Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Formel 1 2021 kalender
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

Tak for et fantastisk 2012!

Endnu et år er slut, et noget specielt år for os her på Sofabold, da det er det første hele år vi har været online på nettet. Siden vi gik online tilbage i august 2011, har vi oplevet en - efter vores egen mening - helt vild stigning i antal af besøgende på siden.

Vi indrømmer blankt, at vi i starten mere eller mindre jublede, når vi på en enkelt dag nåede op på 20 besøgende. Vi er på ingen måde et stort kommicelt site, der har et marketings budget. Vi har mere eller mindre kun dig som bruger til at fortælle andre om siden, enten via Facebook, Twitter eller rent fysisk.

Vi kan se at rigtig mange af jer er med til dele siden via de sociale medier, enten ved at give os et "syntes godt om" på Facebook, eller ved at dele vores link på Twitter - hvilket vi er utrolig glade for.

Udviklingen af besøgende på siden

Vi har igennem 2012 udviklet en del på siden, ting er blevet tilføjet som vi har fundet relavant for siden. Det er i 2012 blevet muligt at vælge 3 favorit hold som bruger, så det er blevet nemmere at finde de hold man følger i oversigten over kampe.

Her til sidst i 2012 har vi også fået vores blog op at køre, hvor bl.a. Martin Dalskov går i dybden med de lidt mere nørdede dele af fodboldverden. Vi er dog langt fra færdige med at udvikle på Sofabold. Det er ikke altid muligt at se det direkte på siden, men vi arbejder på siden dagligt. Der bliver konstant udviklet nyt, rettet fejl og optimeret kode, for at give jer som brugere den bedste oplevelse på siden.

Vi arbejder også hårdt på at få liv i vores App, som i første omgang bliver til iPhone/iPad, mens Android og WindowsPhone 8 kommer på et senere tidspunkt. Vi har dog også andre projekter på tegnebrættet for 2013, dette kommer der dog mere om på et senere tidspukt. I kan dog roligt sætte jer godt til rette i sofaen, vi har nogle spændende planer for fremtiden.

Her til slut vil vi gerne komme med en lille bøn til jer alle. Sidder du der ude og har lidt tid til overs, og mener du, at du har noget du kan bidrage med, så høre vi rigtig gerne fra dig. Vi køre udelukkende på frivillig arbejdskraft, fordi vi gerne vil give jer besøgende de nemmeste betingelser for at finde de i søger på en hurtig og nem måde.

Har du ikke mulighed for at hjælpe, så del siden med din omgangskreds, enten via Facebook eller Twitter - vi er sikker på, at dem du kender der elsker fodbold, vil påskønne dig for det.

Vi håber du får et fantastisk 2013, TAK fordi du har besøgt siden i 2012 - DU er grunden til at vi laver siden. Godt Nytår! På vegne af hele Sofabold.dk Jakob Termansen

⏰ Næste
annonce
annonce
annonce
annonce
📆 kalendere

Her er et fuldt overblik over vores kalendere på Sofabold.

Fodbold
3F Superliga
Gjensidige Kvindeligaen
NordicBet Liga
2. Division
3. Division
1. Bundesliga
La Liga
Premier League
Serie A
UEFA Champions League
UEFA Europa Conference League
UEFA Europa League
UEFA Womens Champions League
AaB
AC Horsens
AGF
Brøndby IF
Brønshøj Boldklub
Esbjerg fB
F.C. København
FC Fredericia
FC Helsingør
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Fremad Amager
HB Køge
HB Køge (K)
Hobro IK
Hvidovre IF
Kolding IF
Lyngby Boldklub
Nykøbing FC
OB
Randers FC
Silkeborg IF
SønderjyskE
Vejle Boldklub
Vendsyssel FF
Viborg FF
Arsenal FC
Chelsea FC
Liverpool F.C.
Manchester City
Manchester United
Tottenham Hotspur F.C.
FC Barcelona
Real Madrid C.F.
Borussia Dortmund
FC Bayern München
A.C. Milan
AS Roma
F.C. Internazionale Milano
Juventus F.C.
Paris Saint-Germain
Danmark
Danmark (K)
Danmark (U21)
Håndbold
Bambusa Kvindeliga
HTH HerreLigaen
EHF Champions League (H)
EHF Champions League - Kvinder
Aalborg Håndbold
København Håndbold
Odense Håndbold
Team Esbjerg
Danmark Håndbold (H)
Danmark Håndbold (K)
Amr. Football
National Football League
Ishockey
Metalligaen
National Hockey League
Champions Hockey League
Rungsted Seier Capital
SønderjyskE Ishockey
Basketball
Basket Ligaen
National Basketball Association
Andre
E-sport - CS:GO
Formel 1
Skiskydning
Tennis - ATP
Tennis - WTA
annonce
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2021
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️