Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Håndbold: opvarmning til VM i Serbien

Snart står der december på de aktuelle kalenderblade. Det betyder som altid slutrunde i damehåndbold. I år er det VM, der afholdes i Serbien. Selvom Danmark ikke har vundet medaljer i små 10 år, så ligger der alligevel en lille glød af håb og forventning og gløder. Vi håber jo altid, at det er i år, at vi kan konkurrere med Norge om guldet.

Danmark er dog ikke blandt favoritterne. Som altid står Norge forrest i køen, når der skal uddeles favoritværdigheder. Deres resultater er og bliver imponerende. De stiller med en rutineret trup, der samtidigt virker sultne og ærgerrige. Næsten på siden af Norge står Serbien. De har en stærk hjemmebane fordel, der vil løfte og bære dem langt. Men vi må også regne med Ungarn. Ungarn vil have en del fanatiske medrejsende fans, der vil støtte holdet med energi og moral. Samtidigt har Ungarn er bedre hold end Serbien.

Feltet af outsidere er bredt. Men blandt de mest sandsynlige er Rumænien og Tyskland, begge hold stiller med flere spændende spillere. Mest ukendt er nok Tyskland, da de fleste spillere kommer fra den tyske liga, der endnu mangler at finde sit niveau internationalt. Men de har dog verdens bedste keeper i Woltering, der til daglig spiller i Boducnost. Hun har ofte vist, at hun kan vinde kampe. Et andet spændende hold er Brasilien. De har gennem flere år fået opbygget en solid håndbold kultur. Bla. drevet af danske Morten Saubak. Samtidigt har de spillere i nogle af de bedste ligaer og klubber i verden. Bl.a. i ”verdens bedste liga” i Danmark. Jeg mener de vil overraske og nå en semifinale.

Hvor er Danmark så? Umiddelbart er de ikke blandt hverken favoritter eller outsidere til en medalje. Niveauet er nok til, at kunne håbe på, at de kan når en bronze kamp. Hvis de får medvind og resultaterne flasker sig. Vi stiller med et hold fuldt af potentiale og talent. Holdet vil til næste slutrunde klare sig godt, men denne gang vil manglende rutine og fraværet af Sandra Toft gøre, at en det vil være det utroligt svært, at have et realistisk håb om mere. Cecillie Greve og Rikke Poulsen er dygtige og talentfulde. Men de mangler slutrunde erfaring til, at de kan løfte sig til det kampafgørende niveau i denne slutrunde. For at vinde en slutrunde, skal man have keepere, der kan løfte sig i de afgørende kampe og situationer.

I Liga på P3 d. 12.11.2013 fortalte Josephine Touray og Karen Brødsgaard om deres syn på det nuværende landshold versus det, som de vandt OL guld med i 2004. Sammenligningen er ikke relevant, da kvindehåndbold har udviklet sig enormt siden da. Spillet er blevet hurtigere og der laver færre fejl, end da de spillede. Men de havde dog en vigtig betragtning. Der er langt færre landsholdssamlinger i dag set i fht. for 10 år siden, pga økonomien i DHF og øget pres på spiller pga. øget professionalisme i klubberne.

Men der er ingen tvivl om, at spillerne vil begejstre de danske tv-seere i en kold og mørk tid. De har passion, entusiasme og talent. Når de møder modstandere, der står godt i fht. de danske piger, vil de kunne spille hurtigt, flot og seværdigt håndbold. Det vil blive kampe med mange mål og flotte detaljer. Med andre ord: meget tv og medie venligt håndbold, der vil appellere til de brede masser. Vi venter i spænding.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️