Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Overblik over foråret i 3F Superligaen
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Velkommen til nye tider på Sofabold

Mange af vores faste besøgende har sikkert lagt mærke til det, tingene ser lidt anderledes ud på siden, end det gjorde i sidste uge.

Igennem det sidste lange stykke tid, har vi arbejdet på at give siden et løft, sådan rent grafisk. Vi ønsker at kunne levere ikke blot den bedste oversigt over kampe på TV, men også på en sådan måde, at det gør det nemt at finde lige netop de kampe, som man gerne vil se. Vi ville også gerne kunne levere dette på en hurtig måde.

Vi har nu lagt designet fast for siden, hvilket vi håber falder i de flestes smag. Vi er godt klar over at nogle vil fortrække den "gamle" side, sådan vil det altid være. I de næste lange stykke tid, vil vi nu sætte kræfterne ind på at optimere motoren der driver hele siden, både for at optimere hastigheden på siden, men også til at give jer besøgende flere muligheder og dermed en bedre oplevelse når i besøger siden.

I forbindelse med det nye design, vil vi gerne sende en stor tak til Kim Christiansen, som har leveret designet og været en uvurdelig hjælp på det grafiske. Der skal selvfølgelig også lyde en tak til hele redaktionen på Sofabold, som har måtte teste den ene version efter den anden, uden det mindste brok.

Vi har nu også fået Basketball med på siden, hvilket vi er rigtig glade for, ligesom vi også allerede nu kan annoncere, at næste sport vi kommer til at dække bliver ishockey...bold :)

Hvornår vi får Ishockey med på programmet, kan vi dog ikke sige noget om, der er stadig en del ting der skal falde på plads.

Helt sikkert er det dog, at vi ikke komme til at ligge stille på siden.

-Jakob Termansen
Redaktør, Sofabold.dk

⏰ Næste
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️