Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Brasiliansk sambafodbold tilbage på dansk TV!

Kanal Sport kunne tirsdag offentliggøre at man har købt rettighederne til at vise brasiliansk klubfodbold, og stationen lægger stærkt ud med fire kampe ’ao-vivo’ inden udgangen af denne uge. En dejlig nyhed for os, der elsker brasiliansk fodbold, og en sur en af slagsen for dem, som må prioritere deres nattesøvn.

Vi kan i de næste små tre måneder se kampe fra Campeonato Paulista, som er delstatsmesterskaber dækkende São Paulo, mens Kanal Sport fra midten af april og frem til december blænder op for den landsdækkende Serie A og kampen om det brasilianske mesterskab.

Campeonato Paulista er den hårdeste af de ialt 27 regionale mesterskaber i det store fodboldland, og i år bliver kampen om trofæet ekstra grum. Corinthians, Palmeiras, São Paulo og Santos – de fire giganter i staten - bommede alle kvalifikationen til Copa Libertadores 2014, og fansene forlanger nu revanche.

Vi fik et indtryk af presset i lørdags, hvor 100 af Corinthians’ mest hjernedøde tilhængere entrerede træningen og truede spillere korporligt, hvis de ikke tog sig sammen. Verdensmestrene fra 2012 tabte om onsdagen med 5-1 til et meget ungt og talentfuldt Santos-hold,  og det var mere end hvad fansene ville stå model til.

Der er nu ikke alene udbrudt nærmest krig mellem klubben og supportere, men også spillerne er på banen med trusler om strejke, såfremt fodboldforbundet ikke vil skride til handling for at garantere sikkerheden. Og der er opbakning fra spillerne i de andre klubber, som også er godt og grundig trætte af de evindelige trusler, som rammer både dem selv og familien.

Vi må se hvordan historien lander. Forhåbentlig får vi en masse god fodbold på skærmen, mens man i kulissen tager fat på at løse de alvorlige problemer, som har martret den brasilianske klubfodbold i alt for mange år. 

Favoritfeltet:

Corinthians
'O Timão' vandt titlen i 2013 efter en finalesejr over Santos. Man rummer en stærk trup med den peruvianske landsholdsbomber Paulo Guerrero i spidsen, og klubben skal nok overleve et eventuel salg af gulddrengen Alexandre Pato, som er blevet hadeobjekt nummer 1 hos fansene.

Palmeiras
'O Verdão' er kommet godt fra land med fem sejre i fem kampe i den sæson, hvor klubben kan fejre 100 år. Den chilenske playmaker Valdívia er stjernen på holdet, og i de bagerste geleder finder vi bl.a. den gamle verdensmester Lúcio.

São Paulo
Verdens målfarligste keeper Rogério Ceni har valgt at tage endnu en sæson for 'O Tricolor', men han er også 'kun' 41 år. 113 scoringer og over 1.100 kampe taler sit eget sprog. I den anden ende finder vi en anden veteran, nemlig bomberen Luís Fabiano, som jagter VM 2014 for Brasilien. 

Santos
Brasiliens talentfabrik nummer 1. 'O Peixe' har investeret i OL-topscoreren Leandro Damião, som sammen med den 17-årige Gabiel alias 'Gabigol' skal skyde klubben tilbage til toppen af brasiliansk fodbold. 

Strukturen:

De 20 klubber er opdelt i 4 grupper á 5. Man spiller kun mod hold fra de øvrige puljer, og efter et grundspil på 15 kampe ryger etterne og toerne fra hver gruppe videre til slutspillet, hvor man lægger ud med kvartfinaler.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
mackabler.dk
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️