Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kampe/events for mere info
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Så er der håndbold blog

Jeg har gennem de sidste ca. 15 år trænet næsten alt, hvad der havde lyst til at blive trænet i håndbold. I al fald på senior siden. I mit daglige virke sidder jeg bag et skrivebord og analyserer projektøkonomi. Nok om mig, for det skal handle om mine holdninger og spillet... ikke om mit lille hyggelige liv i det Vestsjællandske.

Hvad vil bloggen handle om
Dette her vil handle om håndbold og mine meninger om alt muligt vedrørende dette. Min blog vil være gennemsyret af min mantra om, at en træning skal indeholde 3 grundelementer, for det er dem, der gør det sjovt at spille og som adskiller håndbold fra andre sportsgrene. 1. leg med bold 2. motion (man kommer til at svede) 3. konkurrence(r) disse tre elementer skal der så skrues op og ned for, afhængig af niveauet.

Men uanset niveau skal det være sjovt! Basta! Bum! Der skal leges, trænes svedes og det skal gøres, så spillerne har lyst til at træne. Det kræver meget af både spillere og trænere. Men det kan lade sig gøre. Uanset om man får penge for det, så skal det være en hobby. Nogle kan så være så heldige, at det også er deres arbejde.

Hvorfor adskiller jeg mig fra eksperterne
Det gør jeg fordi jeg på ingen måde er, vil være eller anser mig selv for at være en ekspert. Jeg er passioneret fan af sporten. Jeg har mine idéer og alt muligt. Jeg har testet meget i virkeligheden, men endnu mere har jeg aldrig afprøvet.

Min blog er ikke et sted, hvor jeg vil diktere mine holdninger og meninger. Men istedet håber jeg at få respons, starte debatter og få læseren til at tænke. Hellere at læseren tænker og finder ud af, at man er uening end at man ikke tænker selv. Jeg var til et foredrag for nyligt, hvor Olafur Stefansson sagde om danske spillere: danske håndbold spillere har altid været de teknisk bedste. Ingen over og ingen ved siden af. Men de har altid været de dårligste til at tænke selv og lave vurderinger.

Jeg er fuldstændig enig. Og kan jeg ændre en smule på dette har jeg nået mit mål.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️