Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Manchester United kalender 2017/2018

Manchester United FC kalender

Dette er oversigten over all Manchester United's TV kampe i sæsonen 2017/2018. Da TV kanalerne først foretager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu. Vælger du at abonnere på vores Manchester United kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2017/2018 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt.

Husk at siden skal være fuldt hentet, før du tilføjer kampene til din kalender!

 

19. august
i morgen, lørdag
Premier League
13:30 13:30
Swansea City A.F.C. - Manchester United
(Premier League) Del via Tilføj kalender
Eurosport PlayerViaplay6'eren
Swansea City A.F.C. Manchester United

Swansea City A.F.C. - og Manchester United mødes på Liberty Stadium i Wales. De sidste 12 gange de har mødt hinanden i Premier League, er det blevet til 7 sejre til Man. Utd., 3 uafgjort og 2 sejre til Swansea. Sidste sæson blev det til en 3 - 1 sejr til Manchester United på Liberty stadium.

Swansea startede sæsonen med 0 - 0 ude mod Southampton, hvilket må siges at være en godkendt præstation. Gylfi Sigurdsson har været sat i forbindelse med Everton igennem hele transfervinduet, og det ser nu ud til de er blevet enig om en pris, nemlig £45m. Den er endnu ikke bekræftet, men det skulle den blive inden for de næste dage. Det vil være et hårdt slag for Swansea at miste ham, men det betyder helt sikkert også, at når handlen er i hus, så vil Swansea bruge en masse af de penge på nye spillere hurtigst muligt.

Manchester United fik en fremragende start på sæsonen med en 4 - 0 sejr hjemme over West Ham. Nyindkøbet Romelu Lukaku lavede 2 mål i sin debut, og hele holdet så rigtig godt ud. Der har flere gange været skrevet om Ivan Perisic i dette transfervindue, men en handel er det stadig ikke blevet til. Derudover bliver de lige nu kædet sammen med Serge Aurier fra PSG og Sergi Roberto fra Barcelona. Manchester United er helt sikkert ikke færdig på transfermarkedet, så det bliver spændende og se hvem de henter ind.

Begge hold kommer ind til kampen med selvtillid, og det at Swansea er et godt hjemmehold gør, at det sagtens kan blive et lige opgør. Manchester United er dog favorit i opgøret.

Dommer i kampen er: Jon Moss

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Allan Petersen, 16 august 09:47

26. august
lørdag
Premier League
18:00 18:30
Manchester United - Leicester City
(Premier League) Del via Tilføj kalender
Eurosport PlayerViaplay6'eren
Alka Superliga kalender
9. september
lørdag
Premier League
18:15 18:30
Stoke City F.C. - Manchester United
(Premier League) Del via Tilføj kalender
Eurosport PlayerViaplay6'eren
17. september
søndag
Premier League
17:00 17:00
Manchester United - Everton F.C.
(Premier League) Del via Tilføj kalender
Eurosport PlayerViaplay
Følg Sofabold på Facebook