Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Stem på resultatet ved at klikke på kamp
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Weekend krigere

Jeg er weekend kriger. Jeg pakker min taske og drager for at lede mine tropper i kamp. Jeg gør det fordi det er min passion. Jeg ikke kan lade være! Jeg forsøger at dirigere tropperne, holde overblikket, se fjendernes svagheder og forsøge at undgå at blotte vores egne. To gange om ugen står jeg træningsbanen og prøver give mine krigere, de bedst mulige færdigheder og redskaber til, at vinde det næste slag. Det er leg og alvor på samme tid.

I løbet af ugen kredser mine tanker omkring de forestående slag. Om hvordan vi kan løfte vores eget niveau, eksponere modstandernes bløddele og hugge til når de er mest sårbare. Der lægges planer og planlægges modtræk til alle modstandernes modtræk. Det er taktik, fysik, leg og konkurrence på en 40 gange 20 meter bane, akkompagneret at lyden af læder bolde og gummisåler mod et trægulv. Det er håndbold.

Siden jeg i min tidlige barndom kom med mine forældre rundt i de midtjyske idrætshaller, har de 40 gange 20 meter haft en speciel plads i mit hjerte. Det var lidenskab, leg og glæde. Siden spillede jeg selv. Mens jeg stadig selv kunne spille, fik jeg engang målt at min puls sted markant, når jeg havde fået spilletøjet på, snøret skoene og gik ned mod opvarmningen. Ikke pga. fysisk aktivitet. Men kroppen gjorde sig klar til kamp.

Det handler ikke om liv og død. Heller ikke om at nedlægge eller skade modstanderne. Men om sejr og nederlag. Det handler om passion og vise følelser i en hverdag, hvor der ikke er rum til den slags. Det er frikvarteret hvor man kan sænke paraderne, fjerne filteret og gøre det, som man holder af. Det er konkurrence, leg og jagten på lykkerusen efter en sejr. I løbet af 60 min. kan man åbne sluserne for de følelser, man skal holde tilbage i hverdagen. Man er en weekend kriger, der kæmper for at opleve suset af sejr.

Jeg har stor respekt for alle de, der ifører sig tights, snører løbeskoene og bevæger sig ud på den sædvanlige løberute. Jeg har den store fornøjelse at betragte dem dagligt. Få af dem befinder sig i et flow. De har det særlige ansigts udtryk, hvor man kan se de er opslugt af nuet. De fleste har et tomt udtryk dekoreret med et let lidende ansigts udtryk. De er ikke i flow. De nyder ikke nuet. Deres motion er en nødvendighed fremfor en nydelse.

Når jeg i dag står på sidelinjen bliver jeg opslugt af nuet og nyder kampen, duften af harpiks, lyden af bolden og fornemmelsen af tilskuerne der lever sig ind i kampen. Det er et 60 minutters fix, hvor blodet bruser og hjertet hamrer. Det er et afbræk fra rollen som far, ægtemand og medarbejder. I omklædningsrummet efter kampen og fejres sejren eller der svælges i nederlaget. Man kommer langsomt tilbage til virkeligheden. Efter kamp eller en vellykket træning er man glad, høj, har overskud. Det har man også som træner. Jeg savner at være med på banen, men jeg kan ikke undvære at stå på sidelinjen.

Så simpelt kan jeg forklare min afhængighed af sporten. Det handler om passion. Om at være en del af et hold og få den fantastiske følelse, når sidste fløjt har lydt og måltavlen viser sejr. Følelsen er den samme, uanset hvilket niveau man spiller på. Dog kan man ikke fornægte, at følelserne er større jo flere tilskuere der er. Hvis du skulle tvivle, så tag ud og se de mindste årgange spille. I deres hoved er hver eneste kamp ligeså vigtigt som et verdensmesterskab.

Det er rendyrket passion …og det er bare for sjov!

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
mackabler.dk
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️