Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Silly Season... Indeed!

År 2012 er blevet til år 2013. Dette betyder, med fodboldbriller, at vi også starter på en ny transferperiode. Også kaldet transfervindue el. Silly Season, i mere daglig tale grundet mediers indvirken. Helt oprindeligt kaldes det for en 'registreringsperiode'.

Først en definition: "Transfervindue er indenfor professionel fodbold en betegnelse for den registreringsperiode, hvori det er muligt for fodboldklubber at købe og sælge fodboldspillere". Deri ligger også ind- og udlån af spillere. Der er 2 transferperioder på et kalenderår - ét sommervindue og ét vintervindue. De specifikke datoer kan variere mht. FIFAs medlemslande. Der er mange regler forbundet med dette system, og dem vil jeg ikke komme ind på. Men hvorfor har man egentligt indført dette, og hvornår? Man indførte egentligt denne transferperiode for at gøre hele dette moras mere gennemskueligt. Mange klubber, agenter, spillere, trænere vidste ikke hvor de havde dem selv, deres kolleger, deres spillere og så videre. Derfor indførte man 2 perioder i løbet af ét år. Så var banen kridtet op.

Utroligt nok var det først noget FIFA, som institution, fik øje på i 2001 og man indførte det formelt i hele verden fra 2002/2003-sæsonen. Mange nationale forbund havde dog egne regler, og havde haft et lignende system i sæsoner før - men igen; det var uigennemskueligt på tværs af regioner og kontinenter. Og hvad endnu mere utroligt er, at det faktisk var Europakommisionen i EU, der fik trumfet dette igennnem efter mange, og langtrukne forhandlinger med UEFA og FIFA. Nå, nok om dét! Personligt er det noget af det mest kedelige jeg ved. Det er en ørkenvandring. En ørkenvandring der tager tænder ud, på folk som undertegnede der ikke kan fordrage rygter og påstande som en eller anden utålmodig journalist sikkert har hørt noget om, og som slår et alt, alt for stort brød op omkring. For Tour de France-entusiasterne kan det sammenlignes med en hviledag mellem to spændende bjergetaper, i den mest afgørende del af Touren... Denne hviledag tager bare en måned. (Og endda for Danmark, Norge og Sveriges vedkommende tager det mere end 1 måned!).

Men er der egentligt noget alternativ til disse transferperioder? Skal vi bare have et moras, hvor ingen ved hvor hinanden står; hvor spillere kan fifle frit rundt mellem klubber og nationale forbund? NEJ! Jeg vælger at se den nuværende løsning for det "bedste alternativ" vi har pt. Og til slut en lille undrende anekdote: Når en transfer er gennemført, hvad enten det er fra én dansk- eller udenlandsk klub til én dansk klub, så skal denne transfer godkendes af DBU og indsendes pr. fax (!!!).

Dette er hvad det er. En masse papirarbejde. Men det er synd for hende den så ellers søde kontordame, der skal sidde og modtage de fuldførte transfers i det aller sidste døgn i et transfervindue. Hun har sindssygt travlt. Og dét forstår jeg ikke. Hvorfor ikke bare lukke handlen et par dage før(?). Dét jeg hører, er, at mange (som i rigtig mange) klubber, agenter osv. venter til næstsidste eller sidste døgn, før end de indsender officielle papirer til DBU. Jeg afviser ikke, at jeg er den eneste med denne forkrampede holdning til transferperioderne...

Er du uenig? Så smid en kommentar nedenfor!

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️