Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

⚫️ FC Midtjylland kalender 2022/2023
🥇 UEFA Women's EURO 2022 kalender
🇩🇪 1. Bundesliga 2022/2023 kalender
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2022/2023 i din kalender
🟡 Brøndby IF kalender 2022/2023
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
🏆 Få VM 2022 kampene i din kalender
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2022/2023 i din kalender
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2022/2023 i din kalender
⚽️ Danske 🇩🇰 hold i Europa 2022/2023 kalender
Klik på kampe/events for mere info
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
🏁 Formel 1 2022 kalender
Få overblikket over EHF EURO 2022 (K) ind i din kalender
NHL 2022/2023 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
⚪️ F.C. København kalender 2022/2023
🇪🇸 La Liga 2022/2023 kalender
🏒 Få Metal Ligaen direkte i din kalender
🇮🇹 Serie A 2022/2023 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

EM 2020 bliver en dansk succes!

Europamesterskaberne i herrefodbold i år 2020 bliver noget helt særligt. Jeg har beskrevet forholdene i detaljer før på denne blog, dengang da UEFA meldte det officielt ud, at Europamesterskaberne netop dette år skulle afholdes i flere lande på samme tid. 

For at gøre det helt kort op, fejrer UEFA at det i år 2020 er 60 år siden at det første Europamesterskab i fodbold blev afholdt. I år 1960 blev “European Nations' Cup”, som Europamesterskaberne hed dengang, afholdt i Frankrig. 

Til EM 2020 er der blevet valgt 13 værstnationer, hvor alle 13 lande/byer får 3 indledende gruppekampe og minimum én ottendedelsfinale. 

I denne uge præsenterede UEFA Danmark som ét af de i alt 13 værtslande for UEFA EURO i år 2020.

Resten af byerne (samt København) der er valgt, har jeg listet nedenfor.

Disse byer er sikret 3 indledende gruppekampe og 1 ottendedelsfinale: 

København (Danmark), Bukarest (Rumænien), Amsterdam (Nederlandene), Dublin (Irland), Bilbao (Spanien), Budapest (Ungarn), Bruxelles (Belgien) og Glasgow (Skotland).

Disse byer er sikret ovenstående plus en kvarfinale: 

München (Tyskland), Baku (Azerbaijan), Sankt Petersborg (Rusland) og Rom (Italien). 

Semifinalerne og finalen spilles i London (England).

 

Normalt er værtslande til en slutrunde garanteret deltagelse i finaleturneringen, men dette er logisk nok ikke tilfældet i 2020. Derved kan Danmark altså sagtens fejle i at kvalificere sig til EM 2020, og så er det bare nogle andre hold end Danmark, som spiller i Parken i Juli måned 2020. Danmarks sportslige standpunkt på dét tidspunkt, har jeg en interessant holdning til lidt længere nede. 

Økonomisk har et underholdningsforbund (fodbold er ret beset blot en del af en større underholdningsindustri) givet Danmark en kæmpe gave. En af verdens absolut største sportsbegivenheder bliver vores hovedstad en del af, og dette kan kun give et markant boost til dansk økonomi i årene op til og i særdeleshed i 2020. Faciliteterne har vi jo allerede og selvom der skulle komme nogle småjusteringer og generelle løbende vedligeholdelsesarbejde i årene op til 2020, så skal vi jo ikke igennem flere stadionbyggerier eller andre store etableringsprojekter. Dette er et plus! 

Alle de turister, tilskuere og journalister, der kommer til København i de uger, det kommer til at stå på, skal alle sammen have mad, drikke, ophold/logi, købe souvenirs og generelt leve i vores hovedstad i flere uger i træk. Dét er noget der skaber penge i kassen - på et tyndt/stimuleret grundlag. Men dét tager vi da gerne med. 

Danmarks A-landshold har i denne måned startet kvalifikationen til EM 2016 og vi kan alle blive enige om, at der er lang tid til Verdensmesterskaberne i 2018 (Rusland) er slut. For netop efter Verdensmesterskaberne i 2018 er slut, starter kvalifikationen til EM 2020. 

Jeg har før skrevet (og snakket) rigtig meget om den talentfulde årgang 1994, som DBU og licensklubberne herhjemme har opfostret igennem de seneste år. Det er også denne årgang, der brillierede under Thomas Franks faner, da DBUs U/17-landshold var til EM i 2011. Og det var samme årgang, der for første gang nogensinde repræsenterede DBU ved en U/17 VM-slutrunde i samme periode. Man kom med netop ved at nå til semifinalen ved et U/17-EM. 

Og hvorfor er det måske bedste U/17-landshold i DBUs historie, og disses resultater fra 2011, aktuelle i forbindelse med EM 2020? Jo, for hvis man har bestået grundskolens matematikeksamen, ved man, at i løbet af 2018, når kvalifikationen til EM 2020 går i gang, så er netop disse spillere fra det bedste U/17-landshold i DBUs historie blevet 24 år. Og når slutrunden afvikles i år 2020, er disse spillere måske blevet 26 år. 

Dette passer perfekt ind i et samlet billede af alder, erfaring og ungdommens hurtighed i fodboldspillet. Derfor kunne man sagtens forestille sig, at når EM 2020 bliver spillet, har Danmark et af nyere tids bedste A-landshold. Jeg siger ikke, at proportionaliteten er ligefrem i forhold til et U/17-landshold i 2011 - men dette danner grobund for, at man kan have en markant større mulighed for at slå helt igennem på øverste niveau! Også på et A-landshold i 2018-2020! 

Om 10-20 år kan hele fortællingen blive fantastisk omkring år 2020, da Danmark var med til at afvikle Europamesterskaberne i fodbold. Vi kan på dette tidspunkt have et af de bedste A-landshold i mange årtier og krydret med de idagværende ungdomslandsholdsspillere er fremtiden endnu mere lys. 

Der er selvfølgelig 6 år til på nuværende tidspunkt, og de af jer, der kan huske (eller “Google”) dette blogindlæg i efteråret 2020, når Danmark ikke har kvalificeret sig til EM 2020 - ja, de må gerne grine af mig. Jeg er sikker på vi kommer med, og jeg er sikker på at fortællingen om Europamesterskaberne 2020 i København bliver helt fantastisk

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Speciel 2022/2023
Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
Aarhus Fremad
AB Gladsaxe
AB Tårnby
AC Horsens
AGF
B.93
BK Frem
Brabrand IF
Brøndby IF
Dalum IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
FC Roskilde
Fortuna Hjørring (K)
Frederiksberg Alliancen 2000
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hellerup IK
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Holstebro Boldklub
Hvidovre IF
IF Lyseng
Ishøj IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Middelfart Boldklub
Nykøbing FC
Næsby BK
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
SfB-Oure FA
Silkeborg IF
Skive IK
SønderjyskE
Thisted FC
Vanløse IF
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
VSK Aarhus
Young Boys FD
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League (K)
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Aalborg Håndbold
Basketball
National Basketball Association
Andre
Formel 1
lozad
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2023
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️