Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Tilbageblik på håndboldsæsonen

Så er denne håndbold sæson også kommet til sin afslutning. En sæson hvor der har været spillet mange kampe, og vi bag håndbolddelen også er begyndte at skrive optakt til kampene. En sæson hvor Sofabold.dk har dækket alt fra de danske ligaer til Bundesligaen, men også de store europæiske ligaer som Champions League.

Et år hvor de to danske finalister på herresiden, Aalborg håndbold og KIF Kolding København, begge havde fornøjelsen af Champions League, hvor verdensklasse hold som THW Kiel, SG Flensburg-Handewitt, FC Barcelona og HC Metalurg alle var en tur forbi lille Danmark! Begge hold kæmpende sig videre til 1/8-finalerne, men desværre gik hverken KIF Kolding København eller Aalborg Håndbold videre derfra.

Hos mændene bliver Champions League sluttet af med Final4 i Köln. Semifinalerne var mellem Veszprém - THW Kiel og FC Barcelona - SG Flensburg-Handewitt. THW Kiel vandt den første semifinale 29-26, mens Flensburg-Handewitt vandt deres 39-41 efter forlænget spilletid og straffekast. Der var lagt op til et brag af en finale: En god og tæt kamp, men Flensburg-Handewitt trak fra til sidst og vandt med 30-28.

På kvinde siden havde Danmark også både Viborg HK, FC Midtjylland og Team Esbjerg med helt fremme i toppen i Europa. Viborg HK fik guldet i Cup Winners Cup, mens Team Esbjerg tog sølv i EHF Cuppen og FC Midtjylland fik den trælse 4. plads i kvindernes Champions League. Men selvom det kun blev til en fjeder plads, så kan FC Midtjylland stadig være stolte af deres sæson, men det kan både Viborg HK og Team Esbjerg også kan være.

De danske ligaer er også blevet afgjort. Guldet på kvindesiden faldt til Viborg HK's piger, efter to tætte kampe mod FC Midtjylland. Bronzemedaljerne gik til Randers HK.

Bundesligaen er også afsluttet, og her var der drama til allersidste sekundet, da de forsvarende mestre fra THW Kiel igen vandt mesterskabet med kun to mål ned til andenpladsen og Rhein Neckar Löwen!

Hele denne sæson har vi her på Sofabold.dk lagt hele 459 kampe ind på siden. Det er mange kampe, men kun 1/4 af antallet af foldboldkampe!

Jeg vil gerne på vegne af os bag håndbolden på Sofabold.dk, og resten af Sofabolds redaktion, sige tak for denne sæson og vi vender stærkt tilbage til næste sæson med flere rigtig gode håndboldkampe.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️