søndergaard to spilledages karantæne (jf. §30.1 d) i DBUs Love)…
I kendelsen, kan det læses at DBUs Disciplinærudvalg har fundet det som en skærpende omstændighed, at Lars Søndergaard i kampen d. 30. august 2014 (altså for små 2 måneder siden) brokkede sig så groft til dommertrioen i den kamp at han blev bortvist. 

Én gang til? Ja, det er sandt nok. Det er åbenbart en skærpende omstændighed, at man har begået en anden (dengang en mundtlig) ytring om dommertrioens præstationer, i en kamp, der ligger 2 måneder tilbage i tid! 

Lars Søndergaard har efterfølgende udtalt dette: 

“Det er vigtigt for mig at understrege, at mine kommentarer på Twitter ikke skal opfattes således, at jeg stiller spørgsmål ved Anders Poulsens integritet som dommer i Superligaen.
Det har på intet tidspunkt været hensigten, at mine kommentarer skulle opfattes som et personangreb, og det vil jeg gerne beklage over for Anders Poulsen.

Min hensigt var at få en debat om dommerkendelser, som i flere tilfælde har været tvivlsomme, hvilket efterfølgende har haft konsekvenser for udfaldet af kampe. Det fik jeg ikke formuleret i mine udtalelser på Twitter, og det vil jeg igen gerne beklage, siger Søndergaard”.

Men man kunne også stille sig det spørgsmål, om Lars Søndergaard havde andre valg, end at trække lidt i land og så ellers omformulere samme sætning i 4 nye sætninger? 

Twitter er et helt særligt medie - og rigtig mange af jer, der læser med her på bloggen, er helt sikkert allerede hoppet med på vognen. Det er et medie som er langt mere uformelt og uhøjtideligt end andre sociale medier og derfor kommer der også nogle gange nogle små, kuriøse tweets frem. Selv fra kendte personligheder. Men kan man sanktionere udtalelser, som bliver lagt online på dette lille nichemedie, som det vitterligt er stadigvæk? Ja, åbenbart, kan man sige. 

Personligt ser jeg det som en historisk kendelse, der også er med til at understrege at DBU og DBUs Disciplinærudvalg går langt for at beskytte deres kære. Og selvfølgelig skal de da også det! 

Jeg troede bare ikke, at man ville gå så langt.
Og det er garanteret ikke sidste sag af denne slags. 

På den anden side, synes jeg det er synd, at man skal sanktionere mod sådan nogle udbrud. Det er dét sporten blandt andet også lever af - ikke kun fodbold, men alle sportsgrene. Det er en underholdningsindustri, og udtalelser som denne er også med til at underbygge dette.
Jeg ville dog synes det var ærgerligt, hvis folk som Lars Søndergaard, og andre sportspersonligheder, holder tilbage med deres ytringer om de ting, der sker i deres verden. Hvorfor skal man sidde og frygte for at kunne udføre sit job, når man sidder foran flimmeren søndag aften og morer sig på et socialt medie som Twitter? 

Der er garanteret en hel del aspekter, som jeg ikke har taget med, men jeg synes bare det er synd, at vi ikke hører, hvad spillere, trænere, holdledere og så videre har at sige, og hvad de tænker. Netop dét kan blive konsekvensen af, at man sanktionerer sig ud af dette eksempel. 

 

Lars Søndergaard afsonede sin første karantænedag i går, mod FC Midtjylland, og afsoner sin anden karantænedag på tirsdag, når SønderjyskE møder AGF i DBUPokalen.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️