Sofabold.dk

Det bedste overblik over LIVE sport på TV.

Hent i App Store Nu på Google Play
Hent i App Store Nu på Google Play

Hobro IK kalender 2016/2017

Hobro IK kalender

Dette er oversigten over all Hobro IK's TV kampe i sæsonen 2016/2017. Da TV kanalerne først foretager kampvalg cirka 4-6 uger ud i fremtiden, vil alle kampe ikke være fastlagte endnu. Vælger du at abonnere på vores Hobro IK kalender, vil kampene dog automatisk bliver opdateret i din kalender med tidspunkter og TV kanal.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller via Twitter.

Kalenderen der oprettes er for sæsonen 2016/2017 - kampene vil blive opdateret løbende i din kalender, efterhånden som kampdatoer, tidspunkter og TV kanaler bliver fastlagt.

Husk at siden skal være fuldt hentet, før du tilføjer kampene til din kalender!

 

23. april
i dag, søndag
NordicBet Liga
13:30 13:45
FC Helsingør - Hobro IK
(NordicBet Liga) Del via Tilføj kalender
TV3 SPORT 1
FC Helsingør Hobro IK

Søndag middag tager FC Helsingør hjemme på Helsingør Stadion imod topholdet Hobro IK, når de to klubber mødes i et topopgør i 27. runde af NordicBet Ligaen.

Christian Lønstrup's mandskab fra Nordsjælland har overrasket de fleste i denne sæson, og er før søndagens kampe placeret på en fornem tredjeplads i den næstbedste række, blandt andet takket være en flot start på foråret. Tre sejre i de tre seneste kampe, samt ubesejret i de seneste seks kampe, vidner om et hold der jagter muligheden for en plads i Alka Superligaen. Helsingør skal tilbage til forårets første kamp for at finde det seneste nederlag, et nederlag der sket mod netop søndagens gæster, da man gæstede Hobro.

Hobro topper forsat NordicBet Ligaen og har direkte kurs mod en hurtig tilbagevending til Alka Superligaen. Nordjyderne er ubesejret i de seneste otte kampe og har før søndagens fulde runde, et forspring på seks point ned til andenpladsen, der indtages af Skive IK, samt syv point ned til søndagens værter. I sidste runde sikrede holdet sig en 2-0 sejr over bundholdet AB, da de gæstede Nordjylland, i et opgør hvor Hobro dog først fik nedbrudt gæsterne med tyve minutter tilbage af kampen.

De to klubber har stået overfor hinanden to gange tidligere i denne sæson. Begge opgør i denne sæson er dog spillet i Hobro, så det bliver første gang Helsingør får muligheden for at få hjemmebane fordelen mod Hobro. Sæsonens første opgør mellem de to klubber endte 1-1 tilbage i juli måned, mens seneste opgør, som nævnt, endte med en 2-0 sejr til Hobro.

Rundes fem andre kampe, som alle spilles samtidig:
Vendsyssel FF - Næstved Boldklub
Skive IK - HB Køge
Nykøbing FC - FC Fredericia
FC Roskilde - AB
Fremad Amager - Vejle Boldklub
 

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af Jakob Termansen, 23 april 07:59

Kamp startet
Optakt startet
30. april
søndag
NordicBet Liga
13:30 13:45
Hobro IK - FC Roskilde
(NordicBet Liga) Del via Tilføj kalender
TV3 SPORT 1
Hobro IK FC Roskilde

Husk du kan følge Sofabold på både Facebook og Twitter

af , 1 januar 01:00