Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

🟡 Brøndby IF kalender 2022/2023
Klik på kampe/events for mere info
🏆 Få VM 2022 kampene i din kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
⚫️ FC Midtjylland kalender 2022/2023
Få overblikket over EHF EURO 2022 (K) ind i din kalender
🏒 Få Metal Ligaen direkte i din kalender
⚪️ F.C. København kalender 2022/2023
🇪🇸 La Liga 2022/2023 kalender
🏁 Formel 1 2022 kalender
🇩🇪 1. Bundesliga 2022/2023 kalender
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2022/2023 i din kalender
🇮🇹 Serie A 2022/2023 kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2022/2023 i din kalender
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2022/2023 i din kalender
NHL 2022/2023 kalender
🥇 UEFA Women's EURO 2022 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
⚽️ Danske 🇩🇰 hold i Europa 2022/2023 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Is og Metal! - Så starter hockeysæsonen 2014/15

Sæsonen står får døren, og det tegner mere spændende end nogensinde før. Nej, jeg snakker ikke om fodboldens Champions League, hvis sæson sparkes igang i aften. Nej, den ulige turnering tager pengemonsteret Chelsea i overlegen stil. Ingen spænding der.

Jeg snakker naturligvis om den hjemlige ishockeyturnering, Metal Ligaen. "Spændende" fordi ishockey jo bare er spændende, og "spændende" fordi sæsonen i år tegner mere jævnbyrdig end nogensinde set før med endnu flere hold, der vil byde sig til.

LIGAEN I FORANDRING...TIL DET BEDRE
Siden sidste sæson gik på hæld, og SønderjyskE hjemtog mesterskabet i foråret, er der sket meget på ishockeyfronten i Danmark. Et nyt hold er kommet til. Gentofte har fået sit eget Metal Liga-hold med navnet 'Unibet Stars'. Med Unibet Stars i folden bringer det ligaen op på ti mandskaber. I år får ligaen igen direkte tv-dækning. Efter sidste sæsons totalt manglende tilstedeværelse af tv-rettighedshaveren, er der i år udsigt til masser af hockey i tv fra de danske haller. DIU og TV 2 SPORTEN indgik i foråret en aftale, om at TV 2 skal til at sende dansk ishockey igen. I sensommeren blev planerne så udrullet, således at der bliver vist otte kampe indtil nytår på TV 2 Zulu, inden den nye TV 2 Sportskanal går hockeyamok efter nytår med magasinprogrammer og flere direkte kampe fra Metal Ligaen. Det er i øvrigt den mangeårige ishockeykommentator Jimmy Bøjgaard, der sammen med en kompetent og unavngiven medkommentator (mon det er Frits Nielsen?), skal stå for kommenteringen af kampene.

DEN JÆVNBYRDIGE LIGA- EN HURTIG GENNEMGANG
De sidste mange år er det danske ishockeymesterskab fordelt mellem Herning og SønderjyskE. Ikke siden 2004, hvor Esbjerg Oilers snød AaB Ishockey i sidste øjeblik og tog mesterskabet, er trofæet 'Prins Henriks Cup' havnet andre steder end i det Midt- eller Sønderjyske. Så tænker du nok: "Hov, det stemmer da ikke overens med mellemrubrikken". I år er det som om, at SønderjyskE og Herning Blue Fox godt kan blive udfordret.

I Frederikshavn har man oprustet ret kraftigt. Lasse Lassen er vendt tilbage til Frederikshavn. Han har i tidligere sæsoner bombet løs for Herning, og lur mig om han ikke også gør det i Vendsyssel. Frederikshavn har også suppleret truppen med sidste sæsons Esbjerg-goalgetter, Colin Vock, der sammen med Kirill Starkov og Tyler Mosienko udgjorde ligaens farligste angrebskæde. I de defensive geledder har man hentet den gamle kending Steve Birnstill hjem, og han burde være garant for både god defensiv og en masse Frederikshavner mål. En anden klub, der har oprustet kraftigt i denne sæson er de fynske Bulldogs fra Odense. Fynboerne har hentet træner Brad Gratton i Rødovre. Gratton har taget offensivspilleren Mike Daugalis med sig til Odense. Derudover har importspillerne Dale Mitchell og Ryan McDonough set gode ud i pre-season kampene, går bulletinerne på.

Også Esbjerg Energy og Aalborg Pirates kan være dem, der udfordrer SønderjyskE og Herning i år. Esbjerg har skiftet hele udlændingesiden fra sidste sæson ud, i stedet er kommet otte nye ind, og specielt offensivt har det set godt ud for de gule vestjyder. Ind er også kommet noget så eksotisk som to japanske spillere. Fukufuji er Japans førstemålmand på landsholdet, mens Shinya Yanadori er en tempostærk back. I træningskampene- som der ikke skal lægges for meget i - har vestjyderne lukket mange mål ind, men det er også blevet til mange den anden vej, og man har slået både Frederikshavn og SønderjyskE, mens man har tabt senest til Unibet Stars. Det kan altså blive både fugl og fisk i Esbjerg, men kommer der styr på defensiven er der absolut muligheder for en topplacering.

I Aalborg har man hentet sidste sæsons helt store målmandsåbenbaring, letten Ervins Mustokovs, der kommer til fra Esbjerg. Derudover har man hentet goalgetteren Tommy Grant til Gigantium, ligesom flere andre imports ser spændende ud ifølge statistikkerne. Med signingen af Mustukovs har man sikret sig, at der ikke bliver lukket mange mål ind i den kommende sæson, og det kan blive det der gør, at Aalborg spiller med om de sjove pladser i år.

En darkhorse til topplaceringerne kan blive Herlev Eagles. Herlev slog i pokalturneringen Esbjerg Energy ud, og uden man skal lægge alt for meget i en turnering, der i bedste fald tæller som træningskampe med tilskuere, så er det et stærkt signal at sende, at et sjællandsk hold slår et jysk ud. Det kunne tyde på at Herlev mener det alvorligt i år, og at man skal se et sjællandsk hold, som ikke er Rødovre, blande sig med provinsens topmandskaber. Profilen i Herlev bliver uden tvivl Curtis Leinweber, som har set skarp ud, ikke mindst i kampen mod Esbjerg i pokalturneringen.

Så er der Rødovre og Rungsted. Rungsted har som det kun andet hold i år valgt at udnytte samtlige otte importmuligheder, og det ser også væsentligt bedre ud end sidste år. Ind er kommet backen Phil Paquet, der tidligere med succes har repræsenteret både Hvidovre og Frederikshavn. Forleden hentede man også offensivprofilen Carlo Finucci, der med sine stats godt kan blive en profil i det nordsjællandske. Rødovre er umiddelbart det eneste hold i ligaen der ikke ser forstærket ud. Pengene har ikke været til væsentlige forstærkninger i Rødovre, men de har til gengæld tradition for at snyde alt og alle og alligevel vise sig konkurrencedygtige når det gælder, så mon ikke de også bliver det i år, men på papiret skal de være bange for at være et af de to hold der misser slutspillet.

Unibet Stars Gentofte skal som det nyeste hold også forvente at skulle kæmpe hårdt for at komme i slutspillet. Holdet fra Gentofte har hentet canadiske Jake Areshenko til backsiden, mens Cody Crichton, Kyle Essery, Tuomas Muhonen og Ossi Saarinen er hentet til klubben, mens stammen består af nogle af de spillere, der tidligere repræsenterede dem i 1.division. Spændende bliver det at se, hvad Gentofte kommer ind med af tempo, for lige præcis tempoet kan blive det største problem for Unibet Stars. Gentofte slog dog Esbjerg i en træningskamp, så de virker absolut konkurrencedygtige.

I min gennemgang har jeg g(l)emt de - normalt - bedste til sidst, for Herning og SønderjyskE er naturligvis stadig favoritter til at hjemtage titlen til foråret. Herning har hentet Daniel Nielsen hjem på backen, og han bliver en profil. Det er stensikkert. Derudover bliver det spændende at følge de nye signings Brad Schell og tidligere NHL-spiller Petr Kalus i den offensive del af spillet, ligesom man har hentet sidste sæsons Aalborg Pirates profil, Victor Öhman, der også nok skal være garant for points. Det der bliver mest spændende at følge i det herningensiske er dog: Hvordan klarer holdet sig i år 1 efter Todd Björkstrand. Spiller- og trænerlegenden forlod før denne sæson Herning til fordel for et trænerjob i østrigske Graz 99ers. Ind er i stedet kommet den tidligere spillerprofil Linus Fagemo, der efter sigende er en lidt mere stille type end sin amerikanske forgænger. I pre-season har Herning tabt 8-2 i Odense, for så at vinde returkampen dagen efter med 8-1 og gå videre i pokalturneringen, så indtil videre har det været godkendt i det, som jeg vil kalde "Blue Fox 2.0". 

De forsvarende mestre fra SønderjyskE vil igen i år præge toppen af dansk ishockey, men det er absolut ikke givet at de ligefrem bliver mestre igen. Der er nemlig også sket forandringer i omklædningsrummet i SEarena i Vojens. Ud er gået den mangeårige målvogter Alfie Michoud, og ind er kommet Jeff Frazee. En mand med masser af erfaring fra den stærke AHL-liga, men også en mand, der har været en kende udskældt i pre-season, hvis man skal tro debatfora.n Derudover har man lavet den, i mine øjne, største signing i år i ligaen. Sønderjyderne har landet landsholdsprofilen Mads Bødker i defensiven. Offensivt ser det (igen, igen, igen) stærkt ud med velkendte navne som Asselin, Quirk, Lykkeskov og Spelling. Man har også hentet amerikanske Nick Dineen, der præsterede rigtigt fine stats i sidste sæson i den norske GET-liga. SønderjyskE ser bestemt ikke svækkede ud, men de andre har forstærket sig kraftigt, så de sønderjyske løver kommer ikke sovende til det, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at forsvare titlen i Sønderjylland.

HVAD SIGER BOOKMAKEREN?
Hos vores gode samarbejdspartner UNIBET har man naturligvis lavet odds på hvem der løber med titlen. SønderjyskE er favoritter til odds 2.00, Herning er lige efter til odds 2.75 og Frederikshavn står til odds 3.25.

Skal man gå efter det store spil, så er det værd at smide penge på de næste hold på listen. Efter min mening er specielt Odense Bulldogs oddssat for højt. Fynboerne står til odds 15.00 hos UNIBET. Aalborg og Esbjerg er også værd at spille på. De står til henholdsvis iodds 10.00 og 20.00, og det er altså ikke umuligt, at nogle af de her hold kan få uforudset tur i den og gå hele vejen, med stor økonomisk gevinst til følge for både klubberne, og dig som spiller.

De sjællandske mandskaber Rødovre, Rungsted, Herlev og Unibet Stars står til meget høje odds. Et frækt spil kunne være Herlev Eagles til odds 50.00. Det nye hold Unibet Stars står til odds 200.

Se alle odds på Unibet.com

HVAD SIGER SKRIBENTEN?
Det sjoveste ved at skrive disse blogs er, at prøve at forudse hvordan ligaen vil udforme sig. I første omgang vil jeg komme med en forudsigelse på grundspillet.

1. Frederikshavn Whitehawks
2. SønderjyskE
3. Odense Bulldogs
4. Herning Blue Fox
5. Esbjerg Energy
6. Aalborg Pirates
7. Herlev Eagles
8. Rungsted Ishockey
------ MISSER GRUNDSPILLET----
9. Rødovre Mighty Bulls
10. Unibet Stars Gentofte

Sæsonen starter på fredag. Tag ud og se noget god ishockey med vennerne. Flere af hallerne kører med studie- og pensionistrabat. Tjek klubbernes hjemmeside. I Herning kommer du på fredag ind for en 50er, hvis du kan fremvise studiekort og tager en bamse med. Herning har nemlig "Teddy Bear Toss"- game på fredag mod Esbjerg.

God fornøjelse med dansk ishockey 2014/15!

Husk: Ishockey skal ses i hallen, men er du forhindret så nap den i fjerneren.

DROP. THAT. PUCK.

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvilken udenlandsk fodboldrække følger du tættest?
1. Bundesliga
Allsvenskan
Eliteserien
Eredivisie
La Liga
Ligue 1
Serie A
Premier League
Anden
Uge 32
annonce
annonce
mackabler.dk
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Speciel 2022/2023
Fodbold
FIFA World Cup 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Women's Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
Aarhus Fremad
AB Gladsaxe
AB Tårnby
AC Horsens
AGF
B.93
BK Frem
Brabrand IF
Brøndby IF
Dalum IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
FC Roskilde
Fortuna Hjørring (K)
Frederiksberg Alliancen 2000
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hellerup IK
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Holstebro Boldklub
Hvidovre IF
IF Lyseng
Ishøj IF
Jammerbugt FC
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Middelfart Boldklub
Nykøbing FC
Næsby BK
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
SfB-Oure FA
Silkeborg IF
Skive IK
SønderjyskE
Thisted FC
Vanløse IF
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
VSK Aarhus
Young Boys FD
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
EHF EURO (K)
IHF World Cup - Men
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League (K)
EHF European League (H)
EHF European League (K)
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Aalborg Håndbold
Bjerringbro-Silkeborg
GOG Håndbold
Ikast Håndbold
København Håndbold
Nykøbing Falster Håndbold
Odense Håndbold
Skanderborg Aarhus Håndbold (H)
Skjern Håndbold
Team Esbjerg
Viborg HK
Ishockey
Metal Ligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Vuelta A Espana
lozad
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️