Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Sådan vil det gå i weekendens derby

Endnu engang står en af Superligaens - på papiret - store topbrag for døren, nemlig sæsonens første ligakamp mellem F.C. København og Brøndby IF.

Beklageligvis er der mange faktorer, der brister illusionen om en spændende kamp, når de to hold tørner sammen klokken 16.30 i morgen i TeliaParken.

 

Lad os først se på udgangspunkterne for de to hold:

Brøndby ligger i skrivende stund nummer seks i ligaen efter syv opgør med tre sejre, tre nederlag og én uafgjort. Det giver i alt 10 point og målscoren 9-8. Nederlag til rækkens nummer et, to og tre, F.C. Midtjylland, Randers FC og Hobro, og sejre over nummer fire Nordjsælland, otte SønderjyskE og 12 Silkeborg, mens det blev til en 1-1'er mod OB.

Spillet har generelt ikke været pragende på nogen måde, og senest i weekenden mod Randers så vi, hvor dårligt det kan stå til, til trods for en trup, der på papiret burde kunne tage de fleste. Salget af Simon Makienok, som har været undervejs længe, og som også gav god mening i sidste ende, blev måske alligevel et selvmål for klubben, da der lige nu er lange udsigter til målene med Szymanovski, Elmander, Pukki og Rashani i de forreste rækker.

I sidste rundes opgør havde Brøndby boldbesiddelsen 65 % af tiden mod Randers' 35 %, og de taber alligevel 0-2 hjemme foran 25.000 mennesker, der allesammen var kommet for at se giraffen Daniel Agger. Der har derefter været snak om nyindkøbenes mulighed for at have spillet sig sammen med resten af holdet grundet landsholdspausen og derved de manglende træninger.

Samtidig må det også have været svært for de 11 mand på banen at præstere, når en stor del af de betalende publikummer på Brøndby Stadion var kommet for at se én, der ikke engang kom på banen. Snakken fra lægterne i søndags går i hvert fald på, at stemningen langt fra var optimal, og det kan have været med til at fjerne det sidste pres fra Randers' skuldre, som de allerede inden opgøret snakkede om. Ingen havde regnet med dem, og Brøndbys mulige/ikke mulige medie-Agger-stunt var måske derfor med til at give resultatmæssigt bagslag.

 

F.C. København ligger lige under Brøndby på syvendepladsen. To sejre over henholdvis Nordsjælland og OB, uafgjort mod Silkeborg og Vestsjælland, og nederlag til Hobro, Midtjylland og AaB. Seks mål for og ni imod. Otte point.

Ligesom Brøndby har FCK hentet en del nye spillere, deriblandt også gamle klubprofiler som Zanka, Cornelius og Antonsson. Men hvor samspillet også mangler at blive finpudset, går snakken blandt fansene også på, om Ståle bruger den rigtige taktik i forhold til sit spillermateriale. Cornelius' bomberben har heller ikke sparket så mange mål ind, som man havde håbet, da man købte manden hjem fra Cardiff.

Ståles drenge vandt en såkaldt pligtsejr 2-0 over Helsinki i Europa League i torsdags. Spørgsmålet ligger så i, om det giver et hold fyldt med selvtillid, når de betræder græsset i TeliaParken i morgen.

Nyindkøbet Amartey har karantæne i morgen.

 

 

Som der bliver sagt i 3+-reklamen for kampen, så har ingen af klubberne råd til at tabe. Hvis nogen af dem skal gøre sig håb om at være med i toppen, så bliver de nødt til at skrabe tre point sammen i morgen.

Men som vi ofte har set det i de her opgør, så er forventningerne så høj, at kampene bliver kedelige. Holdene plejer ofte at spille nogenlunde lige op, hvorfor det oftest bliver uafgjorte resultater eller tætte sejre.

Det bliver det også i morgen. Specielt nu, hvor niveauet ikke er, hvad det har været. Begge hold mangler målsnuderne og det solide forsvar for at kunne levere en kraftpræstation, hvilket vil betyde forsøg på meget boldbesiddelse og komme hurtigt ud af starthullerne.

Men selvom det ikke er en kamp mellem de to i toppen, så ved vi, at stemningen og identiteten vil være høj i TeliaParken. Det er også med til at presse dem på banen.

Jeg spår en uafgjort, som ligger til odds 3.40 hos Unibet. Det er næsten en gave at få, når man tænker på, hvor mange af de tidligere opgør mellem de to, der er endt i en jævnbyrdig affære.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️