Sofabold.dk

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Klik på kamp for mere info
?
×

Velkommen til Sofabold.dk

Sofabold er en TV guide til sport på TV. Vores eneste formål er at give dig det bedste overblik over hvilken sport der sendes LIVE på TV, samt hvor.

Hvis du klikker på en kamp/event, kan du finde mere info, samt tilføje kampe/event til din kalender med ét klik. På kampe har du også muligheden for at give dit bud på resultatet.

I vores kalendere kan du tilføje kampe automatisk til din kalender, som derefter vil blive opdateret med tider og TV info

Med kan du anbefale kampe/events til andre brugere af Sofabold.

Som registeret bruger på Sofabold, har du mulighed for at vælge favorithold og turneringer/sportsgrene - disse vil blive markeret med rødt på side, så du har det bedste overblik. Du har som bruger også mulighed for at vælge hvilke TV kanaler der vises i oversigten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller anden feedback.

søndag, 16. februar

Scottish Premiership
12:55
13:00
Aberdeen F.C.
-
Celtic F.C.
Aberdeen F.C.
-
Celtic F.C.
Slut
(
2
)
Anbefal Event
STEM
Aberdeen F.C. Aberdeen F.C. vinder50%
Celtic F.C. Celtic F.C. vinder50%
uafgjort0%
Afstemning er slut
Info

Aberdeen F.C. tager hjemme på Pittodrie Stadium imod Celtic F.C. i 27. runde af Scottish Premiership, når de to hold mødes søndag eftermiddag.

Med 41 point er Aberdeen placeret på tredjepladsen i ligaen, hele 29 point efter søndagens gæster der topper ligaen. Celtic har på førstepladsen hele 10 point ned til rivalerne fra Rangers FC, der dog har spillet en kamp mindre. Der er derfor ikke råd til at trække for hård i håndbremsen for Celtic, der dog også har et europæisk opgør på torsdag at tænke på, da man gæster F.C. København i Telia Parken torsdag aften, i kampen om at sikre sig videre til 1/8 finalerne i UEFA Europa League.

Kommentator: Jonas Helmy.

Gør din kalender klar til EURO2020 med vores kalender...

Vises På
Kommende kampe for Aberdeen F.C.
Der er ingen fastlagte kampe for Aberdeen F.C.
Kommende kampe for Celtic F.C.
Der er ingen fastlagte kampe for Celtic F.C.
⏰ Næste
Hosting4Real
EURO2020 kalender
Sofabold.dk
Alle logoer tilhører de respektive klubber, turneringer, forbund og TV stationer - © Sofabold 2011-2020
Vi gør opmærksom på, at alt info er vejledende og TV kanalerne kan lave sidste minuts ændringer. 🤷🏻‍♂️