Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

NHL 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

En Del af Noget Større

Nogle gange har en udskiftning på de centrale positioner i en stor organisations ledelse ikke den store betydning. Mange gange, ønsker en ny leder, eller mellemlededer, blot at fortsætte det arbejde, man tidligere iværksatte. Andre gange, ønsker en ny overordnet at udstikke nye retningslinjer, nye måder at gøre tingene på og nogle gange har en ny leder ovenikøbet en hel masse gejst, passion og dedikation at dele ud af. 

Det er i den grad det andet eksempel, der passer bedst, når man skal forsøge at beskrive måden, hvorpå DBU og dennes nye administrerende direktør, Claus Bretton-Meyer, har forsøgt at bestige et af de største bjerge i nyere tid, sådan rent PR-mæssigt. Aldrig havde folkeopbakningen været lavere til DBU og det danske A-Landshold på herresiden, som da det tidligere DBU, med en anden ledelse, havde formået at lukke så meget vand ind i den i forvejen halvhullede skude og dennes besætning. Og i dag blæser der nye og friskere vinde henover fodbolddanmark og disses fodboldpassionister. 

Blogindlægget i dag handler om DBU, A-Landsholdet (H) og hvad jeg ser som de største udfordringer i de kommende år. Værsgo’ at læse med. 

Efter noget der kunne betegnes som PR-historiens største selvmål nogensinde, da Landsholdet og tidligere kommunikationschef, Lars Berendt, forsøgte at boykotte pressen efter sejren mod Portugal i september 2008, var det op ad bakke for det danske Landshold og opbakningen til dette i den brede befolkning. Og en misset kvalifikation til Europamesterskaberne nogle måneder forinden, dengang i 2008, så det for alvor sort ud. Tipsbladet illustrerede i 2010 tendensen, med en artikel, der sort på hvidt afslørede udviklingen (eller mangel på samme) i tilskuertallene til Danmarks kvalifikationskampe fra 2000 til 2010. 

I kvalifikationen til VM 2002, var der i gennemsnit (!) 40.698 tilskuere til Danmarks hjemmekampe. Dette tal er jo helt vildt, og det er noget, menigmand har svært ved at forestille sig skulle ske i dag. Selvfølgelig er det blevet meget mere fleksibelt at se fodbold på de 14 år, der snart er gået siden VM2002-kvalifikationen startede. I 2008, kvalifikationen til EM, var der i gennemsnit kun 29.490 tilskuere til Danmarks hjemmekampe. Tal lige om en ændring! 

Og apropros ændring. Til hjemmekampene til EM2012-kvalifikationen, var der kun 17.226 tilskuere! 

Alle tallene er i øvrigt fra DBU.dk, men altså bragt i Tipsbladet og på tipsbladet.dk

Når kvalifikationen til EM2016 starter i aften mod Armenien, bliver det spændende og se, om der er flere folk på lægterne, end der har været i de sidste par kvalifikationer. 

DBU har i de forgangne uger lanceret deres nye koncept, som skal forsøge at vende folkestemningen og bringe noget af al den mistede opbakning og goodwill tilbage igen. 

“En del af noget større” er navnet på konceptet, der skal sætte fokus på DBU som en del af ny og mere moderne virkelighed. En virkelighed for DBU både skal være for bredden og ikke kun eliten. DBU vil med dette også sætte fokus på sig selv som samfundsinstitution, som integrationsaccelerator og som en meningsplatform. For man har accepteret, at den brede befolknings mening og opfattelse af DBU, faktisk betyder noget, hvor man i tidligere tider har ignoreret dette, eller i hvert fald set imellem fingre over for dette faktum.

Skuden skal vendes, og det er jeg også meget overbevist om, at den bliver. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at DBU, med det nye ansvarshavende personel i spidsen, nok skal vende folkestemningen og så må vi se, hvornår der kommer 40.000 tilskuere til en Landsholdskamp på hjemmebanen i Parken igen… 

Selve A-Landsholdet har også fået en betydelig rolle i dette. Den nyansatte kommunikationschef, Jakob Høyer, har meddelt, at man ønsker mere åbenhed fra spillere, trænere og resten af staben. Der skal sættes fokus på alle mand omkring holdet, og fokus på hvad alle man laver i deres dagligdag med Landsholdet. Spillerne er ikke længere bandlyst fra sociale medier (læs: dér, hvor befolkningen kan, vil og kommer til at se dem fremover!), og de er nu nærmest opfordret til at dele ud af historier fra deres dagligdag. Dette glæder jeg mig virkeligt også til at se, hvorledes udvikler sig. Bliver det overfladisk og for påskrevet, eller bliver det oprigtigt og troværdigt? Jeg er overbevist om, at det er det sidste, der skal til, for at det rigtigt giver et boost. 

Der er næppe megen tvivl tilbage hos menigmand om, at DBUs beslutning om at udskifter personalet på nogle af de største, og tungeste, positioner i den daglige ledelse, har haft en gavnlig effekt på fodboldinstitutionen. Men om dette er nok, eller der skal mere radikale processer og projekter i gang, før end man for alvor ser en effekt af alle de gode tiltag, det er jeg ikke klog nok til at besvare. 

I dag starter altså kvalifikationen mod EM2016 i Frankrig, hvor man jo har udvidet turneringen fra 16 til 24 deltagende hold. 

Jeg er sikker på, at DBU, Morten Olsen og resten af Landsholdet kvalificerer sig til denne slutrunde, og det er sådan set ikke dét, jeg vil huske denne kvalifikation for. 

Jeg tror, jeg vil huske denne kvalifikation for, alle de unge, talentfulde fodboldspillere, med en masse ny energi og glæde i deres fodboldtræning, som får debut og som forhåbentligt får en masse spilletid. Udover den brede danske befolknings nærmest liderlige hype af Pierre Emile Højbjerg, (som de ikke kendte for bare nogle få år eller måske måneder siden, og derfor jeg bruger ordet “liderlig” om dette) så kommer vi til at se flere af denne skole. Flere fra det ungdomslandshold af årgang 1994, som har vundet utroligt mange landskampe på ungdomsniveau, og som jeg tidligere har spået ville bidrage med mange flere A-landsholdsspillere i fremtiden, end nogen anden årgang før. 

Derudover kan man ligeledes mærke på Landstræneren, at der også blæser nye vinde over ham. Han er mere åben, mere smilende, jokende og udviser generelt meget mere overskud i hans udtalelse og pressemøder, end han hidtil har gjort. 

Jeg tror på projekt “DBU 2.0” og jeg er meget optimistisk overfor både det sportslige såvel som det PR-mæssige.

Jeg er overbevist om, at DBU bliver “En del af noget større”.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️