Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Få 3F Superligaen 2021/2022 i din kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Costa-sagen tvinger Brasilien til at tænke nyt

Timeglasset er så småt ved at rinde ud for den brasilianske landstræner Luís Felipe Scolari i bestræbelserne på at sammensætte den trup, som skal føre sambalandet helt til tops, når FIFA World Cup skydes i gang hjemme på Arena Corinthians i São Paulo den 12. juni 2014.

Selvom kalenderen siger at der er små 7 måneder til omstilling til VM-tid, så er der reelt kun 3 landskampe til at se spillerne efter i sømmene. Natten til søndag skal der testes mod Honduras i Miami, og 3 dage senere møder "A Seleção" Chile i Toronto. Derefter er der kun et skud tilbage i bøssen for Scolari & Co., og det er den 5. marts ude mod de sydafrikanske VM-værter fra 2010. 

Det meste af den brasilianske trup er på plads. 16 ud af de 23 spillere, som vandt Confederations Cup i juni 2013, får helt sikkert genvalg, og Scolaris opgave bliver at holde fast i automatismerne på den succesfulde stamme, men samtidigt tjekke kandidater til de yderste mandater.

Opstillingen mod Honduras kommer til at være en smule eksperimenterende i de bagerste geleder, men det skyldes mere nød end overskud. Backparret Daniel Alves og Marcelo er ude med skader, mens anfører Thiago Silva er på skånekost i landsholdslejren og bliver nok først luftet natten til onsdag mod Chile.

Træningerne i Miami tyder på, at Scolari stiller op med denne startformation:

Victor;

Maicon, David Luíz, Dante og Maxwell;

Luíz Gustavo, Paulinho og Oscar;

Bernard, Jô og Neymar.

Marquinhos, Willian og Robinho står på spring til at afløse Danté, Bernard og Jô, mens Hernanes og Lucas Leiva er kandidaterne til at give frisk blod til midtbanen. Førstekeeperen Júlio César, Hulk og Ramires må væbne sig med tålmodighed. De kommer nok først i aktion i Toronto den 19. november, når der står Chile på menuen.

Scolari står pt. uden et rigtigt alternativ til Jô som klassisk centerangriber. Fred er langtidsskadet, Pato rammer bare ikke formen for tiden, og Diego Costa har fravalgt det brasilianske landshold til fordel for det spanske. Det har givet plads til Robinho, og når superdribleren kommer på banen skal vi nok over i noget med 'falsk 9'er', sandsynligvis med Neymar liggende centralt.

Robinho og Neymar spillede i en periode sammen i Santos, og det kom der rigtigt meget god og sjov fodbold ud af. De to i spillehumør kan virkelig blive en pestilens for ethvert forsvar, men faren kan ligge i, at de overdriver de opfindsomme indslag, og dermed kommer til at misse effektiviteten.

Diego Costa-sagen har selvfølgelig fyldt en del i de brasilianske medier, og mange giver udtryk for at Atlético Madrid-angriberen er en 'filha da puta' (ludersøn), men omvendt skyder man også skylden på Scolari for ikke at have givet spilleren en ordentlig chance i tide. Men når det så er sagt er 99% af brasserne sikre på, at det nok skal gå uden denne 'forræder', som var totalt ukendt på disse breddegradder for bare nogle sæsoner siden.

Testkampen mod Honduras vises direkte på TV3 Sport 1 kl. 1.30 natten til søndag, mens der endnu ikke er nogle TV-stationer, som har lagt billet ind på Chile-kampen tre dage senere, men det kan jo nå at komme. Sofabold.dk skal nok twitte om sagen, hvis en kanal i nærheden alligevel skulle bide til bolle i sidste øjeblik. Det er jo set før...

Til sidst en lille sjov historie med relation til kampen...

Det brasilianske fodboldforbunds tidligere præsident Ricardo Teixeira bor i Miami, og han er ifølge brasilianske medier skidesur over arrangementet, som trækker en del journalister til byen. Nogle folk lever bedst i det skjulte, folk som den korruptionsanklagede Teixeira..

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️