Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
🇮🇹 Serie A 2022/2023 kalender
🏁 Formel 1 2022 kalender
🇩🇪 1. Bundesliga 2022/2023 kalender
🟡 Brøndby IF kalender 2022/2023
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Få Premier League 2022/2023 i din kalender
⚪️ F.C. København kalender 2022/2023
🥇 UEFA Women's EURO 2022 kalender
🇩🇰 Fuld oversigt af 2. Division 2022/2023
Få overblikket over EHF EURO 2022 (K) ind i din kalender
NHL 2022/2023 kalender
🇩🇰 Få 3F Superligaen 2022/2023 i din kalender
Se vores kalendere - tilføj kampe med ét klik
🏒 Få Metal Ligaen direkte i din kalender
Klik på kampe/events for mere info
🇪🇸 La Liga 2022/2023 kalender
🏆 Få VM 2022 kampene i din kalender
⚽️ Danske 🇩🇰 hold i Europa 2022/2023 kalender
⚫️ FC Midtjylland kalender 2022/2023
🇩🇰 Få NordicBet Liga 2022/2023 i din kalender
Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV og Stream. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV og Stream, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer / sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Cirkus Bendtner

Dette blogindlæg er ikke et hyldestindlæg. Snarere tvært imod. 

Denne gang handler fodboldbloggen om Nicklas Bendtner. Manden, hvis karriere er et mysterium. Både på godt, men i det seneste år mest ondt. 

Jeg har før skrevet, at Nicklas Bendtner er den bedste angriber med et dansk pas. Og det mener jeg sådan set stadigvæk. Han har en utrolig fysik, en udmærket teknik, når han spiller, og han er faktisk rigtig taktisk klog, kan man læse flere steder. Så mangler vi bare ét aspekt: det mentale. Og desværre, er dette det vigtiste af de fire hovedaspekter i fodbold. Dette er Nicklas Bendtner et glimrende eksempel på. 

Problemet for Nicklas Bendtner er bare, at han givetvis ikke har forstået dette endnu - ellers skjuler han det fremragende, må man sige. 

Kigger vi på nogle af de utallige fiaskoer, som Nicklas Bendtner har begået uden for banen, starter dette ikke blot i 2012 eller 2013. Nej, vi er faktisk tilbage i 2008, hvor han ender på Sams Bar i København, sammen med Dennis Rommedahl og Leon Andreassen. De tre bykonger ender der, efter de har spillet landskamp mod Wales samme aften. Nicklas Bendtner ender med at kysse med Susan K og dette ender på forsiden af mange dag- og ugeblade. 

I 2009 ender han igen på en bar, denne gang i London, hvor han i sin sorg over at Arsenal har tabt til Manchester United smider bukserne på denne bar. Igen en stor historie derovre. 

Ligeledes i 2009 ender Nicklas Bendtner i vejkanten, da han kører sin meget dyre Aston Martin i smadder. Han kørte angiveligt 160 km/t - og dette var på vej til træning (travlt?). Bilen blev totalskadet, men Nicklas Bendtner kommer derfra uskadt. 

I 2010 er der stille, men i 2011 rammer mange løse anklager Nicklas Bendtner. Mange engelske aviser, journalister og sågar privatpersoner er efter Nicklas Bendtner. Han kunne jo falde i fælden igen. I slutningen af 2011 bliver Nicklas Bendtner stoppet af det britiske politi for at have kørt alt for stærkt (han kørte 165 km/t i en 112 km/t-zone). Han får en bøde på 6.000 DKK og midlertidig frakendelse af kørekortet i 56 dage. 

Siden 2005 har Nicklas Bendtner været ejet 100 % af Arsenal, men har været lejet ud til forskellige klubber lige siden. I perioden fra 31. August 2011 til ditto 2012, var Nicklas Bendtner udlejet til Sunderland i England. Han havde ellers ikke været lejet ud siden hans afsluttede lejeophold i 2007, til Birmingham City. 

I 2012 bliver han igen stoppet af britisk politi. Denne gang er han blevet stoppet i en Audi, der ikke er forsikret, der ikke er registreret hos politiet og han kan desuden ikke fremvise kørekort. Samme dag bliver han udeladt af Sunderlands trup, af hans daværende manager Martin O’Niel, fordi han kommer for sent til kamp. 

Til sommeren 2012s Europamesterskaber smider Nicklas Bendtner sine shorts ned om knæene, da han scorer mod Portugal (en kamp Danmark skulle vinde for at gå videre, efter man havde vundet over Holland i gruppens første kamp). Han får en bøde for ulovlig reklame på 735.000 DKK - en bøde som Paddy Power, bokseshortsnes producent, betaler for ham. 

I 2013 går det så for alvor galt. Efter nogle mislykkedes måneder med blandt andet skade og andre kvaler, tager Nicklas Bendtner hjem til København i de første måneder af 2013. Her bliver han stoppet af Københavns Politi og bliver taget for at køre imod færdselsretningen og med for meget alkohol i blodet. Han mister kørekortet i tre år. 

Derudover blev han i November fanget i at begå vold mod den bygning han selv bor i - han ville angiveligt ind i fitnessrummet midt om natten… 

At man så imellemtiden ansætter en såkaldt “kendisekspert”, kendt fra Go’Morgen Danmark på TV2, som sin nye pressetalsmand og strateg, hjælper nok knapt så meget. Her er der tale om Nicklas Bendtners kærestes, Julie Zangenberg, ditto, Elisa Lykke.

Hvorfor bruger jeg så, så meget tid på alle hans missere? Ja, det er vel for at underbygge pointen om, at man kan have nok et så stort talent, men hvis det mentale ikke er bare nogenlunde i orden, så ryger man til bunds som en betonklods i fodboldens verden. 

Ingen, som i INGEN, kan blive en dygtig sportsmand uden at have styr på sig selv og på sit eget mentale mindset. Det har jeg også skrevet om tidligere. 

Og Nicklas Bendtner havde/har et stort talent. Måske i virkeligheden Danmarks største talent. Han kommer til Arsenals ungdomsakademi som bare 16-årig i 2004 og blev året efter “fastansat” i klubben. Inden da havde han spillet først i Tårnby, på Amager, og dernæst i KB. 

Men han er bare ikke uheldig længere. Han er decideret dum. Det er ikke tit, at sådan et enstavelsesord rammer så præcist. Men her gør det.

Alle muligheder havde han. Han kunne endda blive den nye Preben Elkjær. En type, som alle har en holdning til, ved hvem er, og en type der kan sætte meninger. 

Men han smadrede det for sig selv. Fuldstændig. 

I årets sommertransfervindue skulle være begyndelsen til en ny karriere for Nicklas Bendtner. Han ville væk fra Arsenal, og var egentligt enig med Crystal Palace, som netop var rykket op i Premier League. Men da han er på vej over for at skrive under, og blive præsenteret, på transfervinduets sidste timer, blev han ringet op af Arsenals vigtige folk, og blev beordret tilbage. Han var pludseligt blevet pillet af salgslisten. 

Hans nye start på karrieren mislykkeds.

Angiveligt fordi Arsenal ikke kunne blive enige med en anden “top-angriber”. Og ligeledes fordi deres trup var (og er) en af de smalleste i England. Derfor er de nød til at bruge ham. 

Pludselig ændrede Arsenals manager, Arsene Wenger, retorik omkring Nicklas Bendtner. Der var ingen negative ord tilknyttet til Nicklas Bendtner længere, og han var frisk på at give ham en ny start. 

Var dette sket på alle andre fodboldhold i hele verden? Nej, slet ikke. Nicklas Bendtner var svine-heldig! Sol og måne, samt samtlige stjerner, stod nærmest i række i de dage for Nicklas Bendtner. 

Alle andre spillere, der var blevet stoppet af politiet 4 gange, mistet kørekortet i 2 omgange og har været anholdt for vold 3-4 andre gange, havde fået fyresedlen langt, langt, langt før! 

For mig er det stadig ubegribeligt at han får chancen igen og igen. 

Samtidig tror jeg ikke ubetinget, at han er væk efter vinterens transfervindue. Jeg tror det hele afhænger af hans sidste kampe, hvis han får chancen fortsat, som han gjorde i midtugekampen mod Hull City. Her scorede han efter blot halvandet minut. 

Præsterer han på et nogenlunde niveau, og finder Arsenal ikke en topangriber igen, så bliver Nicklas Bendtner i Arsenal til sommer. Man kan ikke leve udelukkende med Oliver Giroud og 7 andre midtbanespillere til så mange kampe. 

 

Nicklas Bendtner, tag dig sammen - dit heldige skarn.

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvilken udenlandsk fodboldrække følger du tættest?
1. Bundesliga
Allsvenskan
Eliteserien
Eredivisie
La Liga
Ligue 1
Serie A
Premier League
Anden
Uge 32
annonce
annonce
annonce
mackabler.dk
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Speciel 2022/2023
Fodbold
FIFA World Cup 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
Premier League
La Liga
1. Bundesliga
2. Bundesliga
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Women's Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
AaB
Aarhus Fremad
AB Gladsaxe
AB Tårnby
AC Horsens
AGF
B.93
BK Frem
Brabrand IF
Brøndby IF
Dalum IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
FC Roskilde
Fortuna Hjørring (K)
Frederiksberg Alliancen 2000
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hellerup IK
Hillerød Fodbold
Hobro IK
Holstebro Boldklub
Hvidovre IF
IF Lyseng
Ishøj IF
Jammerbugt FC
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Middelfart Boldklub
Nykøbing FC
Næsby BK
Næstved Boldklub
OB
Randers FC
SfB-Oure FA
Silkeborg IF
Skive IK
SønderjyskE
Thisted FC
Vanløse IF
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
VSK Aarhus
Young Boys FD
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
Atlético de Madrid
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Sevilla FC
València CF
Villarreal CF
Bayer 04 Leverkusen
Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt
FC Bayern München
RB Leipzig
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
S.S. Lazio
S.S.C. Napoli
Olympique de Marseille
Olympique Lyonnais
Paris Saint-Germain
Stade Rennais FC
Håndbold
EHF EURO (K)
IHF World Cup - Men
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League (K)
EHF European League (H)
EHF European League (K)
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Aalborg Håndbold
Bjerringbro-Silkeborg
GOG Håndbold
Ikast Håndbold
København Håndbold
Nykøbing Falster Håndbold
Odense Håndbold
Skanderborg Aarhus Håndbold (H)
Skjern Håndbold
Team Esbjerg
Viborg HK
Ishockey
Metal Ligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Vuelta A Espana
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️