Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

La Liga2016/2017

Her kan du tilføje dit favorit La Liga hold til din kalender på enten din telefon/tablet eller til din kalender på din computer. La Liga kampe bliver programsat 2-3 uger i forvejen. Vælger du at abonnere på kalenderen, vil kampene automatisk blive tilføjet til din kalender, efterhånden som de bliver programsat.

Skulle du mod forventning ha' problemer med at abonnere på kalenderen med knapperne her under, kan du manuelt tilføje kalenderen (alle La Liga kampe), med URL'en: http://sofabold.dk/cal/laligacal2016.php 

Hvis du blot ønsker at ligge en enkelt klubs kampe ind i din kalender, skal du vælge holdet i dropdown menuen.

Bemærk at det KUN er kampe der bliver sendt på TV, der bliver tilføjet din kalender. Det er altså ikke samtlige kampe i La Liga, eller samtlige af de enkelte holds kampe der bliver tilføjet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

28. april
i dag, fredag
La Liga
20:45 20:45
Villarreal CF - Sporting de Gijón
(La Liga) Del via Tilføj kalender
Dplay
Villarreal CF Sporting de Gijón

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

Kamp startet
Optakt startet
29. april
i morgen, lørdag
La Liga
12:55 13:00
Real Sociedad - Granada CF
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
Real Sociedad Granada CF

Real Sociedad vs. Granada CF er et meget vigtigt opgør for begge hold. Real Sociedad skal holde fast, og se om de kan nå/holde på 6.pladsen i ligaen(og adgang til Europa League). Granada SKAL vinde denne kamp for at have den mindste matematiske chance for at overleve i ligaen. Real Sociedad har vundet deres seneste 3 indbyrdes-opgør mod Granada, og med Granadas elendige formkurve, og dårlige udebane-statistik in mente, så er det svært at se dem tage point med hjem. 

Real Sociedad er et super godt hold, når de møder hold fra under top 10 i ligaen. Her kan de bruge deres offensive kort mere effektivt, og deres meget tvivlsomme forsvarsspil bliver ikke udstillet ligeså meget som det ellers vil mod bedre modstandere. Derudover er det tydeligt at holdet lader sig påvirke af kampens størrelse/sværhedsgrad, og det påvirker spillernes komfort på banen(især på udebane). 

Granada kan ikke tåle at tabe point fra denne kamp af til den sidste kamp i sæsonen. Dette faktum gør at spillerne bør spille med en vildskab, som burde få en ellers meget ringe trup, op på et andet niveau. Især deres forsvar skal virkelig op i gear, og de får meget at se til imod Real sociedad.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 21 april 14:06

La Liga
16:00 16:15
Real Madrid C.F. - València CF
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3+
Real Madrid C.F. València CF

Real Madrid C.F. vs. València CF er god kamp, som bestemt ikke er afgjort på forhånd, selvom Real Madrid er klare favoritter. Kampen kommer til at være mål-rig, og de to målmænd for en meget hektisk dag på kontoret(begge er gode nok til at kunne vinde kampe for holdet). Begge hold har forsvars-problemer(Real Madrid har næsten de største), og afhænger meget af at offensiven fungerer(her har Valencia tidligere i sæsonen været i problemer). Kantspil bliver essentielt for kampens forløb, hvor Valencia skal straffe Real Madrids meget offensive backs/bagkæde, og Real Madrid skal omvendt få isoleret deres backs(som mangler kvalitet og fart), og straffe Valencia på indlæg, hvor de er klart bedre end dem. 

Real Madrid kommer fra et meget hårdt program, og det fysiske er et problem i denne del af sæsonen. Det er vigtigt at lade spillere som L.Modric, T.Kroos, og Kovacic er klar til de sidste kampe i denne sæson(de er hjertet på holdet, og de kan ikke undværes-vigtigere for holdet end BBC-oppe foran). Derfor bliver det en vigtig balance i at de får minutter, men ikke ender i skader(som Real Madrid har problemer med), og det kan blive svært hvis de lader Valencia komme godt ind i kampen. Derfor bliver intensiteten, og villighed til at løbe det ekstra, meget vigtig i denne kamp.

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 17 april 19:08

La Liga
18:30 18:30
U.D. Las Palmas - Atlético de Madrid
(La Liga) Del via Tilføj kalender
Dplay
U.D. Las Palmas Atlético de Madrid

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

La Liga
20:30 20:45
RCD Espanyol - FC Barcelona
(La Liga) Del via Tilføj kalender
Dplay6'eren
RCD Espanyol FC Barcelona

RCD Espanyol vs. FC Barcelona er et meget spændenede Barcelona-derby, hvor FC.Barcelona stort kan tabe alt, og Espanyol kan definitivt afgøre mesterskabet-gang(hvis de vinder, eller spiller uafgjort). Intensiteten i kampen bliver høj, og der er 100% nogle "regninger" der skal betales tilbage, eller nogle meget hårdt spillet kampe i sidste sæson. Begge holds forsvar kommer under et kæmpe pres, og det er svært at tro på at nogle af de to hold kan "undgå" at lukke mål ind i denne kamp.

Espanyol er som altid underdog til i dette derby, men i år har de simpelthen så meget kvalitet på midtbanen og i angrebet, så man faktisk tror på at de sagtens kan vinde denne kamp mod en ringe "Barca" midtbane, og et forsvar der slet ikke har vist godt spil i denne sæson(udover Umtiti). Midtbanen bliver der slaget skal stå, og her skal Espanyol vinde med deres fysik, og gode overblik fra deres offensive spillere kunne vinde kampen.  

"Barca" sæson ligner lidt en fiasko, og hvis truppen ikke har mere at komme i denne sæson, så er Copa Del Rey deres eneste måde at få lidt succes. Dette er bare så langt under deres standarder, og derfor bør spillerne være top-motiveret og giver sig 100%

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 21 april 14:16

Følg Sofabold på Facebook
30. april
søndag
La Liga
11:55 12:00
C.A. Osasuna - Deportivo de La Coruña
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
C.A. Osasuna Deportivo de La Coruña

C.A. Osasuna vs. Deportivo de La Coruña er en utrolig usexet kamp fra La-Liga, som højest sandsynligt ikke kommer til at rykke mange bjerge, eller fodboldfans. Kampens gnist er at Osasuna mere eller skal vinde kampen for at være i live i ligaen. La Coruña derimod skal konsolidere deres position udenfor nedryknings-farezonen, og sikre sig matematisk at de ikke rykker ned. Dette bliver nerven i kampen, og det enhver der ser kampen skal tænke på, hvis spillet på banen måske bærer præg af kampens betydning. 

Osasuna er i deres "hul" igen, og de få gange i sæsonen, hvor de endelig har fået point, og man troede på at de kunne lave et lille comeback, så er det faldet ned i hullet igen. Dette gør at truppen virkelig må være ramt på moralen, og at det nok ikke vælter med selvtillid eller tiltro til at hverken systemet, eller kvaliteten i truppen er god nok til La-Liga. 

D.La Coruña bør kunne få som minimum et point mod Osasuna, selvom de er dårlige på udebane. Deres angreb skal kunne score mod Osasuna, som har vist svagheder hele sæsonen lang. Forsvaret bør også kunne steppe op mod et uskarpt Osasuna angreb, som næsten aldrig scorer.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 21 april 14:26

La Liga
16:15 16:15
Real Betis Balompié - Deportivo Alavés
(La Liga) Del via Tilføj kalender
Dplay
Real Betis Balompié Deportivo Alavés

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

La Liga
18:25 18:30
S.D. Eibar - CD Leganés
(La Liga) Del via Tilføj kalender
Dplay6'eren
S.D. Eibar CD Leganés

S.D. Eibar vs. CD Leganés er endnu en top-mod-bund kamp i denne runde af La-Liga. Eibar skal vinde resten af deres kampe for at have et chance for at nå en meget flot top 6 placering i ligaen, og Leganés skal have så mange point som muligt for at undgå alt for meget spænding i de runder af La-Liga sæsonen. Kampen har Eibar som kæmpe favoritter, selvom de to hold spillede 1-1 tidligere i sæsonen, og det vil være imod alt logik, hvis Leganés overhovedet kan få point i denne kamp(Eibar er fremragende mod bundhold).

Eibar ledt an af en fremragende og meget undervurderet midtbane, med spillere som D.Garcia, P.Leon,F.Lejeune og A.Capa, har virkelig vist deres potentiale i denne sæson. Denne kvalitet på midtbanen, gør at holdet næsten altid finder en måde at bryde modstanderen ned på(de spiller ret hårdt, og får mange gule kort). Det er tydeligt at spillerne er "dedikeret" til holdspillet, og det har givet dem en meget flot sæson. 

Leganés har som altid problemer oppe i angrebet, og det bliver ikke nemmere mod et hårdt-spillende Eibar hold, som bestemt ikke giver modstanderen særlig meget ro på bolden. Hvis Leganés skal have en chance i kampen, så skal de kunne matche Eibar på fysikken.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 21 april 14:38

La Liga
20:40 20:45
Celta de Vigo - Athletic Club de Bilbao
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayEuroSport 2
Celta de Vigo Athletic Club de Bilbao

 


Celta de Vigo vs. Athletic Club de Bilbao er et spændende opgør mellem to af ligaens mest talentfulde "unge" hold. Kampen betyder ikke særlig meget for Celta Vigo, som har udspillet sin rolle i ligaen(ligger sikkert i midten af rækken), og nok næsten kun fokuserer på Europa League semifinalen mod Manchester United. Atl.Bilbao kæmper forsat om deres top-6 placering i ligaen. Atl.Bilbao er en lille favorit til kampen, selvom de er ringe på udebane i denne sæson(de har vundet de seneste 4 kampen mod Celta Vigo, og har klart mest at spille for). 

Celta Vigo har ikke meget at se til i ligaen, og de skal egentlig bare have dagene til at gå, så de kan forsætte ders europæiske eventyr i Europa League(hvor de har været fremragende). Det er lidt spøjst at holdet kan virke så ustabilt i ligaen, men når de spiller Europa-League, så kommer stabiliteten frem, og de ligner et tophold.

Atl.Bilbao kæmper som besatte for at få point i denne afslutning på sæsonen. Deres mål er top 6, og de bør kunne få noget med hjem, selvom deres udebane-form er så ringe(den mentale barriere er en stor del af det). Deres angreb skal igang, og her må andre end bare Aduriz kunne byde ind.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 21 april 14:51

5. maj
fredag
La Liga
20:55 21:00
Sevilla FC - Real Sociedad
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 1
Sevilla FC Real Sociedad

Sevilla FC vs. Real Sociedad er et topopgør fra La-Liga, hvor Real Sociedad næsten er tvunget til sejr for at kunne holde én top 6 placering i ligaen. Dette bør kun lade sig gøre mod et Sevilla Hold, som kun lige er kommet lidt tilbage i "varmen" igen, efter næsten 2 måneder med tvivlsomt spil, og resultater. Kampen kommer til at blive eksplosiv(begge hold er ikke specielt godt kørende defensivt), og de to hold er garante for at spille underholdende fodbold. Sevilla vandt 4-0 ude mod Sociedad tidligere i sæsonen, men havde tabt 3 kampe i streg mod Sociedad før det. 

Sevilla skal afslutte sæsonen stærkt, og finde lidt momentum til næste sæson, hvor forventningerne kommer meget til at afhænge om Sampaoli bliver eller ej. Denne uvished kan være et af problemerne, som har tynget Sevilla i denne periode af sæsonen, hvor spillerne har virket fraværende og ikke særlig motiveret. 

Real Sociedad er ikke noget super udehold, men har simpelthen så mange gode offensive spillere, at man tvivler på at de ikke kan ramme én kamp, hvor de brager løs. Sevilla må være sådan et type hold, hvor man kan det mod(er kollapset i flere kampe på det seneste, og bringer ikke særlig meget offensivt, som ellers er Sociedad akilleshæl).

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 24 april 19:51

6. maj
lørdag
La Liga
12:55 13:00
Sporting de Gijón - U.D. Las Palmas
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
Sporting de Gijón U.D. Las Palmas

Sporting de Gijón vs. U.D. Las Palmas er en must-win kamp for S.Gijon, som kæmper forsat for dere overlevelse i ligaen. Las Palmas har nada at spille for, udover æren, og at få ændret på deres elendige udebane-statistik i denne sæson. Las Palmas vandt de første opgør i sæsonen med 1-0 hjemme over Gijon, og man skal nok ikke forvente alt for mange mål i denne kamp(begge hold er ikke super skarpe oppe foran, men deres forsvar er pænt ringe-blød mellemvare). Så, hvis man kigger efter en kamp med godt spillet fodbold, så er det nok ikke her hen man skal kigge.

S.Gijon må siges at være i problemer i ligaen, hvor deres hold, næsten ikke kan være med i særlig mange kampe(mangler kvalitet over en bred kam). Så, når man møder et hold alá Las Palmas, med så få runde tilbage, så er sejre næsten et must.

Las Palmas skal virkelig være mentalt skarpe, for at kunne sætte sig op til en så "ligegyldig" kamp, som denne. Dette kan blive en af grundene til at det måske er værd at sætte reserver på banen, og få testet dem af i La-Liga(og få sat lidt liv i holdet før sommerpausen). 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 24 april 21:29

La Liga
16:10 16:15
Atlético de Madrid - S.D. Eibar
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 1
Atlético de Madrid S.D. Eibar

Atlético de Madrid vs. S.D. Eibar er en topkamp fra La-Liga, hvor Atl.Madrid er favorit, men har ikke meget at spille for(fuld fokus på Champions League), mens Eibar skal vinde for at nærme sig top 6 i ligaen(og have en del resultater med sig fra andre kampe). Dette gør at man ikke kan bruge resultater fra tidligere kampe, hvor Atl.Madrid har domineret Eibar fuldkommen. Kampen kan blive rigtig sjov at se på, hvis Atl.Madrid vælger at starte med reserver, som vil give den max gas, og møde en Eibar midtbane, som ikke altid spiller rent spil.

Atl.Madrid kan ikke risikere skader eller andet i denne kamp, og derfor kan man næsten ikke se dem spille med første holdet i denne kamp. Derfor kan holdet godt virke ret usammenspillet, og den almindelige tryghed nede bagved er måske ikke at finde i denne kamp(Eibar skal nok få chancer til at score). 

Eibar skal ind og sætte sig igennem på midtbanen, hvor de er klart stærkeste. Derfra skal de ligge et kæmpe pres på et forsvar, som nok ikke er koordineret nok til at kunne stå i mod i 90 minutter. Forsvarsmæssigt, så er det vigtigt at få stoppet Atl.Madrids kontraer, og her skal de være hurtge til at trække håndbremsen med tacklinger.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 24 april 21:51

La Liga
18:25 18:30
FC Barcelona - Villarreal CF
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 1
FC Barcelona Villarreal CF

FC Barcelona vs. Villarreal CF er vel nok Barcas sværeste kamp tilbage i sæsonen, og 3-point er et krav for at kunne gøre noget i titel-kampen. Villareal vil også gerne vinde denne kamp, og sikre sig en top 6 placering i ligaen(eller top 5). Dette gør at ingen af de to hold kommer udtil kampen med en flad fornemmelse/lav engagement. Kampen bliver meget spændende på midtbanen, hvor Villareal har bedre kvalitet end Barca. Derfor er det vigtigt at Barca ikke lader sig slå ud rytme, hvis de ikke kan spille sig igennem gennem midten(som de ellers godt kan lide at gøre). Kanterne, og især backsne(Alba, og S.Roberto) får nøgleroller, og deres indlæg skal have høj kvalitet i denne kamp. 

Barca er favorit til kampen, men de skal ikke spille under niveau, hvis de skal vinde en så vigtig en kamp, som mod Villareal. S.Busquets, som er Barcas talisman på midtbanen, SKAL vise ro på bolden, og det er vigtigt at Barca ikke panikker, og sender Villareal i kontra. 

Villareal er et rigtig godt forsvars-hold, og bør faktisk kunne stå imod et Barca-hold, som meget tit falder fra hinanden, hvis de ikke kan finde mellemrum bag midtbanen. Derfor skal Villareals midtbane, virkelig opmærksom på dette, og få tvunget spillet over kanterne, hvor Barca mangler kvalitet(især højre kanten).

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 24 april 22:01

La Liga
20:30 20:45
Granada CF - Real Madrid C.F.
(La Liga) Del via Tilføj kalender
Dplay6'eren
Granada CF Real Madrid C.F.

Granada CF  vs. Real Madrid C.F. er et must-win opgør for begge klubber. Granada skal vinde for at have en chance for overlevelse(matematisk), og Real Madrid for at kunne vinde mesterskabet. X-faktoren bliver Champions League semifinalen for Real Madrid, som er mindst ligeså vigtig som ligaen, og det kan give problemer med hvilke spillere som skal spille for start(reserver eller start 11eren). Det vil være en KÆMPE fiasko, hvis Real Madrid ikke vinder mod Granada, og derfor bør de holde stammen på midtbanen(som er super essentiel for Real Madrids niveau i denne sæson), og kun skifte ud i angrebet(hvor Morata,Asensio og James er gode nok til at starte). 

Granada skal håbe på mirakler, hvis de overhovedet skal have point mod et top-tændt Real Madrid hold, som bestemt ikke kan tåle uafgjort eller nederlag. De skal finde et vildt forsvars-niveau til kampen, og Ochoa skal være "lights-out" i denne kamp for at de har en chance.

Real Madrid kan hurtigt blive fanget mellem to stole, hvis de ikke sætter sig på kampen med det samme. Angsten for nederlag, bør være en stor faktor i disse type kampe, og her er det vigtigt at deres rutine på midtbane spiller ind for dem.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 24 april 22:09

Følg Sofabold på Facebook
7. maj
søndag
La Liga
18:25 18:30
Deportivo de La Coruña - RCD Espanyol
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
Deportivo de La Coruña RCD Espanyol

Deportivo de La Coruña vs. RCD Espanyol er en "død" kamp i og med, at begge hold er for langt væk fra henholdsvis nedrykningsstregen og top 6. Dette kan nemt betyde at man kommer til at se to hold, som ikke kommer med særlig engageret i kampen, og det skulle ikke være svært at forestille sig at kampen endte uafgjort(som den også gjorde tidligere i sæsonen). Espanyol har dog klart flest offensive kvaliteter, og bør kunne slå til mod et ret ringe La Coruña forsvar. Så Espanyol er favoritter, men kampen kommer meget til at omhandle, hvor motiveret de to hold er.

La Coruña  er ret sikre på at undgå nedrykning, og derfor kan det være svært at se hvorfor at de ville prøve at investere særlig meget i sådan en kamp, hvor udbyttet er ret lille(bundholdende i La-Liga plejer at skifte meget ud om sommeren, så momentum i truppen er ret ligegyldigt).

Espanyol har massere af kvaliteter af byde på offensivt, og det er en perfekt kamp af vise det frem før sommer-pausen, hvor massere af klubber bør vise interesse for spillerne. Kampen er også god til at "padde" sine stats i sæsonen(f.eks at få Espanyols forsvar til at se lidt bedre/mere attrative ud).

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 24 april 22:50

La Liga
20:30 20:45
Málaga CF - Celta de Vigo
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
Málaga CF Celta de Vigo

Málaga CF vs. Celta de Vigo er proto-typen på en underholdende fodbold-kamp, hvor forsvaret nok ikke får meget hjælp af deres midtbane. Ingen af de to hold er i probelmer i ligaen, og derfor kan de begge spille frit, og vise deres store offensive kvaliteter frem(især Celta vigos). Kampen kan dog blive lidt ringe af, hvis Celta vigo ikke er fysisk overnpå, efter et par hårde Europa League Semifinaler, som betyder alt for dem. Ellers er kampen, som helhed bare én "filler", som skal overståes før at de to hold kan komme på ferie(nok en del talenter der prøves af, måske danske fra Celta Vigo). 

Malaga har fået reddet deres sæson, selvom de har underpræsteret meget. Dette bør kunne give dem lidt momentum, og lyst til at slutte ordentligt af, og vise lidt respekt til de lokale i Malaga, som har været igennem hårde tider i denne sæson.

Celta Vigo har fuld fokus på Europa Leauge, og dette kombineret med en ung offensiv, bør gøre at de fysisk og mentalt, måske er ret udkørte før denne kamp. Derfor skal de nok afvente lidt og se hvilke type Malaga hold, som kommer ud og møder dem i denne ellers ret ligegyldige kamp.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 24 april 22:58