Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Overblik over foråret i 3F Superligaen

Håndbold: BSVs mange problemer

Når man laver et indspil til en stregspiller der er dækket, opnår man kun at han får en masse bank. Han bliver nødt til at forsøge at nå bolden og kæmpe med 2-3 forsvarsspillere om det. Som stregspiller er det en del af gamet og også noget de fleste strege kan lide.

Lidt det samme er tilfældet for BSV træner Claus Uhrenholt. Klubbens ledelse har givet ham et dårligt indspil og han må kæmpe, for at få fat i den bold der er smidt i hans retning og tage en masse øretæver på vejen. Han bliver nødt til at forsøge at gribe og slå tilbage på alle modstanderne på vejen. Omvendt må han også kunne lide det ellers havde han næppe skrevet under på en 1 årig kontrakt.

Der kan ikke stilles mange spørgsmålstegn ved Uhrenholts evner. Meritterne fra Team Tvis Holstebro viser, at han hører til i toppen af den danske liga. Men en ting er evner, noget andet er kemi og styring af omklædningsrummet. Det vil altid være svært for en træner, hvor spillerne er bevidst om at de vil stadig være klubben efter han stopper. Han mister hermed noget af den autoritet, der findes i rollen som træner. Autoritet han skal hente på anden vis.

Svære arbejdsvilkår

Dermed har Claus Uhrenholt givet sig selv, de værst tænkelige arbejds vilkår. I moderne termer vil man sige, at han har ”tabt” omklædningsrummet. Bedst eksemplificeret ved, at BSVs landsholdsspillere som f.eksk. Jannik Green kan præstere på langt højere niveau i Golden League, end de har gjort for klubholdet. Udefra ser det ud til, at dels er motivationen, passionen og viljen større, når de spiller for landsholdet og dels fungere holdet bedre som en enhed og har bedre kemi end BSV.

Dernæst virker hele organisationen omkring holdet mudret. Det ser ud til at Carsten Albrektsens rolle er uklar. Det virker i al fald slående, at han er tæt på holdet og virker til at komme med input til spillerne i løbet af kampene. Hvor stiller det Carsten Uhrenholt og assistent træneren? –hvordan skal Uhrenholt kunne tilbage erobre omklædningsrummet, hvis der er  andre der blander sig. På alle mulige måder ser det ud til at være en umulig opgave.

Oven i det hele, har i opstarten kæmpet med skader hos nøglespillere som Benjamin Jakobsen og Jannik Green. Senest har Thies Baagøe sprunget korsbåndet og er dermed ude resten af sæsonen. Skaderne tillagt de elendige resultater og dårlige præstationer af nøglespillerne gør, at BSV ligner et hold i opløsning. De skal dog nok nå slutspillet. Truppen er tilpas stærk til, at selvom de kun spiller på 50% af deres potentiale, vil de komme blandt de 5-7 bedste. Herefter kan de få problemer. Såfremt de ikke får truppen til at fungere inden slutspillet, vil de få vanskeligheder ved, at kvalificere sig til næste års europæiske turneringer.

Fremtiden

Med ansættelsen af Peter Bredsdorff-Larsen fra næste sæson, ser det ud til, at der stadig er opbakning til hele BSV projektet. Det er i al fald en offensiv udmelding overfor sponsorerne, fansene og håndbold verdenen generelt. Men spørgsmålet er, om projektet kan bære at de misser Champion League kvalifikation 2 år i træk? Jeg tvivler. Hver gang de misser en CL kvalifikation bliver det sværere, at tiltrække spillere fra den ”øverste hylde” i forhold til evner og vinder mentalitet. Jeg er i al fald begyndt at blive skeptisk ved hele levedygtigheden af projektet. Jeg frygter, at de bliver nødt til at nedskalere ambitionerne og i sidste ende lukke, hvis de som minimum ikke er i stand til, at kvalificere sig til DM semi-finalerne.

⏰ Næste
📊 Ugens spørgsmål
Hvad er din foretrukne streamingtjeneste til sport?
Dplay
EurosportPlayer
TV2/PLAY
Viaplay
Anden
Uge 04
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
1. Bundesliga
La Liga
Ligue 1
Major League Soccer
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa League
UEFA Euro 2020
A-League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Esbjerg fB
F.C. København
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
HB Køge
Hobro IK
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
HTH Ligaen
Primo Tours Ligaen
1. Bundesliga Männer
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
EHF EURO (H)
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Basketball
National Basketball Association
Andre
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Tour de France
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️