Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Fuldt overblik over EURO 2020 kampe
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Håndbold: dårligt spil og udnyttelse af spillerne

Slutspillet er heldigvis ved at være overstået. Det har været en ynkelig affære at bevidne. Kampene der burde var cremen, der toppede en sæson med bragende flot spil, har været et antiklimaks af de store. Det burde være de bedste hold med de bedste spillere, der ydede optimalt, spillede flot bold på et teknisk højt niveau. Men i stedet er vi som tilskuere, blevet trukket igennem 2 gange 30 minutter infight, mellem slidte og trætte spillere, hvor viljen og motivationen til af vinde er klart større end den fysiske formåen. Kampene har været domineret af forsvar. Ikke pga. god taktik, flot og udfordrende forsvarsspil. Men pga. masser af simple tekniske fejl og misforståelser. Det har været mere end svært, at mønstre den store begejstring for kampene som neutral tilskuer.

Det har været tydeligt at spillerne gerne viljen men ikke de fysiske ressourcer, da de har været slidte efter en sæson med liga-, pokal-, Champions League- og EM slutrunde kampe. Oven i hatten har de fleste af de udenlandske spillere skullet kvalificere deres respektive landshold til EM i Danmark. Dvs. de har konstant spillet afgørende kampe i 1 år. Der har ikke været plads til restitution hverken fysisk eller mentalt. Nu er der ikke flere kræfter tilbage.

De dårligste der klarer sig bedst

Igen i år ser vi, at de bedste hold i sæsonen bliver straffet og de hold, der formår at spille dårligt men hæve niveauet til sidst, bliver belønnet. I slutspillet har Aalborg, Skjern og KIF København, haft svært ved at et stille hold, da stammerne på deres hold er hårdt ramt af skader, mens BSV og GOG pludseligt blomstrer og til trods for, at de blev hhv. 8 og 6 i grundspillet, står de nu med gode muligheder for at nå semifinalerne. Det er himmelråbende utilfredsstillende, at et hold kan nøjes med, at være tilstede i ca. halvdelen af sæsonen og alligevel nå semifinale eller finale. KIF gjorde det for år tilbage, før de blev gift med resterne af AGK. Sidste år gjorde Mors-Thy det og i år er BSV i gang med, at komme i semifinalen ved bare at toppe på det rigtige tidspunkt efter at have spillet elendigt i grundspillet. Hvorfor kan vi ikke have en turnering, der rent faktisk belønner de der er bedst i stedet for de, der er i stand til at planlægge hvornår de skal spare ressourcer? Der er jo ingen, der gider se betydningsløse grundspilskampe, hvor det ene eller begge hold sparer ressourcerne. Det underminerer simpelthen interessen for sporten. 

EHF udnytter spillerne

Oven i den håbløse turneringsstruktur i den danske liga, kommer holdene i Champions League til, at spille ekstra kampe næste år. For at komme Barcelona og andre hold, der spiller i relativt svage ligaer som f.eks. den spanske, har EHF i deres visdom indført ekstra CL kampe. Det betyder endnu mere belastning for nøgle spillerne på de respektive hold, hvilket EHF erkender ikke har spillet en betydning i beslutnings. Det vil også medføre, at de få klubber der har råd til at både købe ind til holdenes primære kæde og samtidigt styrke bredden, vil få enorme fordele. De tyske hold, med Kiel i spidsen vil sidde tungt på toppen af herrehåndbolden, med de danske, øst europæiske og franske hold halsene bagefter. 

Til sidst kan man toppe presset fra klubkampene, med at IHF og EHF holder fast i, at der skal spilles slutrunder hvert år. I år med OL betyder det, at der spilles 3 slutrunder indenfor 12-13 måneder. Naturlig konsekvens heraf er, at spillere melder fra landsholdene. Det er sket for Thomas Mogensen og René Toft Hansen. Der vil komme flere af disse i fremtiden, da de bliver nødt til at melde fra for, at passe kroppen, da den skal holde mange år endnu. 

EHF fastholder stædigt, at man ønsker at malke sporten for profit lige nu, ved stædigt at fastholde et stort Champions League program og et ligegyldigt EM, hvor top 4 er svær at adskille fra VM det foregående år. Alt sammen er med til at kvæle udvikling i sporten og udvander interessen fra såvel kommercielle partnere og fra tilskuere. Hvem gider at se og støtte slutrunder, hvor de bedste spillere ikke deltager pga. enten skader eller manglende motivation, restitution eller tid og hvor top 4 eller top 8 er givet på forhånd? Det handler om politik og kortsigtet profittænkning frem for varetagelse af spillernes interesser. Spillerne er ikke ligeværdige partnere for idrætspolitikerne i dette spil. De er en ressource der skal udnyttes optimalt og maksimalt. Ingen er større end holdet. Det gælder bare ikke den politiske top, der sidder år efter år med en masse magt uden at de reelt bliver stillet til regnskab.

 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️