Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2022/2023 i din kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
🏆 Få VM 2022 kampene i din kalender
⚽️ Danske 🇩🇰 hold i Europa 2022/2023 kalender
NHL 2022/2023 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
🏒 Få Metal Ligaen direkte i din kalender
⚫️ FC Midtjylland kalender 2022/2023
🟡 Brøndby IF kalender 2022/2023
🏁 Formel 1 2022 kalender
🇪🇸 La Liga 2022/2023 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
🥇 UEFA Women's EURO 2022 kalender
🇮🇹 Serie A 2022/2023 kalender
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2022/2023 i din kalender
Få overblikket over EHF EURO 2022 (K) ind i din kalender
Klik på kampe/events for mere info
🇩🇪 1. Bundesliga 2022/2023 kalender
⚪️ F.C. København kalender 2022/2023
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2022/2023 i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Har professionel håndbold en fremtid i DK?

Så er der atter en af top klubberne i Danmark, der er i økonomiske problemer. Team Tvis Holstebro har meldt ud, at de har brug for ca. 3 mill kroner, for at kunne fortsætte med både herrer og damer på topniveau. Hvis ikke pengene er fundet inden 22. januar, risikerer de at de reelt må lukke det ene af liga holdene. Der er utroligt mange følelser på spil. For vi der følger håndbold står begge deres hold for positivt og seværdigt spil.

For lokalområdet er klubben det sportslige flagskib, der formår at trække positive overskrifter til et område, der oftest er blevet beskrevet som udkantsdanmark. Men det er især spillerne, der har meget på spil. Klubben bygger på en stærk lokal forankring og mange af spillerne har været i klubben igennem flere år og er har derfor stærke relationer og klubfølelser.

Håndbold som amatørsport
Tilbage står det overordnede spørgsmål. Håndbold en fremtid som professionel sport? Nej, er mit svar hvis det skal være sort/hvidt. Nuancen er: I al fald ikke med professionelle ligaer hos både herrer og damer på det niveau, som vi tidligere har set. Håndbold må ikke forvente, at vi kan lave ligaer, der kører på samme måde som fodbold. Der er ikke interesse grundlag for det. Se bare på antallet af aktive medlemmer. Løn, tv indtægter, tilskuertal er slet ikke på et sammenligneligt niveau. Der er ikke grundlag for, at have ligaer der skal være blandt de bedste i verden, som især dameligaen har været i en årrække.

Hos herrer vil den tyske liga være storebror, da de har et tilskuer grundlag der genererer tv og sponsorindtægter i en størrelse, Danmark ikke kan levere. Hos damerne dukker der løbende Østeuropæiske rigmænd med enorme økonomiske ressourcer. Den slags mennesker findes der ikke mange af her omkring.

Skal vi så tilbage til, at det er en sport for glade amatører? Nej, for guds skyld ikke! Vi har allerede mistet vores uskyld, ved at have ligaer der var blandt de bedste i verden. Vi kan aldrig komme tilbage til tiden, hvor vi alle hyggede og spillede fordi det var sjovt. I dag er der tv rettigheder og spilfirmaer, som for altid har ændret den virkelighed, da der er interessenter med kommercielle interesser, der ikke lader os komme tilbage til den uskyldsrene tid hvor alle var glade amatører.

Middelvejen
Sandheden må findes et sted midt imellem den rene amatør liga og den fuldtidsprofessionelle liga med store udenlandske stjerner. Jeg mener heller ikke, at fremtiden ligger i at lave deltids professionel liga. Om end det kan være en fremragende løsning for enkelte spillere, så er det ikke en løsning med fremtid i. Fremtiden må være, at satse voldsomt på udviklingen af nye og unge talenter! Og her er en del af løsningen for Team Tvis Holstebro i mine øjne. De sidder faktisk på en guldgrube i form af fantastiske talenter, der får spilletid og eksponering på landsholdet og derfor har en marketingsmæssig værdi.

Fremtiden
Hvis de danske talenter får meget spilletid i den danske liga, viser historien af landsholdene klarer sig godt. Når landsholdene præsterer i slutrunder, stiger interessen for klubhåndbold eksplosivt. Hallerne bliver fyldte, entre indtægterne stiger og sponsorerne bliver glade. Kik dog lidt på AG København eventyret. Man kan lære en masse om, hvad man skal gøre og ikke gøre. Men endnu vigtigere: sportens potentiale som den største indendørssport og den næststørste sport overhovedet! Selvom fribilletterne sad løst, så var dog imponerende, at have mere eller mindre udsolgt i Brøndby Hallen til alle kampe. Selv de fuldstændigt ligegyldige.

Der var fantastiske spillere på AGK holdet, både udenlandske og danske. Men ledelsen i klubben vidste hvad der solgte billetter: Mikkel Hansen til de unge og Boldsen, Jørgensen og Hvidt for os, der har fået hår under armene. Det var de danske spillere som vi kendte fra landsholdet, som solgte billetterne. Skal vi sætte begrænsninger på antallet af udlændinge? Nej, det mener jeg ikke man skal. Det er prøvet et hav af gange og har oftest medført, at lederne i klubberne begynder at bruge enorme ressourcer på omgå reglerne.

Hvad skal der gøres?
Som håndbold interesseret med en form for økonomisk baggrund, mener jeg i stedet at der skal sættes krav til klubbernes ledelse. Spillerne er mennesker. Når man vælger at få dem til, at skrive kontrakt på, at de vil satse deres levegrundlag på at kunne leve af deres sport, bliver der pludselig smidt en masse følelser og menneskelige omkostninger i puljen. Så er det ikke rimeligt, at det hele kan brase sammen, fordi klubben måske kun var store ord uden økonomisk indhold.

Hvis en klub skal have lov at skrive fuldtids kontrakter, så må vi stille et krav til, at der er en kvalificeret bestyrelse og ledelse i klubben, da vi pludselig har krydset den grænse, hvor man går fra at være en fritidsbeskæftigelse, til at der personer som er økonomisk afhængige af ledelsens evne til at agere professionelt. Dermed er klubben pludselig blevet en forretning, der skal give overskud for at være levedygtig. DHF har taget et lille skridt i den retning ved, at ansætte en kvalificeret sportschef, som kan sikre den overordnede talentudvikling i fremtiden.

Nu skal klubberne se skriften på væggen og erkende, at tiderne er skiftet. Formanden og direktøren behøver ikke længere have nogen form for sportslig indsigt. De skal bare sikre, at økonomi og virkelighed hænger sammen og så være ligeglade med prestige og høje lønninger, for det er der ikke penge til i sporten. Jeg håber virkeligt, at Team Tvis Holstebro klarer det. De har to fantastiske produkter i form af deres ligahold. Hvordan det skal gøres, har jeg nok mange meninger om, men jeg ved simpelthen ikke hvad der er økonomisk realistisk i området deroppe, så det vil jeg holde for mig selv.

Men alle skal vide, at jeg krydser alt hvad der kan krydses. Ikke fordi jeg er kæmpe fan klubben, men fordi jeg er fan af sporten.

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvilken udenlandsk fodboldrække følger du tættest?
1. Bundesliga
Allsvenskan
Eliteserien
Eredivisie
La Liga
Ligue 1
Serie A
Premier League
Anden
Uge 32
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Speciel 2022/2023
Fodbold
FIFA World Cup 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Women's Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
Aarhus Fremad
AB Gladsaxe
AB Tårnby
AC Horsens
AGF
B.93
BK Frem
Brabrand IF
Brøndby IF
Dalum IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
FC Roskilde
Fortuna Hjørring (K)
Frederiksberg Alliancen 2000
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hellerup IK
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Holstebro Boldklub
Hvidovre IF
IF Lyseng
Ishøj IF
Jammerbugt FC
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Middelfart Boldklub
Nykøbing FC
Næsby BK
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
SfB-Oure FA
Silkeborg IF
Skive IK
SønderjyskE
Thisted FC
Vanløse IF
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
VSK Aarhus
Young Boys FD
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
EHF EURO (K)
IHF World Cup - Men
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League (K)
EHF European League (H)
EHF European League (K)
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Aalborg Håndbold
Bjerringbro-Silkeborg
GOG Håndbold
Ikast Håndbold
København Håndbold
Nykøbing Falster Håndbold
Odense Håndbold
Skanderborg Aarhus Håndbold (H)
Skjern Håndbold
Team Esbjerg
Viborg HK
Ishockey
Metal Ligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Vuelta A Espana
lozad
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️