Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kampe/events for mere info
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Ukendte 'eksperter' i TV

Wow, wow, wow. Jeg tror nærmest, at en Fodboldgud har hørt én af de første bønner, jeg skrev om her på Sofabold.dk.

TV-kanalen 6’eren har i de forgangne måneder kørt en ”Xpertjagt” – en jagt, på en fodboldobservatør, der i særlig grad kunne formidle sit budskab, og ikke mindst havde noget mellem ørene. Til forskel fra nogle faste ”eksperter”…

I går, lørdag, havde 6’eren så skærmdebut med deres nye ekspert, Mikkel.

Inden jeg lige skriver et par ord om denne fodbold-meningsdanners fremtræden, og om hvorvidt han havde noget imellem ørene, tager vi lige et hurtigt kig på min bøn tilbage fra 2012.

Dengang var det et udtryk for en form for magtesløshed. Man skulle være tidligere aktiv fodboldspiller, nuværende skadet fodboldspiller eller blot en afdanket dårlig fodboldspiller, før end man kunne tjene penge på at være skærmtrold lørdag og søndag, når de virkelige fodboldspillere skulle i aktion. Dengang var min pointe, at jeg simpelthen ikke kunne se nogen mening i denne ”ekspert”-fanatisme, der var tilbage i efteråret 2012. Denne fanatisme er slet ikke blevet mindre – og derfor glæder jeg mig over, at man ikke behøver at være et kendt ansigt, før end man kan komme på nationalt TV for at ytre sine meninger og holdninger.

I det forgangne halvandet år, har vi set især ét eksempel på en afdanket fodboldspiller, der har droppet tilværelsen som aktiv fodboldspiller og i stedet har fået/taget tjansen som ”ekspert” eller kommentator på en landsdækkende TV-kanal.

Det grelleste eksempel på en sådan størrelse ses i Peter Graulund. Jeg har vendt ham i denne rolle før, utallige gange. Og jeg er slet ikke træt af at gøre dette endnu. Magen til fejl-cast skal man lede længe efter. I hvert fald i mine øjne – for jeg ser dette fantastiske spil med fodboldfaglige briller (indrømmet – de tabloide holdninger tilkendegivet her på bloggen, har ikke altid været lige saglige gennem årene – men dette er kun for debattens skyld!). Og når ja. Så er TV-kanalen/TV-kanalerne, som oftest hyrer afdankede fodboldspillere, jo Viasat’s…

Hvem andre?...

Men tilbage til vores ven fra 6’eren – ham der vandt 6’erens ”Xpertjagten”.

Hold nu op, hvor han gør mine drømme til virkelighed. En debut af ham i Morten Bruun’ske dimensioner. Der var virkelig fodboldfaglige smæk for skillingen, og Mikkel Bischoff, som var medekspert i studiet i går, var også imponeret af vores ven. Det blev udtrykt både implicit og eksplicit.

Jeg aner faktisk ikke, om det er dansk TV-historie, at en landsdækkende Tv-kanal har en ukendt ”ekspert” med i udsendelserne. Det er det givetvis ikke, men det er i hvert fald første gang, at jeg rigtigt ligger mærker til det.

Og hvilken standard dette tiltag kunne sætte. Tænk, hvis Viasat søsætter samme konkurrence – hvis de vælger den bedste, bliver deres egne ”eksperter” da helt udstillet…

Omvendt må man, og især jeg, stoppe ”klynkeriet”. Siden start-nullerne har TV-stationerne hevet flere og flere eksperter i studiet. Hvad enten det drejer sig om fodbold, politik, krigsførelse i udlandet eller andre aktuelle begivenheder findes der en ekspert derude et sted. En eller anden, som har lidt mere TV-tække end andre ikke-kendte danskere – og det værste ved dette er, at vi alle sammen bliver ved med at betale for at se på det. Så på et eller andet punkt må vi lide det. I hvert fald nogle gør det.

Vores ven fra 6’eren har sat nye standarder. Sat standarder for, hvad TV-stationer kan og standarder for, hvad TV-stationer bør. Og intet af dette var selvfølgelig sket uden at 6’eren havde startet dette tiltag.

Jeg tør slet ikke tænke på, hvor gode Viasats programmer kunne blive, hvis de lavede et lignende tiltag… 

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️