Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

⚫️ FC Midtjylland kalender 2022/2023
🏁 Formel 1 2022 kalender
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2022/2023 i din kalender
🇪🇸 La Liga 2022/2023 kalender
🇮🇹 Serie A 2022/2023 kalender
🏆 Få VM 2022 kampene i din kalender
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2022/2023 i din kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
🏒 Få Metal Ligaen direkte i din kalender
🥇 UEFA Women's EURO 2022 kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
⚽️ Danske 🇩🇰 hold i Europa 2022/2023 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
Klik på kampe/events for mere info
🇩🇪 1. Bundesliga 2022/2023 kalender
⚪️ F.C. København kalender 2022/2023
Få overblikket over EHF EURO 2022 (K) ind i din kalender
NHL 2022/2023 kalender
🟡 Brøndby IF kalender 2022/2023
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2022/2023 i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

'Vi har været der før, Nicklas Bendtner'

'Vi har været der før' – sådan skriver jeg her på bloggen søndag d. 16. Marts 2014. Dengang handlede det om Nicklas Bendtner og det kommer det også til at gøre i dag. Dengang handlede det om Nicklas Bendtners udskejelser 7 dage efter et større interview i Jyllands-Posten, hvor selvsamme Nicklas Bendtner fortæller, at nu vil han gøre op med sit dårlige image og at han ville tage sig sammen fra nu af. Nicklas Bendtner fik en bøde på 900.000 DKK og han så på daværende tidspunkt helt færdig ud. Og dette var altså en uge efter hans store interview i Jyllands-Posten. Siden dengang har Nicklas Bendtner ikke spillet en A-landskamp for Danmark (hans seneste var mod England d. 5. Marts 2014).

Jeg skrev den søndag, at jeg nok aldrig ville skrive om Nicklas Bendtner igen, så længe han kun fik opmærksomhed for det dårlige, useriøse og alt det uden for fodboldbanen. I mellemtiden har halvnøgne billeder på det sociale medie Instagram og utallige træningssessioner på Kløvermarkens græsbaner ændret Nicklas Bendtner. I hvert fald har hans situation ændret sig. Og det er derfor, jeg nu vælger at beskæftige mig med ham igen. Kun derfor.

Nicklas Bendtner blev fredag middag præsenteret i den Tyske Bundesliga-klub VfL Wolfsburg eller Verein für Leibesübungen Wolfsburg-Fußball, som klubben retteligt hedder. I den tyske klub har Nicklas Bendtner fået en 2-årig aftale med option på 1 års forlængelse, hvis parterne ønsker dette.

Hvad lønnen angår, kan denne, ifølge det tyske svar på Ekstra Bladet, Bild, blive op til 22 millioner danske kroner om året – men denne er ”præstationsbetinget”. Og muligvis også betinget af hans ”præstationer” uden for banen. Det sidste er noget, jeg selv tilføjer til historien.

 

Alle kender forhåbentligt ovenstående facts. Men hvorfor skriver jeg nu om Nicklas Bendtner igen, hvis jeg var så sur på ham engang i marts? Årsagen er faktisk relativt simpel: Han er, når han er i form, Danmarks bedste angriber. Uden diskussion!

Jeg er så sikker på dette, fordi vi igennem de sidste 2-3 år har givet muligheden på det danske A-landshold til utroligt mange unge, dygtige angribere. Men ingen har for alvor taget chancen og ingen har for alvor slået til.

Jeg nævner lidt i flæng: Martin Braithwaite, Morten Duncan Rasmussen, Simon Makienok, Nicklas Helenius, Nicki Bille, Rasmus Falk, Nicklas Pedersen. Tilsammen har alle disse 7 spillere scoret 6 mål i godt 41 A-landskampe. Eller sagt på en anden måde: Disse 7 spillere skal rundt regnet bruge 6 kampe på at score ét mål.

Bendtner har til sammenligning spillet 58 danske A-landskampe og har alene i disse kampe scoret 24 mål. Altså skal han alene bruge 2,4 kamp på at score ét mål. Disse tal er selvfølgelig ikke fuldtud sammenlignelige – men de beviser min pointe meget fint: Nicklas Bendtner er bare den bedste angriber med et dansk pas lige pt.

Nu sidder man måske og tænker: Hov, hvad med Andreas Cornelius, ham har du ikke nævnt? Nej, han har til gengæld scoret 1 mål i sine 7 A-landskampe for Danmark – så han er ikke engang bedre end gennemsnittet af de 7 spillere, jeg nævnte ovenfor.

Kigger vi ud i Europa, har alle andre større fodboldnationer i hvert fald én førsteangriber, som er garant for et vist antal scorede mål i en kvalifikationsrunde. Hvem har Danmark?

At Nicklas Bendtner kommer til lige netop Tyskland, tror jeg er rigtig, rigtig fint. Udover den oldgamle kliché omkring tysk arbejdsomhed og ”kæft, trit og retning”-attitude, tror jeg bare hele mentaliteten er en helt anden i Tysk fodbold, end den er i engelsk fodbold. Og her snakker jeg både om spillerne imellem, men også uden for banen og klubhuset.

Jeg tror, hvis Nicklas Bendtner nu kunne gribe chancen for at få karrieren tilbage på rette spor igen, så kunne der meget vel komme noget rigtig fint ud af ham igen. Han er trodsalt blevet 26 – han har ikke uanede mængder af tid. Danmarks A-landshold skal som bekendt ud i en EM-kvalifikation, hvor man jo har udvidet antallet af slutrundehold fra 16 til 24 hold og man derfor må antage at Danmark klarer sig videre fra EM-kvalifikationsgruppe I (den sidste gruppe, hvor der jo kun er 5 deltagende hold). Men efter denne EM-slutrunde i 16, går turen til VM-kvalifikationen og Rusland 2018.

Ved starten herpå, vil Nicklas Bendtner være blevet 28 år, og så er det vel også ved at nærme sig. Og lige præcis med ham, kan ingen forudsige hvorledes tingene spænder af. Er han færdig, er han på toppen? Ingen kan spå om den slags.

 

Nej, hvor jeg dog håber, at han vil gribe chancen. Ikke så meget for ham selv – for jeg under ham det i virkeligheden slet ikke, med bagtanken om, hvor meget han har sløset væk i Arsenal – men mere for Danmarks landsholds fremtid og vores kvalifikationskoefficienter til fremtidige kvalifikationsturneringer i UEFA/FIFA-regi. Det er dét, der i virkeligheden er det vigtige. 

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvilken udenlandsk fodboldrække følger du tættest?
1. Bundesliga
Allsvenskan
Eliteserien
Eredivisie
La Liga
Ligue 1
Serie A
Premier League
Anden
Uge 32
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Speciel 2022/2023
Fodbold
FIFA World Cup 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Women's Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
Aarhus Fremad
AB Gladsaxe
AB Tårnby
AC Horsens
AGF
B.93
BK Frem
Brabrand IF
Brøndby IF
Dalum IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
FC Roskilde
Fortuna Hjørring (K)
Frederiksberg Alliancen 2000
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hellerup IK
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Holstebro Boldklub
Hvidovre IF
IF Lyseng
Ishøj IF
Jammerbugt FC
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Middelfart Boldklub
Nykøbing FC
Næsby BK
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
SfB-Oure FA
Silkeborg IF
Skive IK
SønderjyskE
Thisted FC
Vanløse IF
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
VSK Aarhus
Young Boys FD
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
EHF EURO (K)
IHF World Cup - Men
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League (K)
EHF European League (H)
EHF European League (K)
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Aalborg Håndbold
Bjerringbro-Silkeborg
GOG Håndbold
Ikast Håndbold
København Håndbold
Nykøbing Falster Håndbold
Odense Håndbold
Skanderborg Aarhus Håndbold (H)
Skjern Håndbold
Team Esbjerg
Viborg HK
Ishockey
Metal Ligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Vuelta A Espana
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️