Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kampe/events for mere info
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Talentfokus fra første hylde

Denne uges fodboldblogindlæg kommer selvfølgelig til at handle om transfervinduet. Ikke om selve historien og årsagen bag fodboldens transfervindue, for dette har jeg afdækket i et tidligere indlæg. Men vinterens transfervindue for de licenserede klubber rundt om i verden lukkede i natten til lørdag. 

Dette blogindlæg handler til gengæld om en tendens, som jeg har set mere og mere igennem de seneste års handelsperioder. 

I dette vindue toppede tendensen - ind til videre. En sindssygt spændende tendens. 

Et af de største angrebstalenter i Danmark, Daniel Stückler blev hentet af Brøndby IF fra Lyngby BK. I følge Ekstrabladet er der blevet lagt 750.000 kroner for den kun 16-årige U-landsholdsangriber. Og det var en trekvart million kroner… 

I min verden er det selvfølgelig mange penge for en ung, meget talentfuld fodboldspiller, men omvendt er jeg glad for, at jeg endelig fik et “ønske” opfyldt. 

Da jeg startede med at blogge her på siden, tilbage i november 2012, skrev jeg et par indlæg om, hvorfor medier, klubber og omgivelserne altid kun fokuserede på seniorfodbolden - og altid, nærmest med vilje, overså/overgik talenterne i Danmark. Med dette rekordkøb er ønsket tæt på at være opfyldt. 

Igennem de sidste par år, har klubber og især Tv-rettighedshavere, fået markant mere fokus på ungdomsfodbold. Dette gælder både indenlandske turneringer, men også Uefa Youth League og vores Ungdomslandshold. Hvem husker ikke U/17- og U/19-landsholdendes succes i det forgangne år. Og ikke mindst hvorledes dette blev dækket. 

Tilbage til handlen. 

Hvad er det, der får en storklub til at lægge tæt på 1 million kroner for nogle ben, der blot er 16 år gamle? Selvfølgelig er der signalværdien - også selvom klubberne ikke indrømmer det. Men derudover er det selvfølgelig drømmen om at købe ham til 750.000 kroner, for så senere at sælge ham for godt over 20-30 millioner kroner, hvis alt går vel. Set i dét lys, er fredagens købspris en bagatel. 

Derudover signalerer det også den nye linie i Brøndby. De har faktisk hentet og solgt flere spillere til deres ungdomsafdeling, end de ditto har til deres A-trup. Og heldigvis for det, mener jeg. 

I ugens løb hentede Brøndby IF netop også en af landets største målmandstalenter. Viktor Anker hedder han. 16 år gammel, spillede i Næstved IF inden denne uge, og nu med fremtiden i kikkerten i Brøndby. Førstehold, europæiske top-kampe og landskampe (hvis alt går vel). 

Igen et eksempel på en stadig større talentsatsning. 

I min verden er det eddersparkeme’ format at turde gøre noget anderledes end ens konkurrenter, der blot handler ind til seniorholdet og for at satse på kortsigtet succes. Brøndby derimod har hentet to af landets største talenter for derfor at skabe/håbe på succes på lidt længere sigt. 

Og igen, så signalerer dette også at de faktisk går efter at blive et af talent-mekkaerne i Danmark igen - som de var det i start-nullerne og i halvfemserne. 

Af andre nyere tiltag, der viser at der bliver sat mere og mere fokus på ungdommen kan nævnes FC Nordsjælland. Man har i denne uge gjort deres sidste 6 måneders praksis officiel: man lader U/19-holdet og Superligatruppen flyde sammen, således at holdene træner mere eller mindre sammen, har det samme setup, har de samme trænere osv. Dette har man gjort i nogen grad førhen og nu er det altså fuldt officielt. 

Dette sikrer kontinuitet og skaber et mere perfekt setup end førhen. Det strømliner udviklingsprocessen ligeså. 

Jeg er personligt lidt overrasket over, hvor hurtigt denne udvikling gik. Fra næsten ingenting til et meget stort talentfokus på lidt over et halvt år. Men vi er dog ikke helt i mål endnu. 

Lidt har også ret.

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvor besøger du sofabold.dk fra?
København
Øvrig Sjælland
Fyn
Nordjylland
Midtjylland
Vestjylland
Sønderjylland
Bornholm
Øvrige øer
Uge 40
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
1. Bundesliga
La Liga
Ligue 1
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa League
UEFA Euro 2020
A-League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hobro IK
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
FC Bayern München
A.C. Milan
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
Primo Tours Ligaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
EHF European League (H)
EHF EURO (K)
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
National Hockey League
Basketball
National Basketball Association
Andre
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Vuelta A Espana
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️