Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

La Liga2016/2017

Her kan du tilføje dit favorit La Liga hold til din kalender på enten din telefon/tablet eller til din kalender på din computer. La Liga kampe bliver programsat 2-3 uger i forvejen. Vælger du at abonnere på kalenderen, vil kampene automatisk blive tilføjet til din kalender, efterhånden som de bliver programsat.

Skulle du mod forventning ha' problemer med at abonnere på kalenderen med knapperne her under, kan du manuelt tilføje kalenderen (alle La Liga kampe), med URL'en: http://sofabold.dk/cal/laligacal2016.php 

Hvis du blot ønsker at ligge en enkelt klubs kampe ind i din kalender, skal du vælge holdet i dropdown menuen.

Bemærk at det KUN er kampe der bliver sendt på TV, der bliver tilføjet din kalender. Det er altså ikke samtlige kampe i La Liga, eller samtlige af de enkelte holds kampe der bliver tilføjet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

31. marts
fredag
La Liga
20:45 20:45
RCD Espanyol - Real Betis Balompié
(La Liga - TV3 SPORT 2 sender fra ca. 21:30) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 2
RCD Espanyol Real Betis Balompié

RCD Espanyol vs. Real Betis Balompié er på papiret én af de klart mest underholdene/scorrige i denne runde af La Liga. Begge hold lider under ekstremt middelmådigt forsvarsspil, og meget variende kvalitet i deres angrebsspil[Espanyol er dog bedre i angrebet end Betis er]. Kampen betyder ikke super meget i det store billede, da ingen af de to hold for alvor nærmer sig nedrykning eller Europa-pladserne[et rigtigt midteropgør]. Kampen er den første er landsholds-breaket og det bliver sjovt at se om der stadig er lidt "ferie-mode" hos et af holdene.

Espanyol fik et solidt 1-1 resultat mod Eibar på udebane[bestemt ikke et nemt sted at spille], og deres formkurve indikerer lidt et hold, som trods fine offensive trusler i især Piatti og Moreno, stadig mangler et forsvarskoncept der kan holde vand mod de "store drenge" i ligaen. Heldigt for dem er de klart bedre mod laver rangeret hold i ligaen, og den tendens skal forsættes mod Real Betis.

Real Betis vandt 2-0 over Osasuna i deres seneste kamp, og virker sikre på at blive i ligaen. Deres forsvar er dog stadig et stort spørgsmålstegn, og deres angreb er ikke ligefrem "konstant" i hver kamp, da de har en tendens til at efterlade R.Castro meget alene oppe i angrebet. Dog har de fin kvalitet, når de angriber som hold, og kan ligge et rigtig hårdt pres på modstanderen i deres gode perioder af kampene de spiller.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 21 marts 18:10

1. april
lørdag
La Liga
12:55 13:00
Villarreal CF - S.D. Eibar
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 2
Villarreal CF S.D. Eibar

Villarreal CF vs. S.D. Eibar et "sub" topopgør i La-Liga, med Villareal som favoritter, mod et Eibar hold, som har tabt pusten lidt på det seneste, og bestemt har haft problemer med målscoringerne og at holde stand i forsvaret i mod de bedre hold[Real sociedad, og Espanyol kampene er ikke deres bedste "mixtape" af hvad de står for i denne sæson]. Villareal skal også vise lidt karakter efter de faldte meget "fladt" i mod et Las Palmas, som bestemt ikke har været alt for imponerende på det seneste[trods deres gode hjemmebane].

Villareals nederlag mod Las Palmas[på 1-0 til "LP"], må siges at være mere en svipser,end et decideret "tell-tell-sign" om at de er på vej nedad i deres formkurve. Deres hold virkede decideret bare "off" på dagen, og man bør komme ud på El Madrigal, og vise hvorfor de ligger nr.5 i ligaen pt. De mangler forsat S.Asenjo nede bagved i målet, og det skal man bestemt ikke tro er lige meget for et hold, som er et "forsvars-orienteret"-hold.

Eibar har en del at forbedre, og de skal virkelig op i gear, når de møder et af ligaens bedste hjemmehold i Villareal. Deres S.Enrich/P.Leon duo er fremragende i angrebet, men deres forsvar er alt for ustabile imod de gode hold i ligaen(de har haft det svært i mod top 6 holdene). De skal virkelig have gang i tingene igen, for at de ikke kommer "dårligt" ind til næste sæson, hvor forventninger kun bliver større. 

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 21 marts 23:56

La Liga
16:00 16:15
C.A. Osasuna - Athletic Club de Bilbao
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
C.A. Osasuna Athletic Club de Bilbao

C.A. Osasuna vs. Athletic Club de Bilbao er en af de kampe, hvor begge hold har rigtig meget at tabe, og en smule værdig at vinde. Atlhletic Bilbao er den "klare" favorit til kampe, pga deres gode hold[spiller for spiller er de klart bedre end Osasuna], og at de mentalt bør kunne se kampen, som et vendepunkt i deres ringe udebane-statistik. Osasuna derimod bliver nød til at vinde denne kamp, da tiden i denne sæsons La-liga timeur snart render ud for dem. Deres hjemmebane form er en katastrofe, og det virker som om at de mentalt har givet op[de spiller stort set kun til at modstanderen scorer det første mål i kampen]. 

Osasuna er svære at skrive positivt om. Deres mandsskab er ikke gode nok til La Liga, og heller ikke fra trænersiden er det muligt at lave en taktik[ala Alavés], som gør det muligt at give sig selv en chance for at overleve sæsonen. De skal næsten vinde denne kamp[som på papiret er muligt mod et ringe udebanehold, som Bilbao er] for at kunne se lidt lys i sigte. 

Athletic Bilbao er et stort mysterium på udebane. Deres hold taber alt gnist, og deres ellers gode midtbane falder fuldkommen fra hinanden[intet presspil eller bare normalt samarbejde fungere] og virker meget passive. Denne passivitet skal væk, og de skal virkelig få banket rusten af mod et ringe Osasuna hjemmehold.

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 22 marts 00:08

La Liga
18:15 18:30
Real Sociedad - CD Leganés
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
Real Sociedad CD Leganés

Real Sociedad vs. CD Leganés ligner et meget mål-rigt opgør mellem to ringe forsvar, og to hold der ikke er blege for at angribe[Sociedad er dog klart bedre til dette]. Begge hold er i ikke alt for godt kørende[Leganés har dog ikke været særligt godt kørende i hele sæsonen], og begge hold er tvunget sejr.

Real Sociedad skal virkelig vågne op nu, eller så kan de miste vitale placering i ligaen meget hurtigt.Deres forsvar kan bedst beskrives, som FC.Barcelonas forsvar[som ikke er godt], bare med endnu "ligegyldighed" over sig[rigtig mange af målene kunne nemt undgås]. Deres angreb er som altid i højsædet, og det kombineret med et højt pres, bør kunne kaste chancer af sig, når de møder et af ligaens dårligste forsvar. Oyarzabal og Illaramendi er to af holdets vigtigste spillere, og det bliver spændende at se hvilken udgave de kommer i, efter deres landsholds "tur" med spanien i ugerne op til kampen.

Leganés kæmper med hvad de har[hårdt spil, og forholdsvis ok forsvarsspil på det seneste], og det har båret frugt de seneste mange kampe[hvor de har taget mange vitale point mod svære modstandere]. Denne kamp for overlevelse kan næsten cementeres, hvis de præsterer at vinde ude mod Real Sociedad, og det i sig selv er en kæmpe gulerod for dem.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 22 marts 00:21

La Liga
20:40 20:45
Málaga CF - Atlético de Madrid
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 2
Málaga CF Atlético de Madrid

Málaga CF vs. Atlético de Madrid er en kamp, hvor Atletico Madrid er kæmpe favoritter mod et ufattelig formsvagt Malaga hold, som mere og mere ligner et hold, der nemt kan rykke ned. Malaga skal virkelig ramme deres bedste form, hvis de skal have en chance mod et "Atleti" hold, som er ved at komme tilbage i en god formkurve[efter en horribel vinter-periode]. Det virker udefra som et rent utopia-scenarie at Malaga kan få scoret, og på samme tid holdt målet rent, når de skal møde et af ligaens bedste forsvar, og en brændvarm A.Griezmann. 

Malaga fik reddet en 0-0er "hjem" ude mod Leganes. Dette lyder ikke imponerende, men hvis man kigger på deres spil og især deres form-kurve på udebane, er det et flot resultat i sig selv. Denne tilstand af håbløshed kan virkelig blive et problem for dem i et program, som kan blive meget "kriminelt", hvis de taber om et par uger til Sporting Gijon.

"Atleti" ser bedre ud, og man fik lidt af det "rigtige" Atleti-spil at se imod Sevilla, hvor de dominerede kampen, og på intet tidspunkt var i problemer[blanding af at de var gode, og at sevilla er i store form-problemer lige nu]. Denne optimisme skal forsættes, og de bør og skal vinde over Malaga, som er et hold i knæ lige nu. 

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 22 marts 00:33

Premier League
2. april
søndag
La Liga
11:55 12:00
Sevilla FC - Sporting de Gijón
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
Sevilla FC Sporting de Gijón

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

La Liga
16:10 16:15
Real Madrid C.F. - Deportivo Alavés
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 1
Real Madrid C.F. Deportivo Alavés

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

La Liga
18:25 18:30
València CF - Deportivo de La Coruña
(La Liga) Del via Tilføj kalender
Dplay6'eren
València CF Deportivo de La Coruña

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

La Liga
20:30 20:45
Granada CF - FC Barcelona
(La Liga) Del via Tilføj kalender
Dplay6'eren
Granada CF FC Barcelona

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

3. april
mandag
La Liga
20:40 20:45
Celta de Vigo - U.D. Las Palmas
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 2
Celta de Vigo U.D. Las Palmas

Celta de Vigo vs. U.D. Las Palmas er en kamp med to hold, som bestemt ikke er flyvende i ligaen[trods enkelte gode resultater her og der], og ingen af de to hold kan pralle af at have stabilitet i forsvaret. Denne ustabilitet bør kunne give en del rum til en meget underholdene kamp, med massere af mål, en midtbane hos især Celta Vigo, der kun tænker offensivt og rigtig meget dårligt forsvarsspil[hvor begge målmænd bliver "efterladt" chanceløse]. 

Celta Vigo har forsat problemer med deres forsvar, som det til tider virker som om at de er ligeglade med. De bliver ved med at oversatse[især på hjemme på Balaidos], hvor de tit bliver fanget kontra[fordi deres presspil er alt for vildt, og deres hold er fyldt til bristepunktet med offensive midtbanespillere], og dette skal de altså snart have styr på[for at kunne blive et rigtigt tophold].

Las Palmas er et pinligt ringe udebanehold[trods en sensationel 3-3er mod Real Madrid på udebane, hvor de burde have vundet], og meget af det skyldes et forsvar og en midtbane der slet ikke hænger sammen, når de kommer under et tungt pres[virker som en mental ting, mere end et decideret talent-mæssigt problem]. Dette problem kan virkelig blive udstillet mod et meget sultent Celta Vigo hold, som ikke lader "dig" spille sig ind i kampene.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 22 marts 00:44

4. april
tirsdag
La Liga
19:25 19:30
Athletic Club de Bilbao - RCD Espanyol
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 1
Athletic Club de Bilbao RCD Espanyol

Athletic Club de Bilbao vs. RCD Espanyol er en yderst interessant kamp mellem to af ligaens up-and-coming hold. Begge hold er ikke "gode" nok til at kunne kaldes et tophold[for svingende resultater], og begge hold mangler virkelig bedre forsvarsspil[bilbao bliver trukket meget ned her, pga deres elendige udebane statistik.]. Kampen i sig selv er klart vigtigst for Bilbao, som skal kæmpe med næb og klør for at nå top 5 og Europa-billetten. Espanyol skal se kampen, som en yderst stor manddomstest på en af Europas sværeste "udebaner" i San Mames, og det vil være flot bare at kunne overleve der.

Atl.Bilbao skal tilbage på hjemmebane igen, hvor de vil have visket det kedelige 1-2 nederlag[ret tæt kamp] mod Real Madrid "rent", som gav dem en mindre mavepuster før landsholds-pausen, og tog lidt af "magien" væk fra deres hjemmebane-fordel. Aduriz burde have gode chancer i denne kamp, da Espanyol ikke ligefrem er skarpe på defensive dødbolde, og han bør få en "god" dag mod dem.

Espanyols målsætning før denne kamp bør være at kunne overleve, og så vidt som muligt prøve at følge med dem i en "shoot-out" kamp-forløb, hvor det gælder om at gøre det til en "ren" angrebskamp[for de er simpelthen ikke gode nok defensivt, til at de kan stille sig ned og overleve].

 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 27 marts 13:14

La Liga
21:25 21:30
Real Betis Balompié - Villarreal CF
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
Real Betis Balompié Villarreal CF

Real Betis Balompié vs. Villarreal CF er en spændende kamp mellem to hold, der hver og især kæmper for point lige nu. Real Betis kæmper hårdt for at være sikre på at de ikke ender i den totale fiasko med nedrykning[har et fint forspring ned til stregen], og de ville være mere eller mindre sikre på overlevelse med en sejre imod Villareal. Problemet er bare at motivationen for Villareal mod være næsten ligeså stor, som Real Betis, da de er i en tæt duel med Real Sociedad og Atl.Bilbao om 5.pladsen i La Liga[som giver adgang til Europa League]. 

Real Betis har haft en lidt op og ned sæson. Deres forsvar er ikke særlig godt[mangler simpelthen kvalitet, og bedre "organisation" på selve forsvarsspillet], og deres offensiv er ikke særlig sammenhængende i alle deres kampe[de er gode når de laver et højt pres]. Denne manglende sammenhæng i hele holdet, gør at de til tider ligner et meget ringe hold, trods at de faktisk er pænt gode.

Villareal er favoritter til kampen, og bør kunne vinde sådan en type kamp primært pga deres super gode forsvarsspil, som bør dem en kontrol over kampen[i hvert fald ro i deres hoveder]. Denne kontrol/ro bør give dem til at fokusere på offensiven, som har været meget ustabil på udebane, og skal forbedres meget til fremtiden.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 27 marts 13:27

La Liga
21:25 21:30
Atlético de Madrid - Real Sociedad
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 1
Atlético de Madrid Real Sociedad

Atlético de Madrid vs. Real Sociedad er et topbrag mellem to af La Ligas bedste hold. Begge er i en hård kamp om point, som kan give dem adgang til det fine Europæiske selvskab i næste sæson[især Atl.Madrid vil fortrække at kunen kvalificere sig direkte gennem 3.pladsen til Champions League i næste sæson.]. Atl.Madrid kommer ind til kampen med den bedste formkurve, og må betragtes som rimelig store favoritter pga deres bedre spil i den seneste periode, og fordi at Real Sociedad ikke er verdens mest stabile udebanehold[lukker mange mål ind].

Atl.Madrid skal ikke undervurdere Real Sociedad[trods en mindre god formkurve på det seneste], og det vil være direkte dumt at lade kampen blive spillet i et højt tempo[Real Sociedads bedste spilletstil]. Deres mål i kampen bør være at gøre den meget fysisk præget, og gøre det til en midtbane-krig, hvor Atl.Madrid er bedre besat end Real Sociedad er, og derfra tromle dem ned med et intens pres på især Sociedads boldholdere. 

Real Sociedad skal omvendt prøve med at stikke Atl.Madrid med direkte bolde ned gennem midten[få berøringer er vigtig her], hvor Atl.Madrid ikke er fejlfri i år, og ellers udnytte bagrummene bag et forsvar, som godt kan rystes i denne sæson. 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 27 marts 13:41

Premier League
5. april
onsdag
La Liga
19:25 19:30
FC Barcelona - Sevilla FC
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 2
FC Barcelona Sevilla FC

FC Barcelona vs. Sevilla FC blive en nøglekamp i sæsonen for begge hold. "Barca" er tvunget til sejre[mere eller mindre resten af sæsonen], hvis de skal have en chance for at vinde mesterskabet. Omvendt så er Sevilla i en god position i ligaen, hvor de er næsten sikre på Champions League deltagelse næste år, og skal holde på det sidste stykke[deres formkurve/spil på banen kunne dog godt idendikere at de er lidt i problemer lige nu]. Kampene mellem de hold plejer at være dramatiske, og målrige, så man skal bestemt ikke tro at et resultat er givet væk på forhånd.

"Barca" har rigtig meget på spil i denne periode[svær Champions League kamp mod Juventus, og kæmpe pres på i ligaen], og det vil ikke være chokerende, hvis de ikke kan stå imod dette pres, som alle medier og fans ligger på dem[de har set meget sårbare ud tidligere i sæsonen i de svære perioder]. Én spiller som S.Busquets skal virkelig i omdrejninger på den def-midtbane, hvis de skal have en chance mod Sevillas yderst talentfulde offensiv. 

Sevilla kommer til kampen, som et hold der skal bevise at de er værdige i toppen af ligaen[dårlige resultater på det seneste], eller bare et resultat af Atl.Madrids dårlige sæson. Samtidig er det lidt sjovt at se hvordan træner Sampaoli, vil tackle de mange rygter om et skifte til netop FC.Barcelona til næste sæson.

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 27 marts 13:55

La Liga
21:25 21:30
CD Leganés - Real Madrid C.F.
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
CD Leganés Real Madrid C.F.

CD Leganés vs. Real Madrid C.F. må beskrives som David vs. Goliat, og det ville være en kæmpe sensation, hvis Leganes kan tage point[eller bare være kompetetive] mod Real Madrid. Leganes er bagud på alle kategorier[undtagen at de kan spille frit og har 0 pres på sig før kampen], og det ville ikke være uhørt, hvis de valgte at spare lidt spillere til nogle ekstremt vigtige kampe i slutprogrammet[hvor deres chancer for point er meget større/bedre]. Dog kan det være en hæmmende faktor for Real Madrid, at de er så store favoritter at de mentalt tager tingene for givet[har set sådan ud i en del kampe, hvor de har været i store problemer]. 

Leganes håb må være at kunne gøre kampen meget fysik, og få Real Madrids spillere lidt ud af fatning[som de har en tendens til i modgang], og for alt i verden ikke lade kampen blive afgjort på kontraspil, hvor Real Madrid er verdens bedste.

Real Madrid skal være fokuseret, og få afgjort kampen hurtigst muligt[et højt pres, og generelt hurtigt spil er godt i denne situation]. De skal gerne kunne finde en balance i deres trup, så de hurtigst muligt kan få sparet nogle spillere til Champions League kvartfinalen, samtidig med at de ikke smider ligaen/kampene i denne periode[de være meget presset på bredden i deres seneste svære periode i ligaen].

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 27 marts 14:06

6. april
torsdag
La Liga
19:25 19:30
S.D. Eibar - U.D. Las Palmas
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayEuroSport 2
S.D. Eibar U.D. Las Palmas

S.D. Eibar vs. U.D. Las Palmas er ikke rundens mest sexede opgør, men det har trods alt, to af ligaens bedre hold. Las Palmas har haft et godt tag på Eibar[har vundet deres seneste 4 kampe mod dem], og denne selvtillid for de brug for, når de skal styr på deres udebane-kompleks[har været rigtig dårligt spillende på udebane i denne sæson]. Eibar skal også finde lidt selvtillid frem, efter en ret ringe periode i ligaen, hvor det er tydeligt at de måske har overpræsteret en del i denne sæson. Så kampen har rigtig mange vigtige "emner" for de to hold at kunne kigge på, og se hvordan det udvikler sig før næste sæson.

Eibar har haft en fremragende sæson, men deres spil er gået lidt nedad bakke på det seneste, hvor de har set rigtig svage ud. Denne attitude må ikke forplante sig i dem, og derfor er det vigtigt at man komme med en god attitude, og ikke lader sig "skræmme" mod et ret middelmådigt Las Palmas hold.

Las Palmas er et svært hold at blive kloge på. Deres spil er meget baseret på dagsform, og en solid hjemmebane, men det virker som om at deres manglende offensive-kort, godt kan være grunden til deres manglende succes på udebane[hvor forsvaret måske ikke føler sig ligeså trygge, som hjemme].

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 27 marts 14:16

La Liga
21:25 21:30
València CF - Celta de Vigo
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayEuroSport 2
València CF Celta de Vigo

València CF vs. Celta de Vigo er på papiret ikke verdens vigtigst kamp at skulle se, men det gør ikke kampen mindre seværdig og underholdene. Begge hold er virkelig dårlige defensivt, og denne mangel på defensiv stabilitet, har gjort at begge hold er ekstremt offensive i deres tilgang til spillet. Celta Vigo har vundet de seneste 4 kampe mod Valencia, men det kan være lige meget, når man ser på hvor ringe Celta Vigo har været på udebane i denne sæson[sølle 13 point for et hold af denne kaliber]. Kampen er meget uforudsigelig, og dette gør spædingen ret høj[næsten umuligt at vide hvad deres dagsform er i denne sæson]. 

Valencia har fået reddet sæsonen mere eller mindre, trods nogle rigtig pinlige dele af sæsonen, hvor de midelst talt har set ud som en klub uden identitet/selverkendelse. Deres trup er på papiret ikke ringe, men de mangler rigtig meget en kaptajn i forsvaret, og en god angriber, der bare leverer konstant. 

Celta Vigo skal nok få massere af chancer på kontra mod et offensivt Valencia forsvar, som bestemt kan fanges på bagben. De skal dog ligge meget mere "effort" ind fra midtbanens side i forsvaret, hvor de tit har set meget dovne ud i deres attitude. 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob H M, 27 marts 14:30

8. april
lørdag
La Liga
12:55 13:00
RCD Espanyol - Deportivo Alavés
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayEuroSport 2
RCD Espanyol Deportivo Alavés

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

La Liga
16:00 16:15
Real Madrid C.F. - Atlético de Madrid
(La Liga) Del via Tilføj kalender Vi Anbefaler
DplayCanal 9
Real Madrid C.F. Atlético de Madrid

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

La Liga
18:15 18:30
Sevilla FC - Deportivo de La Coruña
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
Sevilla FC Deportivo de La Coruña

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

La Liga
20:40 20:45
Málaga CF - FC Barcelona
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 2
Málaga CF FC Barcelona

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

9. april
søndag
La Liga
18:25 18:30
C.A. Osasuna - CD Leganés
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayEuroSport 2
C.A. Osasuna CD Leganés

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

10. april
mandag
La Liga
20:40 20:45
Real Sociedad - Sporting de Gijón
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 2
Real Sociedad Sporting de Gijón

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

15. april
lørdag
La Liga
20:40 20:45
FC Barcelona - Real Sociedad
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayTV3 SPORT 2
FC Barcelona Real Sociedad

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

16. april
søndag
La Liga
18:25 18:30
Real Betis Balompié - S.D. Eibar
(La Liga) Del via Tilføj kalender
TV3 SPORT 1
Real Betis Balompié S.D. Eibar

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

22. april
lørdag
La Liga
12:55 13:00
Málaga CF - València CF
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayEuroSport 2
Málaga CF València CF

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

La Liga
16:00 16:15
Villarreal CF - CD Leganés
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
Villarreal CF CD Leganés

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

La Liga
20:30 20:45
RCD Espanyol - Atlético de Madrid
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
RCD Espanyol Atlético de Madrid

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

23. april
søndag
La Liga
11:55 12:00
Real Sociedad - Deportivo de La Coruña
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayCanal 9
Real Sociedad Deportivo de La Coruña

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00

24. april
mandag
La Liga
20:40 20:45
S.D. Eibar - Athletic Club de Bilbao
(La Liga) Del via Tilføj kalender
DplayEuroSport 2
S.D. Eibar Athletic Club de Bilbao

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00