Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Randers FC kalender 2016/2017

Randers FC kalender

Dette er oversigten over all Randers FC's TV kampe i sæsonen 2016/2017. Da TV kanalerne først foretager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu. Vælger du at abonnere på vores Randers FC kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2016/2017 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt.

Husk at siden skal være fuldt hentet, før du tilføjer kampene til din kalender!

 

29. maj
i morgen, mandag
Alka Superligaen
18:30 19:00
Randers FC - OB
(Alka Superligaen - Europa Playoff) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
Randers FC OB

På BioNutria Park Randers gæster OB, når de mandag aften besøger Randers FC i returopgøret af Alka Superligaens Europa League-playoff.

I det første opgør spillede de to hold sig til et remis. Efter en målløs første halvleg kom Hestene som de første på tavlen. Joel Allansson var kampens første målscorer og bragte Randers FC i front til 0-1 i det 54’ minut. En stilling de holdt helt frem til det 83’ minut, hvor det lykkedes Rasmus Jönsson at udligne til 1-1 for OB.

Randers FC har i de sidste fem opgør vundet to opgør. Begge gange var det nordjyderne fra AaB, der måtte stå for skud. 2-0 på udebane og senest endte det 2-1 på hjemmebane. OB har i de seneste fem opgør ligeledes vundet to opgør, men måtte i kampen før opgøret mod Randers FC, se sig slået 2-1 af Silkeborg IF, - et opgør, der dog alligevel sendte dem videre med en samlet sejr på 4-3.

Det er Randers FC, der i de sidste ti indbyrdes opgør har flest sejre bag sig. Hele seks gange er Hestene rendt med sejren, mens OB blot har fået fuld point for to opgør og ligeledes to er endt i remis.

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Fie Sørensen, 25 maj 23:56