Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

En opsang til Nicklas Bendtner!

Vi har været der før. Nicklas Bendtner har igen i denne uge været i vælten.

Cirka 7-8 døgn efter et større interview i Jyllands-Posten, hvor selv samme Nicklas Bendtner offentliggjorde at nu ville han gøre op med sit image som et skandaløst forbillede og han ville til at tage sin karriere seriøst, gik det galt. Hele 7-8 døgn gik der…

Man skal have været gravet godt ned under jordoverfladen den sidste uges tid for ikke at have hørt, hvad Nicklas Bendtner nu har lavet. Så selve detaljerne og forbrydelserne i hændelsen koncentrerer jeg mig ikke om.

Derimod vil jeg give mit syn på sagen.

Nicklas Bendtners engelske klub Arsenal, som han kom til som 16-17-årig, havde ikke givet Nicklas Bendtner lov til at forlade klubben, landet og London. Han var imidlertid taget til København og her gik det som bekendt galt. Helt galt.

Arsenal, med cheftræner Arsene Wenger i spidsen, har tildelt Nicklas Bendtner en bøde på 900.000 kroner efter episoden, og ligeledes har Wenger diskuteres Nicklas Bendtners kontraktsituation åbent og ærligt på et pressemøde fredag - noget Wenger nærmest aldrig gør med nogle spillere.

Arsene Wenger er den selvsamme person, der gang på gang har forsvaret Nicklas Bendtner og har sat sig selv imellem pressen og cirkushesten. Men det er tilsyneladende slut nu.

På tide, kunne man indvende.

Efter overfaldet på en af taxaselskabet Amager Øbros chauffører og biler, har selskabet til gengæld ikke valgt at politianmelde episoden, hvilket der ellers sandsynligvis var/er belæg for. At de ikke har valgt at politianmelde Nicklas Bendtner, har givetvis reddet mandens karriere i Arsenal. I hvert fald for nu.

For Arsenal har tilsyneladende haft klubbens jurister på sagen, for at se, om der var hjemmel i lovgivningen for at fyre Nicklas Bendtner med det samme. Altså inden hans kontrakt udløb.

Med en månedsløn på knapt 2.000.000 kroner er Arsenals bøde til Nicklas Bendtner nok ikke det største problem.

Hans største problem er imidlertid selve kontraktsituationen. Selvfølgelig er han ikke at finde i Arsenal, når klokken har slået 00.01 tirsdag den 1. juli, når transfervinduet formelt åbner.

Men hvor skal han så hen?

Kigger man med de fodboldfaglige briller, ville en lavere rangerende klub, enten i England eller Tyskland f.eks., være en fremragende løsning for Nicklas Bendtner. I min verden burde mandens karriere være forbi.

At man kan sløse en så lovende karriere (som man i øvrigt er kommet ret nemt til, hvis man ser på hans berømmelsesstatus vs. antallet af spillede Premier League-minutter), er for mig fuldstændig utilgiveligt. Der er så mange unge knægte (og piger), der kæmper røven ud af buksen, både på træningsbanen, i styrkelokalet og derhjemme (mentalt) for at opnå bare en brøkdel af det Nicklas Bendtner har opnået. Og så søler han bare det hele væk. Helt sort, i min verden.

Og nu hvor vi er ved dette, skal Nicklas Bendtners landsholdsfremtid også med i ligningen. Skal han med, når Morten Olsen og Peter Bonde udtager truppen til EM 2016-kvalifikationen i september? Jeg er klar i mælet: Nej! Selv hvis han holder sig “clean” fra skandaler indtil da, er jeg helt afklaret. Han har, endnu engang, fået så mange chancer (jf. det blogindlæg jeg har refereret til tidligere) på landsholdet, at hans tid også er ovre der. I min verden.

Realiteterne kan være en anden, når vi til september er uden nogle reelle angribere enten på grund af skader eller manglende spilletid. Men jeg håber virkelig ikke han bliver udtaget… Men det gør han jo nok…

Man kan sagtens diskutere hvor meget sportsligt niveau kontra episoder uden for banen skal betyde, når man udtager et landshold. Men jeg mener bare, at nu er hans kvote brugt op. Og det er den måske endda 2 gange…

Men hvorfor bliver diverse medier ved med at skrive om Nicklas Bendtner? Jeg ville ønske, at man fra bare ét dagblads side valgte at have en “Bendtner-politik”, hvor man bekendtgjorde, at man ikke vil beskæftige sig med Nicklas Bendtner i en kortere eller længere periode. Hvorfor gider vi danskere overhovedet høre om ham? Jeg er simpelthen træt af ham, og så længe han ikke kommer i medierne for alle de mål han scorer på fodboldbanen, kan jeg simpelthen ikke se fidusen…

Sådan ville det være i en ideel verden, hvor medier som Ekstra Bladet og BT ikke fandtes - og ikke mindst et publikum, der faktisk læser disse tabloide medier. For selvfølgelig beskæftiger sådanne medier sig med skandalehistorier som Nicklas Bendtner - det sælger for pokker da! Desværre.

Men det sælger bare ikke hos mig, og det må jeg åbenbart affinde mig med.

 

Nicklas Bendtner, tag dig sammen. Både for din, landsholdets og Fodbolddanmarks skyld.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️