Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

NHL 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Anmeldelse: Jeg er nummer 11

Peter Graulunds biografi er uden sammenligning årets kedeligste.

Det var med stor spænding, at jeg åbnede Jeg er nummer 11. Men lidt som Rihannas koncert til årets Roskilde-festival, blev fornøjelsen mere og mere pinagtig, jo længere ind i oplevelsen jeg kom.

Peter Graulund var en stor Superliga-profil, bevares. Men et spændende liv har han ikke levet. De første 60 sider om angriberens opvækst i Sønderjylland er tandløst og minder mest om en psykologsamtale, som Graulund skulle have foretaget for længst ovenpå forældrenes skilsmisse. Når man i egen bog bliver overgået af Thomas Gravesen, der bliver nævnt som en lille birolle på små 5 sider, så er den gal.

Så kommer det, som jeg sad og ventede på, mens jeg gabende bladrede igennem de alt for mange rosende ord om den unge, upcoming stjerne (blandt andet fra Per Rud, der også lige gav en sviner til alle under 30). Historierne fra det professionelle fodboldliv. Men Graulunds oplevelser på banen bliver overskygget af alt det personlige fnidder, som også har fyldt alt for meget i medierne i denne uge.

Jeg sidder tilbage og har læst 388 sider af en bog, der ikke sagde noget som helst. Og så alligevel. Det handler meget om namedropping (vidste I, at Graulund datede Andrea Elisabeth Rudolph som ung?), penge og kritik. Hvilken slet ikke passer, men det er sådan man føler, når man kæmper sig igennem de lange ordstrømme.

Det er synd, fordi coveret og billedserien indbyder til en vild historie om en kæmpe profil. Men den kæmpende løve er bare en lille killing, der prøver at brøle som Simba i Løvernes Konge.

For at gøre en grim sammenligning, så minder bogen mig om Stig Tøftings No Regrets, bortset fra, at Stig Tøfting havde en personlig fortælling, der var mere værd at skrive om. Desværre Graulund, men man skal ikke lave en bog om middelmådige mennesker med middelmådige liv.

Værst af alt står der i forordene fra bogens forfatter, Søren Højlund-Carlsen, at bogen ville være kritisk. Jeg synes godt nok ikke, at den AGF-elskende nedskriver af Graulunds liv formår at overbevise mig. Jo, bogen er kritisk over for Peter Sørensen. Hvis det var det, du mente, Søren, så jo. Bogen er kritisk.

Hvis du gerne vil læse om Graulunds kritik af ledelsen i AGF, og hans modstand af Per Bjerregaards lægemetoder, så google bogen i stedet for at gå i Bog & Idé. Skulle nysgerrigheden nu alligevel overvælde dig, så sig ikke, at du ikke var advaret.

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
FIFA World Cup 2022
UEFA Women's EURO 2022
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
Allsvenskan
Damallsvenskan
Eliteserien
CAF Champions League
CAF Confederation Cup
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
EHF EURO (K)
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Ishockey
IIHF World Championship 2022
Metalligaen
National Hockey League
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Giro d'Italia
Tennis - ATP
Tennis - WTA
Tour de France
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2022
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️